Asa, si solutia e perpetuarea unui sistem care merge uns de 20 de ani: astia 4 ani furam noi, urmatorii 4 furati voi, rand pe rand ne facem toti plinul. Ai un argument beton, n-am ce zice.
Te rog sa vii cu niste argumente bazate pe cifre despre cine a pauperizat mai tare tara. Apoi vreau o demonstratie foarte precisa ca bogatii nu trebuie sa fie mai bogati si saracii mai saraci, preferabil una care sa nu se bazeze pe capra vecinului. Iar la final sa imi spui cum crezi ca e mai bine cand schimbi un presedinte sau partid prost cu altul cand nu ai nici o alternativa mai buna, ci doar schimbi ca sa schimbi. Altfel poti sa te superi cat vrei, dar bati campii fara gratie.
Lol, eu bat câmpii sau tu o faci pe inteligentul și interesantul că, vezi Doamne, ce vizionar ești, cu schimbarea radicală de sistem ce-o îndrugi, irealizabilă. Visezi Zeitgeist, Occupy și alte obiceiuri populare de pe la alții. Românii abia s-au trezit din Evul Mediu, iar tu vrei să-i bagi în era spațială.
Ți-am adus argumente verbale pe care ți le-ar putea aduce orice om de bun simț. Dacă vrei să afli ce mi-ai scris în reply, pierde-ți din timpul tău, nu-mi cere mie, amice, s-o fac, că n-am a te convinge pe tine de nimic.
Iar, scuze, idioțenia aia cu "ce pui în loc" e antologică și ar trebui s-o sesizezi, dacă te dai așa luminat. Nu schimbi ca să schimbi, ci fiindcă ăsta e sistemul democratic capitalist pe care l-ai vrut. Când se va fi instaurat altul, jucăm pe dansul lui.
EDIT: sursa corupției și a tuturor necazurilor societății capitaliste este însăși esența ei, BANUL. Până nu va dispărea ăsta, așa va fi în veci. Vezi întâmplându-se asta prea curând?