Depinde, dacă de video playback se ocupă GPU atunci nu văd care ar fi problema.
@LNT: baftă cu carcasa pentru că o să ai nevoie.

Am petrecute ultimele zile căutînd acelaşi lucru, şi aparent n-am învăţat nimic de acum cîţiva ani cînd am avut acelaşi mare fail la asta.
De miniITX uită pentru că abia au loc de 1 DVD slim şi 1 hard (de 3.5 dacă ai baftă). În rest încape doar placa şi o sursă mini, nici nu se discută să bagi 4 harduri normale.
Toate carcasele mATX de pe piaţă de la noi sînt gîndite pentru desktop. Asta înseamnă că partea din faţă e construită pentru 1 hard + 1 unitate optică. Pentru 4 harduri, singura şansă e să dai de ceva cu 2x unităţi optice şi 2x sloturi de HDD şi să suspenzi 2 harduri în locurile de optice. Dar n-o să fie foarte mic, aşteaptă-te la ceva de 40-45cm lăţime, 37-45 adîncime şi 10-15 înălţime şi volume între 15-25k cm3.
Cireaşa de pe tort, o să coste 250-300+, fără sursă, sau o să aibă sursă format SFF şi o să te rogi să nu crape vreodată. :/
De ventilaţie/izolaţie fonică nu mai discut pentru că n-are niciun rost. În 99% dintre cazuri zona frontală nu are absolut nimic prevăzut pentru asta, deci alea 4 harduri se vor coace frumos.
Uite un exemplu relativ decent:
Silverstone SG02 (şi
schema internă). Pe mine m-a oprit (1) preţul şi (2) dimensiunile, pentru că aş fi preferat mai degrabă ceva scund şi lat (asta are 27x21x40).
Altă sugestie pe care pot să ţi-o fac şi cu care am cochetat la modul serios este să găseşti o carcasă Fujitsu Siemens din seriile Scenic (
ex. Scenic N320). Se dau la preţuri gen 30-50 de lei, cu tot cu sursă. Vezi să suporte plăci mATX, că unele vechituri din astea, gen Dell Optiplex, aveau formate proprietare.
Un punct de start.
Sursa la chestiile alea are între 95-200W şi e format SFF. Dacă a supravieţuit în condiţii bune ar trebui să fie relativ quiet. Ai 2 sloturi de 5" şi 1-2 de 3", sau poţi scoate cuşca de 3" (e removable) şi amenaja ceva artizanal cu un cadru metalic pentru suspensie.