Is in concediu si iar n-am ce face si ma scarpin in koor ca maimuta.
Telefonul meu naspet a inceput sa dea rateuri asa ca l-am confiscat pe ala al fetei ca tot nu facea nimic cu el. E un Samsung Galaxy Y GT-S5360.
Pina acum l-am rootat, i-am pus un nou launcher si fo' 2 aplicatii (una de battery saver si una ceva cu keep alive sau asa ceva ca m-am trezit de doua ori pina acum ca mi-a iesit din retea perfect aleator).
Pasul urmator ar fi un custom ROM asa ca am nimerit pe xda forums ala si spre surpriza mea vad ca pentru modelul asta lumea munceste de zor deci se pare ca a fost destul de popular la vremea lui.
Din ce zic aia instalarea unui custom ROM n-ar fi inginerie spatiala, sunt 3 pasi mari si lati si gata. Sunt constient ca lucrurile o pot lua razna si sa ma trezesc cu un telefon mort dar se pare ca sunt si instructiuni de revitalizare.
Bun, intrebarea mea e sa custom ROM sau sa nu (Creed4 sau Cyanogenmod 11 ar fi alegerile daca e sa fie)? Adica ce mi-ar aduce in plus chestia asta fata de Androidul 2.3.6 care sta acu' pe telefon?
Pe mine ma cunoasteti de acu', sunt mai din ala din generatia veche care vrea de la un telefon doar sa functioneze ca un telefon si atit. Nu poze, nu radio, nu aparat foto sau de filmat, nu GPS, nu meniuri fancy/animate, nu jocuri, ci cit mai simplu si bine sa-si faca treaba de telefon. Singura chestie utila pe linga asta basic de telefon ar fi Wi-Fi-ul ca poate mai citesc cite ceva pe net din An in Paste cu el.
Deci ce-mi ofera un custom ROM in plus fata de ce am acum? In cazul meu merita bataia de cap sau sa stau cuminte in banca mea?
Multam' ca de obicei.