Întrebări pe care ni le punem de mult

Discussion in 'Discuții cotidiene' started by takeda, Mar 9, 2004.

 1. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Cea naturală se duce după un timp variabil. Doar nu credeţi că glandele alea săracele secretă non-stop, au şi ele o limită :smile:
   
 2. bausto

  bausto The year of grace, 2007

  Latexul ala nu isi schimba proprietatile asa usor (nici dupa xx minute). Ideea e ca lubrifiantul nu are cum sa adere prea mult pe latex. Daca era vorba de o soseta flausata, dreamer s-ar fi putut bucura de lubrifiere substantiala pentru mai mult timp :biggrin:.
  Cand ai un lubrifiant pe baza de apa pus pe un substrat total impermeabil, cat timp crezi ca o sa reziste fara sa fie absorbit? :smile:

  On the other hand, dreamer, fa ce fac barbatii mai bine: termina repede. :biggrin: Femeile apreciaza mai putin penetrarea si mai mult... atingerile ceva mai superficiale :smile:.
   
 3. Azazel

  Azazel Barbar

  Ştii cine zice "it’s not the size of the boat, it’s the motion of the ocean", nu? Ăla dus cu pluta. :biggrin:
   
 4. dreamer

  dreamer Little Devil

  Se pot realiza ambele simultan... :biggrin:

  Cred ca discutia a luat-o un pic pe aratura, ca nu e thread-ul de discutii libere... :rolleyes:
   
 5. hulubei

  hulubei questionable intruder

  Voi sunteţi serioşi?
   
 6. bausto

  bausto The year of grace, 2007

  De ce exceptia confirma regula?
   
 7. whiskas

  whiskas Chronic suicidal

 8. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  Pentru ca nu exista.
   
 9. bausto

  bausto The year of grace, 2007

  Yeah. Citit... si inca sunt de parere ca aia care folosesc expresia nu stiu ce inseamna sau ca s-ar putea merge pe "echivalentul" this is the murder that proves my innocence.
   
 10. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  De ce jucătorii de fotbal/baschet/rugby/fotbal american/alte-sporturi-cu-tricouri nu au numerele de pe tricouri în ordine? :confused:
   
 11. Velkan

  Velkan Moderator

  Probabil că la început aşa a fost, dar a apărut vreo excepţie să confirme regula. :goofy:

  La fotbal american nu e haosul din baschet şi fotbal.
   
 12. ursamajor

  ursamajor Toruk Makto

  Pe vremuri (nu prea îndepărtate) se cam respecta chestiunea. 1 avea portarul, 9 centru-înaintaşul etc. Acum se rezervă numere (vezi 10-le lui Hagi, o bună bucată de vreme), ăla al lui Hâldan etc. şi de aceea noii veniţi aleg şi ei din ce rămâne.
   
 13. unic

  unic Membru Senior Sugar daddy

  Îmi amintesc şi eu că s-a schimbat regula cu numerotarea continuă a jucătorilor de fotbal de la 1 la 11 la un campionat mondial de fotbal, relativ recent (în ultimii 15 ani, să zicem). E mai simplu aşa, pentru că poţi să inscripţionezi şi numele jucătorului pe tricou şi fiecare jucător are acelaşi număr şi la meciul următor. Asta se aplică mai ales la echipele de club, la cele naţionale această nouă regulă mi se pare că e mai elastică.
   
 14. Cosmin_C

  Cosmin_C melomaniac

  La echipele nationale numarul e fix doar la turneul final european/mondial, in preliminarii se pastreaza doar in cadrul aceeasi reuniuni a lotului - pentru 1-2 meciuri oficiale - dupa care se pot schimba.
   
 15. fishy

  fishy Membru Senior

  De ce exista timpitei de liceu care poarta telefoane mobile la git din care se aud manele "la maxim"? In special prin tramvaie.
   
 16. hulubei

  hulubei questionable intruder

  Din cate ai observat, doar manelarii nu asculta in casti muzica. Cred ca daca ar avea de unde sa care la ei boxe lautaresti, le-ar cara.
   
 17. power1style

  power1style Membru

  Suntem in Romania, au vazut in filme cum in anii '80 se purtau casetofoanele pe umar in State, o ajuns si la ei moda si incearca sa fie si ei trendy.
   
 18. ursamajor

  ursamajor Toruk Makto

  Tot speră şi ei să cultive lumea. Chiar sunt miraţi cum de nu sunt ceilalţi atât de sensibili să înţeleagă minunăţiile de versuri şi melodiile alea aşa de fin lucrate.
  Acum, serios, nesimţirea şi carenţele educaţionale pot explica asta.
  Partea proastă e că nu le spune nimeni nimic. Şi-atunci ei perseverează, crezând că fineţurile lor sunt gustate de toţi. Opinia publică a ajuns doar o vorbă, acum. Din păcate. :frown:
   
 19. fishy

  fishy Membru Senior

  Am mai vazut eu teribilisti. Dar saptamina asta am vazut in tramvai un copil, de gimnaziu cu telefon "cu clapita" deschis si cu manele date la maxim (cit putea telefonul). Credea ca o poate impresiona pe "colega de clasa" din fata lui... si se pare ca reusea. Copilita il ruga sa schimbe melodiile in "playlist".
  Si incep sa se inmulteasca. Ori trebuie sa-mi schimb ora la care plec la serviciu, ca sa nu mai intilnesc asa de multi.

  Tot mai multi pusti de clasele 3-4 au "mobile". Inteleg ca parintii vor sa-i urmareasca peste tot si sa vada ce fac in orice moment, dar sa dai unui copilas un mobil la virsta asta?!?!! Ii poti distruge sanatatea. As fi spus ca are o influenta si asupra psihicului, dar poate e vorba de schimbarea de generatii si sunt eu mai invechit.
   
 20. sabertooth

  sabertooth Membru Senior

  @fishy esti invechit :tongue:

  Faptul ca noi nu intelegem acest gen muzical nu inseamna ca nu are subtilitatile lui. Poate nu avem suficienta valoare pentru a-l intelege.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice