Întrebări pe care ni le punem de mult

Thor

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Dec 6, 2004
Location
/dev/null
E musai Acrobat Reader pentru ca e PC-ul de la servici. Foxit folosesc acasa, facut versiune portabila, dar are mari probleme cand trebuie sa iei text copy/paste din documente.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Și dacă mai și trebuie să semnezi electronic documente PDF cu certificatul tău digital din companie, cam trebuie să rămâi la Adobe Reader.
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
Foxit v2.2 aici, dar pentru XP, Sumatra PDF s-ar putea sa fie ceva mai bun. Mai testez si decid mai incolo pe care il pastrez.
 

Foxter

Membru Senior
Joined
Aug 22, 2006
Location
Bucuresti
Trebuie sa imi schimb acumulatorul la batranul meu telefon (Nokia 3310) Am deja acumulatorul, intrebarea este: Exista ceva procedura speciala de formatare a acumulatorului BLC-2 (Li-Ion). Daca da, atunci care este ?

Multumesc.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
Formatarea e optionala, aduce doar beneficii spirituale. Consta in niste incantatii in timp ce sari intr-un picior in jurul mesei. Masa trebuie sa fie de lemn, fara nimic metalic, iar bateria sa fie in telefon pe masa. Pot fi facute si alte proceduri, dar sacrificiile umane sunt nejustificate ca raport risc/beneficii.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
:biggrin: Cică primii 5-10 cicli de încărcare-descărcare să fie, pe cât se poate, compleți. Adică la prima încărcare lași telefonul 12 ore în încărcător, apoi îl folosești până te bipăie că e pe moarte, apoi iar îl încarci până te anunță că e plin și tot așa. Dar nu am idee în ce măsură mai e o necesitate la acumulatorii moderni.
 

Foxter

Membru Senior
Joined
Aug 22, 2006
Location
Bucuresti
Am pus acumulatorul nou in telefon si desi am acumulatorul nou de ceva vreme se pare ca avea by default 3/4liniute. Astept pana se consuma si dupa aia il pun la incarcat.

M-am lamurit si de ce vechiul acumulator tinea doar o zi in standby, era bombat.
 

Foxter

Membru Senior
Joined
Aug 22, 2006
Location
Bucuresti
Acum ceva vreme am intrebat de o metoda de trasfer caseta audio-CD. Am aflat ca am nevoie de casetofon, calculator si un cablu care sa iasa din casetofon si sa intre in line in de la PC. Ceea ce nu stiu este cum se numeste cablul in cauza ca sa stiu ce sa caut la magazine. Imi poate spune cineva cum se numeste cablul in cauza ?
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
Acum ceva vreme am intrebat de o metoda de trasfer caseta audio-CD. Am aflat ca am nevoie de casetofon, calculator si un cablu care sa iasa din casetofon si sa intre in line in de la PC. Ceea ce nu stiu este cum se numeste cablul in cauza ca sa stiu ce sa caut la magazine. Imi poate spune cineva cum se numeste cablul in cauza ?
Depinde ce iesire are casetofonul, unele au RCA, altele DIN. Mufa de 3.5" e de obicei de casti, nu Line out, RCA e mai raspandit ca Line out.
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Nu pot să-mi imaginez de ce ai vrea să tragi ceva de pe casetă pe CD, cu excepția cazului în care ai de exemplu ceva unic (e.g. cum cântai Trei Iezi Cucuieți la 4 ani sau ceva de genul). Pentru orice altceva există internet și Google. Având în vedere că deja ai caseta originală, nu te-mpiedică nimeni să spui că FLACurile alea sunt de fapt trase de pe ea :wink:
 

Foxter

Membru Senior
Joined
Aug 22, 2006
Location
Bucuresti
Nu pot să-mi imaginez de ce ai vrea să tragi ceva de pe casetă pe CD, cu excepția cazului în care ai de exemplu ceva unic (e.g. cum cântai Trei Iezi Cucuieți la 4 ani sau ceva de genul). Pentru orice altceva există internet și Google. Având în vedere că deja ai caseta originală, nu te-mpiedică nimeni să spui că FLACurile alea sunt de fapt trase de pe ea :wink:
E vorba de o caseta de la o carte mai veche cu un curs de franceza. Veche de prin anii 80-90.
 

Spawn

Membru Senior
Joined
Apr 7, 2006
Location
între 0 şi 1
Mi s-a-ntâmplat nu o dată, imediat după ce mă scol, să percep lumina naturală cu un efect stroboscopic, de flicker, cu o frecvenţa (percepută) destul de mare. Fenomenul are o durată scurtă, de câteva minute, poate nici atât. What gives? Posibil geamurile să fie de vină? Nu m-am gândit să experimentez chestia asta şi afară, direct la lumina solară.
 
Top Bottom