Întrebări pe care ni le punem de mult

radul

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Sep 8, 2004
Location
Iasi
Am de facut un .ppt in care trebuie sa introduc drapelele unor tari. Ma ajuta si pe mine cineva cu un link catre o librarie de steaguri la zi, doar sa fac copy paste in .ppt, fara sa trebuiasca sa ma inscriu/donez/instalez cine stie ce adware toolbar sau mai stiu eu ce?!
 

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Location
Cluj-Napoca
RealTemp si HDD-ul e ca AdiK si muzica simfonica. :biggrin:
HWInfo32 e un tool extrem de interesant. Mai ales folosit impreuna cu MSI Afterburner OSD...
Adică se înțeleg foarte bine și se ascultă în fiecare zi? Excelent. :smile:
Mulțumesc pt. îndrumări, o să încerc pe seară după ce ies de la servici.
Am de facut un .ppt in care trebuie sa introduc drapelele unor tari. Ma ajuta si pe mine cineva cu un link catre o librarie de steaguri la zi, doar sa fac copy paste in .ppt, fara sa trebuiasca sa ma inscriu/donez/instalez cine stie ce adware toolbar sau mai stiu eu ce?!
Wiki?
 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Location
Twilight Zone
Pai pe tine te-a palit damblaua cu senzorii. Stiu, ai cerut numa' de HDD da' io ti-am dat ca saorma, cu de toate. :biggrin:
Treaba buna cu info asta e ca se intelege de minune cu RTSS-ul din Afterburner/Precision si-ti poti tufli pe ecran in timp ce joci ce senzori vrea muschiul tau sa monitorizeze.
Ceva de genu':

 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Location
Unreal Estate, Ankh-Morpork, Discworld
Am eu unul. L-am folosit mai mult la bicicletă decât la mașină. Își face treaba - îl legi, îl setezi la presiunea dorită, îi dai drumul și se oprește singur când ajunge la ea (un pic peste, ori s-au gândit ei că mai scapă când scoți furtunul, ori e bușit :biggrin:). La mai mult de 5 atm nu l-am încercat.
 

Thor

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Dec 6, 2004
Location
/dev/null
Si eu tot pentru bicla il vreau mai mult. Am la garajul de la Ploiesti un minicompresor din asta, ceva mai vechi: haraie, paraie, dar baga cat de cat presiune. Eram in dubiu daca sa fac 'upgrade' sau nu.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
De ce nu mai reusesc sa selectez textul in Opera si IE fara sa selecteze ori doar un cuvant, ori vreo 2 si jumatate (dintr-un rand intreg), ori sa faca copy and drag la cate o bucatica de 3-4 litere? Daca doar un browser facea figuri ziceam ca o fi un bug acolo, dar ambele merg aiurea, in timp ce in Word sau OneNote nu am nici o problema similara.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
Am aceeasi versiune la Opera, iar la IE e 9. Am dat si restart, tot aiurea merge, doar in browsere. Chrome si Firefox nu au probleme, Safari deja nu mai incerc pentru ca indiferent de rezultat nu are nici un sens ce se intampla.
 

Thor

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Dec 6, 2004
Location
/dev/null
Why the f**k Adobe Reader vrea sa restarteze sistemul la update? Inteleg sa vrea sa inchid instantele deschise, sa dau restart la browser, dar reboot la tot calculatorul? Pas, sa zaca in systray pana vineri.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
Din pacate Adobe Reader se integreaza cel mai bine in browsere din ce am vazut pana acum. Mai foloseam si eu Foxit Reader, mic si cuminte, dar nu avea toata functionalitatea :frown:
 
Top Bottom