Întrebări pe care ni le punem de mult

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,565
Băi, să ziceți merci că funcționează cât de cât legea și nu te trezești cu sisteme de lumini de genul ăsta. N-am făcut filmulețe, dar sunt și animate, cele de sus se învârteau ca wait-urile online, iar omulețul fugea :smile:. Iar alea cu omulețul erau în locul celor de marșarier, dar se aprineau la frână.
 

ipman

Membru Senior
Joined
Nov 7, 2003
Messages
4,806
Daca te uiti la acel minunat sistem de lumini pina intelegi ce inseamna deja esti poster pe autobuz.
 

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
10,650
Potatoes gonna potate, retards gonna retard. Așa a fost mereu, nu știu de ce lumea are impresia că amărâtul ăla sclerozat o să rezolve toate problemele țării peste noapte :biggrin:
 

termita

Membru Senior
Joined
Oct 7, 2004
Messages
257
Din ce-am mai discutat cu oameni din anturaj, se asteapta ca regalitatea sa inspire respect si succesiunea pe linie de sange sa aduca miracole.
 

ipman

Membru Senior
Joined
Nov 7, 2003
Messages
4,806
Oau ... pai si baietii in halate albe inspira respect. Nu stiu daca are si legatura cu sangele de pe halate.
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Messages
5,247
Inspira respect pe naiba. Iti dau eu un halat si te invit sa te plimbi prin spital sa vezi cat respect inspiri.

PS: Vorbim de Bucuresti, nu de Londra.
 

ipman

Membru Senior
Joined
Nov 7, 2003
Messages
4,806
Marius, era vorba de anume spital, nu de oricare spital. Nu stiu daca m-am facut bine inteles.
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Messages
5,247
Nu m-am prins...
Dar mai citesc o data maine, cand o sa fiu mai putin chiaun de somn.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
8,098
De ce e lumea așa "îndrăgostită" de regele Mihai dintr-o dată? :hmm:

Oamenii au nevoie de un punct de sprijin (nu ca sa rastoarne planeta). Cu cat sunt mai slabi cu atat mai mult au nevoie de un punct de sprijin, iar un rege e un simbol al unei maretii de odinioara (ca acum nu mai are aproape nici un rol). E un soi de plasa de siguranta, if the shit hits the fan the king will save us all. Similar cu religia.
 
Last edited:

ursamajor

צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Joined
Nov 4, 2005
Messages
7,136
Așa slabi să fie englezii ăia sau alții care au monarhii constituționale puternice? Știu, o să invocați tradiția...
Pe de altă parte, e mai bun un regim golănesc ca la noi?
Nu-s regalist, dar o casă regală aflată deasupra intereselor politice, care să apere (cât de cât) interesele plebei, mi se pare mai potrivită decât regimul mafiot actual (numai interesul popular nu-l apără), care nici n-are șansa de a se preschimba vreodată în democrație veritabilă. De fapt, capitalismul corporatist actual (incompatibil, de altfel, cu democrația), ca ultim zbucium al capitalismului nici n-o să mai dea timpul necesar ca vreun posibil regim democratic veritabil să apară la noi.
În orice caz, românii nu sunt (știu, o să supăr) zămisliți pentru democrație. Nouă ne trebuie dictatură ca lucrurile să meargă cât de cât: vezi Țepeș și Nea Nicu.
 

bogdan192

Membru Senior
Joined
Oct 6, 2004
Messages
976
Blablala... casa regala... blablabla... sa apere.... blabla... interesele plebei.

Pretenas, tie nu prea-ti place istoria, asa-i?

Poate tie-ti trebuie dictatura, niste mii de tzarani a crapat sa scape de ea si tu vrei s-o aduci inapoi. Ia-o tu frumusel inainte si opreste-te in Coreea de Nord, spune-ne cum se traieste in dictatura.
 

ipman

Membru Senior
Joined
Nov 7, 2003
Messages
4,806
Eu personal nu sint impotriva monarhiei. Dar cine-mi garanteaza ca acea casa regala va face ceva pentru popor mai mult decit guvernul actual?
Ca pe moment acea casa regala care acum nu mai stiu a cui e a fost mai preocupata de succesiunea ereditara in asa fel incat fiicele sa poata mosteni titlurile, cu toate ca legea existenta atit timp cit erau la putere nu permitea asta. Si intrucit nu au fost la putere cind au "stabilit" asta nici nu poate fi vorba de lege, pentru ca pe moment Romania nu este monarhie sub nici o forma.
E doar un exemplu.
 

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
10,650
Nene pe bune mă apucă damblalele când aud "ce fac conducătorii pentru popor". Mă, da' unul n-ar pune mâna la muncă, fără să aștepte să-i "dea statul". Pe cuvânt, nu e vorba de tine, dar exprimarea asta am auzit-o în zeci și sute de discuții dintr-o altă perspectivă și cu alt înțeles. Aceia au impresia că dacă se schimbă conducerea brusc o să fie "bine" pentru "toată lumea" și n-o să mai moară pwleții de foame. Well, greșit, cel mai probabil va fi și mai rău din cauza măsurilor populiste care se anunță gen crescut pensii and shit și scăzut prețul la pâine (cu creșterea concomitentă de 200% la celelalte produse, da' plm, românul are la baza alimentației pâinea, deci plm).

Serios, cine își imaginează că va fi mai bine după alegerile actuale să se uite la cursul Euro. De obicei înainte de alegeri scădea ca dracu', că plm, etc. Acum canci, se tot duce în sus - nu că-mi pare rău personal - dar asta nu miroase deloc a bine pentru cei rămași în țară. Mă bucur că nu-s obligat să aud/văd borâturile de genul "facem/dregem/construim" pe toate gardurile/mijloacele media.
 
Top Bottom