Întrebări pe care ni le punem de mult

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
Esti confuz, duplicitar, schizofrenic: unul vrea sa triseze, celalalt nu.

De fapt eu cred ca sunt mai multi: unuia nu ii pasa, altul doarme, unul citeste pe ebook reader (vezi 2 mai sus) si unul scrie pe forum. Restul urmaresc femeia cu barba de la Eurovision.

PS. Cat e 2^245 modulo 35 fara a utiliza un calculator? Eu fac teste fara raspunsuri multiple si fara raspuns afisat la final.
PPS. Cred ca e 32 pentru ca 2^240 mod 35 =1.
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Location
Unreal Estate, Ankh-Morpork, Discworld
Nu e neapărat legat de faptul că vrei să știi răspunsul. Dacă răspunsul e pus pe un rând separat și e scurt (doar punctul corect din grilă) sau colorat/îngroșat îți atrage mult mai ușor privirea. Am avut teste la care răspunsul era cu o explicație mai lungă și atunci îmi era mult mai ușor să citesc întâi posibilitățile și apoi să văd răspunsul. Eu de obicei pun o hârtie să ascund răspunsurile :smile:.
 

hulubei

questionable intruder
Joined
Aug 1, 2004
Location
Ploiesti
Imediat sub răspunsul din grilă există explicația. Deci suficient cât să observi instant raspunsul corect. Iar când dau pagina, oricât mă foiesc să mă păcălesc să acopăr la timp până să trag cu ochiul, tot reușesc să văd. Nu știu ce să mă mai fac cu mine. :frown:
 

Thor

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Dec 6, 2004
Location
/dev/null
Eh, exprimare gaunoasa.

Am facut-o brute-force, am observat ca se repeta ultimele 2 cifre in puteri ale lui 2 la fiecare 20 de iteratii.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
Eh, exprimare gaunoasa.

Am facut-o brute-force, am observat ca se repeta ultimele 2 cifre in puteri ale lui 2 la fiecare 20 de iteratii.
E modulo 35, asta inseamna ca are alta ciclicitate decat in N. Rezultatul se repeta la fiecare 12 iteratii si e cam asa: 1,2,4,8,16,32,29,23,11,22,9,18,1...
 

radul

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Sep 8, 2004
Location
Iasi
Exista vreo metoda prin care pot printa diferite exceluri la gramada, fara a deschide fiecare fisier in parte?
 

radul

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Sep 8, 2004
Location
Iasi
Da la click dr. le deschide si nu le printeaza pana cand nu-i confirm ca am salvat changes, lucru pe care tre sa-l fac la fiecare fisier. Am cateodata de printat si cate 50 de bucati, as fi vrut o metoda care sa functioneze fara sa -mi amorteasca degetele de la atea click uri. Am sa vad mai pe seara cum e cu scriptul ala, multumesc.
 

IceCub

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Jun 27, 2005
Location
/dev/urandom
Am un decodor Kaon NA 1600HD de la RDS, dotat cu un port LAN si un pitic pe creier care vrea sa stie la ce foloseste. In meniu nu exista nimic legat de LAN, iar documentatie nu am gasit. Cand il leg la calculator, placa de retea zice ca e conectata, dar nu primeste nici un pachet. Nu cere/ofera IP si nici nu raspunde la ping pe vre-un IP din clasele 192.168.0.0/24 sau 192.168.1.0/24. Si-a mai batut capul cineva cu vre-un decodor din asta?
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Au și unele monitoare, și alte electronice, un port RJ45. Doar fiindcă e mufa aceeași nu înseamnă că e port Ethernet/de LAN. Respectă perechile de fire pentru a nu face vreun scurtcircuit dacă cineva încearcă (eronat) să-l lege într-o rețea, dar altfel e cel mai probabil un port pentru echipamentele de service.

[edit] Văd pe cutia produsului că specifică Ethernet. În cazul ăsta e un port provizionat fizic dar inactiv din firmware/setările RCS.
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Am un decodor Kaon NA 1600HD de la RDS, dotat cu un port LAN si un pitic pe creier care vrea sa stie la ce foloseste. In meniu nu exista nimic legat de LAN, iar documentatie nu am gasit. Cand il leg la calculator, placa de retea zice ca e conectata, dar nu primeste nici un pachet. Nu cere/ofera IP si nici nu raspunde la ping pe vre-un IP din clasele 192.168.0.0/24 sau 192.168.1.0/24. Si-a mai batut capul cineva cu vre-un decodor din asta?
Ce-a zis Pufi plus faptul că decodoarele în general au RJ-45 care este pentru LAN (nu ca anumite UPSuri, care au RJ-45 iar la capătul celălalt al cablului trebe să fie USB), dar depinde de provider dacă este folositor la ceva sau nu. În UK am un decodor de la Sky și folosește rețeaua pentru diverse rahaturi on-demand și alte bălării. O folosește așa de bine încât l-am deconectat, îmi tripla ping-ul pentru chestiile importante gen online gaming and shit =))
 

IceCub

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Jun 27, 2005
Location
/dev/urandom
Hmmmm... sa fie serial? Nu de alta, dar am un cablu RJ45 to serial pe acasa. O sa fac proba diseara si daca nu merge nici asa il las balta.
 
Top Bottom