Windows: Cum fac...?

Discussion in 'Ajutor: Software și sisteme de operare' started by Rabbit, Jun 27, 2004.

 1. Rabbit

  Rabbit Nebun

  Am făcut asta şi sunt identice. În plus,
  http://en.wikipedia.org/wiki/Jpeg#Lossless_editing
   
 2. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Cum extind Taskbar-ul Windows pe cel de al doilea monitor?
   
 3. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Din câte ştiu nu este posibil.
   
 4. power1style

  power1style Membru

  La NVIDIA ai o optiune sa intinzi orice fereastra pe ambele monitoare. Iar daca activezi optiunea, ar trebuie ca bara sa se intinda.
  La ATI ai nevoie de Hydravision pentru a putea face asa ceva. La ATI mai poti jongla cu bara de pe un monitor pe altu de 2-3 ori si bara se va extinde (depinde de ce placa vidio ai si ce driveri).

  Ori instalezi un program de genu Oscar sau UltraMon care rezolva problema.
   
  Last edited: Feb 12, 2008
  1 person likes this.
 5. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Am nVidia şi 2 monitoare pe computerul de pe care scriu asta şi nu se intinde bara. La Intel pe un laptop la fel, nVidia Quadro pe altul la fel. ATI nu mai am, dar recunosc ca am văzut bara pe ambele monitoare acum ceva vreme - nu îmi amintesc însă ce placă era şi ce făcusem pentru asta.
   
 6. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Am Intel, pe laptop; softul propriu nu ştie. Programe ne-freeware nu se acceptă, să plătesc pentru aşa ceva mi se pare o tâmpenie. Am să încerc mmtaskbar mâine de la lucru, will post results.
   
 7. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  Cum elimin RRActualităţi care se aude în boxe? De vreo două săptămâni au început să prindă radio, dar văd că nu dispare.

  LE: Văd că se aude numai când mufa de semnal e în calculator. Cred că înainte se auzea chiar dacă nu era mufa conectată, dar nu mai ştiu sigur. Şi se aude mai tare când pun mâna pe potenţiometru, probabil mă ia drept antenă (deşi nu-s tot timpul. :smile: )
   
 8. war4peace

  war4peace Membru Senior

  N-am avut noroc cu taskbar extension, probabil fiindcă am un monitor rotit la 90 de grade şi la asta nu s-a gândit nimeni când a făcut progrămelul :frown:
   
 9. power1style

  power1style Membru

  Verifica sa ai impamantare la priza la ambele aparate (calculator si boxe).Cablurile pe care le ai la sistem ai grija sa nu fie cumva prea lungi (la Logitech am mai auzit undeva de problema asta si era din cauza cablului prea lung) si ai grija sa nu faca bucle, iar cel mai bine ar fi ca acestea sa fie ecranate.
  Verifica ca cablurile de la boxe sa nu se atinga (si sa fie prea aproape) de cablu de retea, care poate cauza aceasta problema.
  Pe price.ro a mai fost o problema asemanatoare si o solutie era sa pui o bucata de ferita pe cablu si nu mai ai problema asta.

  La noi in Cluj, in camin in Observator se prinde radio pe boxele ieftine de obicei din cauza ca sunt 2 releee in zona, din care unul este de gabarit mare sa zic asa.
   
 10. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  Se aude numai seara, probabil că ziua bruiază soarele. Calculatorul e laptop şi nu are împământare. O fi de la cablul de reţea, verific diseară când începe programul radiofonic. :biggrin:

  LE:
  Nu se mai aude nimic. Foarte ciudat. :confused:
  Şi nu, (încă) nu o iau pe coclauri :biggrin:
   
  Last edited: Feb 17, 2008
 11. bausto

  bausto The year of grace, 2007

  Am un TabletPC cu GeForce2 Go. Am vreo posibillitate sa setez un al doilea display clone nu extended? Nu am reusit nicicum, am schimbat drivere, doar programele third party nu am bagat.
  De la boot pana la ecranul de login e perfect, am imagine pe ambele display-uri. Apoi monitorul intra in standby si nu mai vad ceva in el decat ca extended.
   
 12. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Am avut un tablet cu video nVidia si nu am avut nici un fel de probleme cu al doilea display (extern), mergea corect in toate modurile existente pe un desktop cu doua iesiri video.
   
 13. bausto

  bausto The year of grace, 2007

  Setarile din nView (le am doar in meniul de right-click) sunt exclusiv pentru extended. Daca dau disable la extended monitor nici optiunile alea nu le am. Ciudat este ca pana la login screen totul merge bine.
  Iar monitorul extern nu poate fi setat ca primary. Adica checkbox-ul e grayed out.
   
 14. unic

  unic Membru Senior Sugar daddy

  Dacă te-ai gândit la asta, nu da ... :smile: Mie îmi pare o problemă legată de rezoluţile monitoarelor. Am avut la un moment dat o placă video care nu vroia să "cloneze" decât dacă ambele monitoare aveau aceeaşi rezoluţie.
   
  Last edited by a moderator: Feb 23, 2008
 15. bausto

  bausto The year of grace, 2007

  Am pus si aceeasi rezolutie. De fapt setarea default e cu aceeasi rezolutie la ambele. Am pus si acelasi refresh. Dar nu ma prind de ce e dezactivata optiunea de primary display pentru monitorul extern si de ce nu am nici un fel de optiune de clone, cu toate ca pana la login ar parea ca setarea default e sa cloneze display-ul.

  Probabil ca o sa ajung la reinstalare pentru ca si asa incepe sa scartaie.
   
 16. power1style

  power1style Membru

  Ce trebuie setat in IE ca în momentul în care dau click pe un link ce duce spre un fisier să fie automat executat şi să nu fiu întrebat dacă vreau să îl salvez sau să îl execut.
  Am găsit aici cauza, dar nu am găsit nici o solutie funcţională. Problema apare la fişierele cu extensia .lnk.
   
 17. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  E o problemă de securitate, nu e deloc normal să downloadezi (şi mai ales să rulezi) .lnk-uri de pe Internet, aşa că ar trebui să nu existe o posibilitate de a modifica comportamentul ăsta.
   
 18. power1style

  power1style Membru

  Până la urmă am refacut toate linkurile spre fisiere .exe. Am găsit o soluţie de compromis, dar la fiecare apariţie de nou program trebuie să fac manual linkarea momentan.
   
 19. Tora

  Tora Membru Senior

  Cum fac sa printez un pdf A5 pe o foaie A4 de doua ori fara sa ajung fizic la imprimanta sa intorc foaia?
   
 20. Marius '95

  Marius '95 Membru Senior Sugar daddy

  Cu Foxit Reader. Ai optiune sa printezi mai multe pagini ale documentului pe o pagina a imprimantei.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice