Întrebări pe care ni le punem de mult

Exista si alea pentru indieni cu talc pe post de lubrifiant.

dreamer, e vina ta, daca exista cea naturala nu ai fi observat asa ceva. E adevarat ca nici un latex nu-si mentine proprietatile prea mult, dar in xx minute deteriorarea e neglijabila. Daca e vorba de xxx minute, taie degetele la niste manusi de sudura.

Dacă treaba începe să scârţie..

Cea naturală se duce după un timp variabil. Doar nu credeţi că glandele alea săracele secretă non-stop, au şi ele o limită :smile:
 
E adevarat ca nici un latex nu-si mentine proprietatile prea mult, dar in xx minute deteriorarea e neglijabila.
Latexul ala nu isi schimba proprietatile asa usor (nici dupa xx minute). Ideea e ca lubrifiantul nu are cum sa adere prea mult pe latex. Daca era vorba de o soseta flausata, dreamer s-ar fi putut bucura de lubrifiere substantiala pentru mai mult timp :biggrin:.
Cand ai un lubrifiant pe baza de apa pus pe un substrat total impermeabil, cat timp crezi ca o sa reziste fara sa fie absorbit? :smile:

On the other hand, dreamer, fa ce fac barbatii mai bine: termina repede. :biggrin: Femeile apreciaza mai putin penetrarea si mai mult... atingerile ceva mai superficiale :smile:.
 
Yeah. Citit... si inca sunt de parere ca aia care folosesc expresia nu stiu ce inseamna sau ca s-ar putea merge pe "echivalentul" this is the murder that proves my innocence.
 
De ce jucătorii de fotbal/baschet/rugby/fotbal american/alte-sporturi-cu-tricouri nu au numerele de pe tricouri în ordine? :confused:
 
De ce jucătorii de fotbal/baschet/rugby/fotbal american/alte-sporturi-cu-tricouri nu au numerele de pe tricouri în ordine? :confused:

Pe vremuri (nu prea îndepărtate) se cam respecta chestiunea. 1 avea portarul, 9 centru-înaintaşul etc. Acum se rezervă numere (vezi 10-le lui Hagi, o bună bucată de vreme), ăla al lui Hâldan etc. şi de aceea noii veniţi aleg şi ei din ce rămâne.
 
Îmi amintesc şi eu că s-a schimbat regula cu numerotarea continuă a jucătorilor de fotbal de la 1 la 11 la un campionat mondial de fotbal, relativ recent (în ultimii 15 ani, să zicem). E mai simplu aşa, pentru că poţi să inscripţionezi şi numele jucătorului pe tricou şi fiecare jucător are acelaşi număr şi la meciul următor. Asta se aplică mai ales la echipele de club, la cele naţionale această nouă regulă mi se pare că e mai elastică.
 
La echipele nationale numarul e fix doar la turneul final european/mondial, in preliminarii se pastreaza doar in cadrul aceeasi reuniuni a lotului - pentru 1-2 meciuri oficiale - dupa care se pot schimba.
 
De ce exista timpitei de liceu care poarta telefoane mobile la git din care se aud manele "la maxim"? In special prin tramvaie.
 
Din cate ai observat, doar manelarii nu asculta in casti muzica. Cred ca daca ar avea de unde sa care la ei boxe lautaresti, le-ar cara.
 
Suntem in Romania, au vazut in filme cum in anii '80 se purtau casetofoanele pe umar in State, o ajuns si la ei moda si incearca sa fie si ei trendy.
 
De ce exista timpitei de liceu care poarta telefoane mobile la git din care se aud manele "la maxim"? In special prin tramvaie.

Tot speră şi ei să cultive lumea. Chiar sunt miraţi cum de nu sunt ceilalţi atât de sensibili să înţeleagă minunăţiile de versuri şi melodiile alea aşa de fin lucrate.
Acum, serios, nesimţirea şi carenţele educaţionale pot explica asta.
Partea proastă e că nu le spune nimeni nimic. Şi-atunci ei perseverează, crezând că fineţurile lor sunt gustate de toţi. Opinia publică a ajuns doar o vorbă, acum. Din păcate. :frown:
 
Am mai vazut eu teribilisti. Dar saptamina asta am vazut in tramvai un copil, de gimnaziu cu telefon "cu clapita" deschis si cu manele date la maxim (cit putea telefonul). Credea ca o poate impresiona pe "colega de clasa" din fata lui... si se pare ca reusea. Copilita il ruga sa schimbe melodiile in "playlist".
Si incep sa se inmulteasca. Ori trebuie sa-mi schimb ora la care plec la serviciu, ca sa nu mai intilnesc asa de multi.

Tot mai multi pusti de clasele 3-4 au "mobile". Inteleg ca parintii vor sa-i urmareasca peste tot si sa vada ce fac in orice moment, dar sa dai unui copilas un mobil la virsta asta?!?!! Ii poti distruge sanatatea. As fi spus ca are o influenta si asupra psihicului, dar poate e vorba de schimbarea de generatii si sunt eu mai invechit.
 
@fishy esti invechit :tongue:

Faptul ca noi nu intelegem acest gen muzical nu inseamna ca nu are subtilitatile lui. Poate nu avem suficienta valoare pentru a-l intelege.
 
Back
Top