Multumesc pentru link, foarte util mai ales ca Foxit a devenit incet-incet un muc aproape la fel de scarbos ca Adobe.Daca ai nevoie doar de PDF reader exista Sumatra Pdf. In plus e si mai putin atacat de malware ca Acrobat Reader.
Depinde ce iesire are casetofonul, unele au RCA, altele DIN. Mufa de 3.5" e de obicei de casti, nu Line out, RCA e mai raspandit ca Line out.Acum ceva vreme am intrebat de o metoda de trasfer caseta audio-CD. Am aflat ca am nevoie de casetofon, calculator si un cablu care sa iasa din casetofon si sa intre in line in de la PC. Ceea ce nu stiu este cum se numeste cablul in cauza ca sa stiu ce sa caut la magazine. Imi poate spune cineva cum se numeste cablul in cauza ?
Eu ma gandeam ca mai toate au iesire de casti.
Nu pot să-mi imaginez de ce ai vrea să tragi ceva de pe casetă pe CD, cu excepția cazului în care ai de exemplu ceva unic (e.g. cum cântai Trei Iezi Cucuieți la 4 ani sau ceva de genul). Pentru orice altceva există internet și Google. Având în vedere că deja ai caseta originală, nu te-mpiedică nimeni să spui că FLACurile alea sunt de fapt trase de pe ea![]()