Buun, am o problemă asupra căreia am tot meditat şi căutat, şi
trebuie să se poată, dar nu ştiu cum

Se dă un website cu "ştiri" care pot fi citite şi în format RSS. De fapt nu sunt "ştiri", ci o listă de "unexpected outages". Pică mail-ul, apare un entry acolo. Pică concentratorul VPN, alt entry. Când outage-ul e rezolvat, entry-ul acesta este şters de acolo. Până aici sper că e clar. Situaţia se complică un pic deoarece aceste entry-uri trebuie postate într-un Excel Sheet la fiecare 8 ore, dar numai cele care au fost "create" pe parcursul acelor 8 ore. Exemple (pentru un interval orar arbitrar, să zicem 00:00 - 08:00)
1. 01:15 - Pică server-ul ABC - apare entry în webpage - problema se rezolvă după 15 minute - entry-ul dispare din webpage.
2. 03:40 - pică server-ul XYZ - apare entry în webpage - problema nu se rezolvă până la 08:00 - entry-ul rămâne.
Ambele entry-uri trebuie să apară în fişierul Excel. Dacă verific webpage-ul la 08:00, văd un singur entry. Soluţia e să stau geană pe webpage şi să notez de mânuţă. Soluţia alternativă e să am un RSS reader care să "captureze" entry-urile de cum apar. Până aici am rezolvat. Acuma caut un RSS Reader care să ştie să facă export către un fişier .txt, pe care să-l import în Excel. După aia mă descurc eu cu formatări şi altele asemenea.
Ergo, am nevoie de un RSS Reader care să ştie export către fişier TXT,
preferabil cu scheduling cu tot. Plus, să ştie export către un Webfolder (adică să "ştie" export către un network resource, nu numai local, ntr-o locaţie care să permită acces pe bază de username şi parolă).
So... help