Întrebări pe care ni le punem de mult

Bomboane cu cafea, unde gasesc asa ceva? Pe vremuri se gaseau cam peste tot, in ultima vreme nu am mai vazut pe nicaieri. Singurele pe care le-am vazut, dar nu le-am cumparat pentru ca erau intr-o punga opaca si nu stiam ce e inauntru, iar fabricantul era un ilustru anonim, erau prin Auchan la raionul de dulciuri. Singurele in tot magazinul ala mare si plin de chestii.

Ma intereseaza bomboane in general, cu menta, cu diverse arome. Cand eram mic cred ca se numeau bomboane cubaneze, nu stiu de ce (eram prea mic). Acum se gasesc o gramada de M&M, Rainbow si alte traznai, dar nu din astea. Au ceva similar la bomboane varsate, dar e mai incomod sa iau o punga mai mare de bomboane varsate decat din alea ambalate individual sau macar punga mica. Cand eram mic de tot parca erau si bomboane trecute prin pudra de cacao, nici din alea nu am mai vazut.
 
Pentru LMGTFY nu mai scriam aici, vreau o recomandare de la cineva care stie personal o sursa de incredere, cumpara regulat asa ceva si e multumit de calitate.
 
Am un ceas care ar trebui sa se autoregleze prin receptia semnalului radio din Germania si nu o face. Banuiesc ca sunt la limita extrema a acoperirii emitatorului si ca de aceea nu se intampla acest lucru.

Din cate am mai citit, se pare ca in zona mea (Iassy) semnalul se prinde doar in anumite conditii si complet aleatoriu. Exista vreun dans al ploii, inchis wifi ul, scos din priza frigiderele, batut motanul etc ce ar trebui incercat ca sa am si eu parte de acest sync? Sau aia care au zis ca li s-a intamplat mananca ciuperci? Merci!
 
  • Haha
Reactions: Neo
Il lasi peste noapte langa o fereastra de la ultimul etaj, indreptata spre vest. Repeti procedura de fiecare data cand ii schimbi bateria.
 
Quark - Bif si la asta, done si fara rezultat! Oricum el incearca sa se sincronizeze incepand cu ora 3.00 (A.M) de 6 ori. Dupa 6 sincronizari nereusite opreste procesul si o ia de la capat doar a 2-a zi.

lauru' - merci, e posibil, am sa-l scot pe fereastra!
 
Marea majoritate nu pot fi reglate manual. Si sa vezi distractie cand se schimba ora (vara-iarna si invers).
 
Un lucru tare e ca poti sa-i trimiti lui Radul o melodie hi-res, cu care sa-i "reglezi" ceasul ala, cand o asculta. :biggrin: It's a feature. :tongue:
 
Să vezi distracție când se va schimba schimbarea orei de vară și iarnă, în sensul că nu se va mai schimba, rămânem tot timpul anului la ora de iarnă (normală). Cu bonus 1 că unele țări vor ratifica asta mai devreme și altele mai târziu, și cu bonus 2 că atunci vom vedea câte aparate au hardcoded regulile de trecere la ora de vară în funcție de dată, și nu au fost prevăzute cu o modalitate de dezactivare.
 
Back
Top