Întrebări pe care ni le punem de mult

Fred

Membru Senior
Joined
Jan 4, 2019
Bomboane cu cafea, unde gasesc asa ceva? Pe vremuri se gaseau cam peste tot, in ultima vreme nu am mai vazut pe nicaieri. Singurele pe care le-am vazut, dar nu le-am cumparat pentru ca erau intr-o punga opaca si nu stiam ce e inauntru, iar fabricantul era un ilustru anonim, erau prin Auchan la raionul de dulciuri. Singurele in tot magazinul ala mare si plin de chestii.

Ma intereseaza bomboane in general, cu menta, cu diverse arome. Cand eram mic cred ca se numeau bomboane cubaneze, nu stiu de ce (eram prea mic). Acum se gasesc o gramada de M&M, Rainbow si alte traznai, dar nu din astea. Au ceva similar la bomboane varsate, dar e mai incomod sa iau o punga mai mare de bomboane varsate decat din alea ambalate individual sau macar punga mica. Cand eram mic de tot parca erau si bomboane trecute prin pudra de cacao, nici din alea nu am mai vazut.
 

Fred

Membru Senior
Joined
Jan 4, 2019
Pentru LMGTFY nu mai scriam aici, vreau o recomandare de la cineva care stie personal o sursa de incredere, cumpara regulat asa ceva si e multumit de calitate.
 
Top Bottom