Am de printat niste coperti de CD. Vreau sa fie duble (4 pagini, impaturite in doua.
Cum fac sa le printez fata/verso cu precizie de 1 mm in ordinea asta: paginile 4,1 pe fata si 2,3 pe dos astfel incat, atunci cand decupez si impaturesc in doua, sa-mi iasa 1 pe fata, 2,3 in interior si 4 pe spate.
Am la dispozitie:
o imprimanta laser Kyocera FS-400 (300dpi), Win98, Utilitarele Windows-ului, Office '97, CorelDRAW 9, IrfanView.
Informatii suplimentare:
Formatul copertilor este 12/12 cm si le pot printa numai pe pagini A4 landscape (imprimanta nu poate trage hartie de 24/12 cm).
Daca ii dau imprimantei sa printeze pe ambele fete un mic patrat centrat in mijlocul paginii (in Corel - centrat cu Align) patratele ies decalate cu 4mm. Fiecare cu 2 mm mai in josul paginii (mai la dreapta, fiindca e landscape) decat ar trebui sa fie.
Daca vi se pare prea simplu atunci mai adaug ca acele coperti contin versuri si le vreau pe 3 coloane cu font de 6 si margini de 2 mm (deci format de 22/22 mm) si chenar ca sa stiu pe unde sa decupez. Titlurile pieselor sa fie bold si underline si sa am si posibilitatea sa introduc caractere straine (cu accent) si tot felul de simboluri.
Multumesc.
Spor!