Întrebări pe care ni le punem de mult

Discussion in 'Discuții cotidiene' started by takeda, Mar 9, 2004.

 1. radul

  radul Membru Senior Sugar daddy

  Routerul e foarte vechi cred ca 6+ ani, insa este extrem de stabil si n-am avut niciodata nicio problema cu el. Nici nu se compara cu prastiile de Huawei pe care le distribuie RTC acum, si la cum pica Huawei am nevoie de un router de back up.
  Intr-adevar vorbim de CA in acest caz.
   
 2. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  Este aproape imposibil sa se fi ars traful din adaptor. In 99.9% din cazuri este de vina protectia termica. Acum ce sa zic? Fie incerci sa-l desfaci si sa bypasezi protectia aia nenorocita, fie cauti un traf similar (18V CA), fie risti si incerci sa-l alimentezi dintr-un adaptor normal (CC) dar care sa dea o tensiune de minim 1.42x mai mare, adica vreo 28V CC. Nu conteaza polaritatea (cum il conectezi) si te rogi sa mearga...

  LE: Bineinteles exista si posibilitatea sa se fi ars ceva inauntru si nu in alimentator deci sa te chinui degeaba. :biggrin:
   
 3. Marius '95

  Marius '95 Membru Senior Sugar daddy

  De ce 1.42x mai mare?
   
 4. Thor

  Thor Membru Senior Sugar daddy

 5. radul

  radul Membru Senior Sugar daddy

  Ok multumesc mult tuturor, acum cred ca am toate informatiile necesare!
   
 6. Marius '95

  Marius '95 Membru Senior Sugar daddy

  18V CA inseamna 12.7 V CC, nu 28.
   
 7. bausto

  bausto The year of grace, 2007

  Voi despre ce CA si CC vorbiti? Formatia? :biggrin:
  Alimentatorul ala e de 18V AC. Eu l-am alimentat si la 24 si nu a avut probleme... just don't quote me on that :biggrin:.

  radul, ai PM. Am gasit o sacosa plina de alimentatoare (literally) dar nimic de 18VAC. Astia de la Thomson/Alcatel au diferente pe partea de alimentare chiar si la aceeasi revizie dar si intre modele. 514/546 folosesc ceva mai clasic 12V/1A. Cum au pus o antena pe router... Dumnezeu cu mila. Unele au 15 sau 16V, unele 18V AC.

  L.E. Pentru cultura generala si usurinta in calcule.
   
  Last edited: Aug 10, 2011
 8. _~_

  _~_ Membru

  Iar te bagi să te faci singur de râs? O tensiune efectivă de 18V înseamnă o amplitudine de ~25.4V.
   
 9. Azazel

  Azazel Barbar

  Nu stiu daca s-a mai intrebat: exista cumva un site unde introduci o adresa de email care vrei sa fie spamata masiv? E vorba de cativa spameri pe care i-am raportat in mod repetat dar nu s-a luat nici o masura (spamcop.net) si as vrea sa le intorc serviciul.

  Daca nu exista ar trebui creata... Nici nu e foarte greu, un programel care sa inregistreze adresa de email pe cateva situri pr0n, warez, etc...
   
 10. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  Dar de ce pr0n și warez? Poate-s buni prieteni și se au în filtre reciproce. Sugerez cu îndrăzneală saituri obscure de deviații ciudate, donkey secs pix, daily gay feșăn, KKK public execution calendar și, desigur, newsletterul cu editorialul România Mare.
   
 11. Azazel

  Azazel Barbar

  Am gasit un programel (spam-me . net) care te inscrie in "National Gay and Lesbian Task Force", "Holistic Wisdom", "Fertility News", "World of Dyslexia" si alte vreo 30 de situri dragute. 25 mi-au intrat direct in inboxul de proba de pe Iahu, 10 ca spam. O parte cer confirmarea adresei, restul nu. O sa folosesc initial programelul asta sa le trimit spamerilor o "avertizare". Sper sa priceapa aluzia, altfel va trebui sa fac eu unul mai adecvat.

  PS: România Mare e o sugestie buna, dar baietii de la PeNaLe si PeDaLe s-au dovedit a fi chiar maestrii ai spamului.
   
  Last edited: Aug 11, 2011
 12. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Pentru asta risti sa fii acuzat de cruzime, tortura, tentativa de omor deosebit de grav si sa faci puscarie vreo 300 de ani :tongue:
   
 13. _~_

  _~_ Membru

  Erm, that's not how spam works. Ceea ce vrei să faci e absolut inutil și nu deranjează pe nimeni, doar pierzi din timpul tău (și mai e și ilegal).
   
 14. Azazel

  Azazel Barbar

  Eu n-o sa-mi pierd timpul sa-i raportez catre MCTI cum au facut niste naivi cu senatorul/spammerul PD-L si s-au trezit amenintati ...

  Ilegal? Brrrr, ce ma speriasi.... ce lege/articol incrimineaza fapta asta mai exact? :what:
  Timp pierdut? Sa joci curat e timp pierdut, sa-i raportezi, sa-i rogi sa te scoata din lista de spamat ca tot nu au unsubscribe.
  Nu deranjeaza? Pai nu le-am bagat in liste de spam adresa de email newsletter@spammer.ro ci am luat manual de pe site suport.tehnic@spammer.ro, oana.xulescu@spammer.ro, vanzari@gazduirespammer.ro, tehnic@gazduirespammer.ro, etc.
   
 15. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  + 1
   
 16. _~_

  _~_ Membru

 17. Azazel

  Azazel Barbar

  La naiba, eu nu vorbeam de spam "profesionist", de ala se ocupa cu brio filtrul de spam de pe serverul de email, ce-mi scapa mie in inbox e de genul:
  Adica vaca trimite manual prin BCC mailuri de 3-6MB cu poze atasate. Iar filtrul de spam considera ca e imposibil ca un spammer sa fie atat de idiot si-l lasa sa treaca. :smile:
   
 18. Gabriela

  Gabriela Dominion Sugar daddy

  Apropo de spam, this.  P.S. That's not me, really. :biggrin:
   
 19. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  Done! 10x.
   
 20. Foxter

  Foxter Membru Senior

  Apropo de Linked in, exista o metoda de dezabonare de la reminderele Linked in pe care le primesti atunci cand ignori o invitatie pt Linked in care ti-a fost data de cineva din lista ta de contacte ?

  In loc sa refuz (daca se putea, nu mai tin minte, am sters pur si simplu mailul in cauza) si acum sunt asaltat de remindere agasante.

  Ma refer la o metoda pt cei care nu au cont Linked in, am descoperit procedura pt cei care au.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice