Întrebări pe care ni le punem de mult

Băi, să ziceți merci că funcționează cât de cât legea și nu te trezești cu sisteme de lumini de genul ăsta. N-am făcut filmulețe, dar sunt și animate, cele de sus se învârteau ca wait-urile online, iar omulețul fugea :smile:. Iar alea cu omulețul erau în locul celor de marșarier, dar se aprineau la frână.
 
Potatoes gonna potate, retards gonna retard. Așa a fost mereu, nu știu de ce lumea are impresia că amărâtul ăla sclerozat o să rezolve toate problemele țării peste noapte :biggrin:
 
Din ce-am mai discutat cu oameni din anturaj, se asteapta ca regalitatea sa inspire respect si succesiunea pe linie de sange sa aduca miracole.
 
Oau ... pai si baietii in halate albe inspira respect. Nu stiu daca are si legatura cu sangele de pe halate.
 
Inspira respect pe naiba. Iti dau eu un halat si te invit sa te plimbi prin spital sa vezi cat respect inspiri.

PS: Vorbim de Bucuresti, nu de Londra.
 
De ce e lumea așa "îndrăgostită" de regele Mihai dintr-o dată? :hmm:

Oamenii au nevoie de un punct de sprijin (nu ca sa rastoarne planeta). Cu cat sunt mai slabi cu atat mai mult au nevoie de un punct de sprijin, iar un rege e un simbol al unei maretii de odinioara (ca acum nu mai are aproape nici un rol). E un soi de plasa de siguranta, if the shit hits the fan the king will save us all. Similar cu religia.
 
Last edited:
Așa slabi să fie englezii ăia sau alții care au monarhii constituționale puternice? Știu, o să invocați tradiția...
Pe de altă parte, e mai bun un regim golănesc ca la noi?
Nu-s regalist, dar o casă regală aflată deasupra intereselor politice, care să apere (cât de cât) interesele plebei, mi se pare mai potrivită decât regimul mafiot actual (numai interesul popular nu-l apără), care nici n-are șansa de a se preschimba vreodată în democrație veritabilă. De fapt, capitalismul corporatist actual (incompatibil, de altfel, cu democrația), ca ultim zbucium al capitalismului nici n-o să mai dea timpul necesar ca vreun posibil regim democratic veritabil să apară la noi.
În orice caz, românii nu sunt (știu, o să supăr) zămisliți pentru democrație. Nouă ne trebuie dictatură ca lucrurile să meargă cât de cât: vezi Țepeș și Nea Nicu.
 
Blablala... casa regala... blablabla... sa apere.... blabla... interesele plebei.

Pretenas, tie nu prea-ti place istoria, asa-i?

Poate tie-ti trebuie dictatura, niste mii de tzarani a crapat sa scape de ea si tu vrei s-o aduci inapoi. Ia-o tu frumusel inainte si opreste-te in Coreea de Nord, spune-ne cum se traieste in dictatura.
 
Eu personal nu sint impotriva monarhiei. Dar cine-mi garanteaza ca acea casa regala va face ceva pentru popor mai mult decit guvernul actual?
Ca pe moment acea casa regala care acum nu mai stiu a cui e a fost mai preocupata de succesiunea ereditara in asa fel incat fiicele sa poata mosteni titlurile, cu toate ca legea existenta atit timp cit erau la putere nu permitea asta. Si intrucit nu au fost la putere cind au "stabilit" asta nici nu poate fi vorba de lege, pentru ca pe moment Romania nu este monarhie sub nici o forma.
E doar un exemplu.
 
Nene pe bune mă apucă damblalele când aud "ce fac conducătorii pentru popor". Mă, da' unul n-ar pune mâna la muncă, fără să aștepte să-i "dea statul". Pe cuvânt, nu e vorba de tine, dar exprimarea asta am auzit-o în zeci și sute de discuții dintr-o altă perspectivă și cu alt înțeles. Aceia au impresia că dacă se schimbă conducerea brusc o să fie "bine" pentru "toată lumea" și n-o să mai moară pwleții de foame. Well, greșit, cel mai probabil va fi și mai rău din cauza măsurilor populiste care se anunță gen crescut pensii and shit și scăzut prețul la pâine (cu creșterea concomitentă de 200% la celelalte produse, da' plm, românul are la baza alimentației pâinea, deci plm).

Serios, cine își imaginează că va fi mai bine după alegerile actuale să se uite la cursul Euro. De obicei înainte de alegeri scădea ca dracu', că plm, etc. Acum canci, se tot duce în sus - nu că-mi pare rău personal - dar asta nu miroase deloc a bine pentru cei rămași în țară. Mă bucur că nu-s obligat să aud/văd borâturile de genul "facem/dregem/construim" pe toate gardurile/mijloacele media.
 
Back
Top