Întrebări pe care ni le punem de mult

Discussion in 'Discuții cotidiene' started by takeda, Mar 9, 2004.

 1. Thor

  Thor Membru Senior Sugar daddy

  E musai Acrobat Reader pentru ca e PC-ul de la servici. Foxit folosesc acasa, facut versiune portabila, dar are mari probleme cand trebuie sa iei text copy/paste din documente.
   
 2. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  Și dacă mai și trebuie să semnezi electronic documente PDF cu certificatul tău digital din companie, cam trebuie să rămâi la Adobe Reader.
   
 3. Cosmin_C

  Cosmin_C melomaniac

  Multumesc pentru link, foarte util mai ales ca Foxit a devenit incet-incet un muc aproape la fel de scarbos ca Adobe. :smile:
   
 4. Foxter

  Foxter Membru Senior

  Cu placere, am renuntat la Foxit de cand au inceput sa circule vesti ca ar incerca sa iti bage pe gat si ceva adware.
   
 5. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  Folosesc Foxit V3.0 and I'm happy.
   
 6. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Adobe Pro XI and happy.
   
 7. Marius '95

  Marius '95 Membru Senior Sugar daddy

  Foxit v2.2 aici, dar pentru XP, Sumatra PDF s-ar putea sa fie ceva mai bun. Mai testez si decid mai incolo pe care il pastrez.
   
 8. Foxter

  Foxter Membru Senior

  Trebuie sa imi schimb acumulatorul la batranul meu telefon (Nokia 3310) Am deja acumulatorul, intrebarea este: Exista ceva procedura speciala de formatare a acumulatorului BLC-2 (Li-Ion). Daca da, atunci care este ?

  Multumesc.
   
 9. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Formatarea e optionala, aduce doar beneficii spirituale. Consta in niste incantatii in timp ce sari intr-un picior in jurul mesei. Masa trebuie sa fie de lemn, fara nimic metalic, iar bateria sa fie in telefon pe masa. Pot fi facute si alte proceduri, dar sacrificiile umane sunt nejustificate ca raport risc/beneficii.
   
 10. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  :biggrin: Cică primii 5-10 cicli de încărcare-descărcare să fie, pe cât se poate, compleți. Adică la prima încărcare lași telefonul 12 ore în încărcător, apoi îl folosești până te bipăie că e pe moarte, apoi iar îl încarci până te anunță că e plin și tot așa. Dar nu am idee în ce măsură mai e o necesitate la acumulatorii moderni.
   
 11. Foxter

  Foxter Membru Senior

  Am pus acumulatorul nou in telefon si desi am acumulatorul nou de ceva vreme se pare ca avea by default 3/4liniute. Astept pana se consuma si dupa aia il pun la incarcat.

  M-am lamurit si de ce vechiul acumulator tinea doar o zi in standby, era bombat.
   
 12. Foxter

  Foxter Membru Senior

  Acum ceva vreme am intrebat de o metoda de trasfer caseta audio-CD. Am aflat ca am nevoie de casetofon, calculator si un cablu care sa iasa din casetofon si sa intre in line in de la PC. Ceea ce nu stiu este cum se numeste cablul in cauza ca sa stiu ce sa caut la magazine. Imi poate spune cineva cum se numeste cablul in cauza ?
   
 13. IceCub

  IceCub Membru Senior Sugar daddy

  cablu Jack Stereo 3.5 - Jack Stereo 3.5

  31SXHSAQR9L.jpg
   
 14. Foxter

  Foxter Membru Senior

  Multumesc
   
 15. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Depinde ce iesire are casetofonul, unele au RCA, altele DIN. Mufa de 3.5" e de obicei de casti, nu Line out, RCA e mai raspandit ca Line out.
   
 16. IceCub

  IceCub Membru Senior Sugar daddy

  Eu ma gandeam ca mai toate au iesire de casti.
   
 17. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Nu pot să-mi imaginez de ce ai vrea să tragi ceva de pe casetă pe CD, cu excepția cazului în care ai de exemplu ceva unic (e.g. cum cântai Trei Iezi Cucuieți la 4 ani sau ceva de genul). Pentru orice altceva există internet și Google. Având în vedere că deja ai caseta originală, nu te-mpiedică nimeni să spui că FLACurile alea sunt de fapt trase de pe ea :wink:
   
 18. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Si semnal amplificat, asta inseamna ceva distorsiuni in inregistrare.
   
 19. Foxter

  Foxter Membru Senior

  E vorba de o caseta de la o carte mai veche cu un curs de franceza. Veche de prin anii 80-90.
   
 20. Spawn

  Spawn Membru Senior

  Mi s-a-ntâmplat nu o dată, imediat după ce mă scol, să percep lumina naturală cu un efect stroboscopic, de flicker, cu o frecvenţa (percepută) destul de mare. Fenomenul are o durată scurtă, de câteva minute, poate nici atât. What gives? Posibil geamurile să fie de vină? Nu m-am gândit să experimentez chestia asta şi afară, direct la lumina solară.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice