Cum se mai prezintă serviciile RDS Fiberlink în București (Dr. Taberei, dacă e vreo diferență pe zone)? Am abonament de vreo 7 ani la MITnet (provider de cartier) și m-am cam plictisit de ei și problemele de infrastrucutră sau ce or fi când rămân fără net dacă bate vântul mai tare. De vreo lună - două am packet losses constant, mai mult sau mai puțin urâte, cu ups and downs și nerezolvate complet după nșpe mii de sesizări și nșpe mii de "știm, lucrăm la..." sau alte scuze. La vecinul binevoitor cu UPC nesecurizat n-am probleme, deci am dedus eu că n-ar fi sistemele mele de vină.
Mă interesează în primul rând la capitolul stabilitate/uptime (pentru MMO-uri sau streaming of sorts), în al doilea rând vitezele de download/upload și în al treilea rând cum se realizează conectarea efectivă (adică prefer să nu fie nevoie de alte modem-uri sau software).
Orice alte informații sunt binevenite, gen experiențe din astea cu răspuns/instalat după x luni de la comandă &so on. De asemenea, sunt binevenite și sugestii pentru alți provider din zonă (am și o cutie de UPC fix deasupra ușii, dar i-am avut și la Galați acum mult timp și nu m-au încântat în mod deosebit).
Thanks.