Întrebări pe care ni le punem de mult

radul

Membru Senior
Joined
Sep 8, 2004
Messages
2,241
Routerul e foarte vechi cred ca 6+ ani, insa este extrem de stabil si n-am avut niciodata nicio problema cu el. Nici nu se compara cu prastiile de Huawei pe care le distribuie RTC acum, si la cum pica Huawei am nevoie de un router de back up.
Intr-adevar vorbim de CA in acest caz.
 

Quark

Zis și Brucan
Joined
Nov 6, 2003
Messages
13,433
Este aproape imposibil sa se fi ars traful din adaptor. In 99.9% din cazuri este de vina protectia termica. Acum ce sa zic? Fie incerci sa-l desfaci si sa bypasezi protectia aia nenorocita, fie cauti un traf similar (18V CA), fie risti si incerci sa-l alimentezi dintr-un adaptor normal (CC) dar care sa dea o tensiune de minim 1.42x mai mare, adica vreo 28V CC. Nu conteaza polaritatea (cum il conectezi) si te rogi sa mearga...

LE: Bineinteles exista si posibilitatea sa se fi ars ceva inauntru si nu in alimentator deci sa te chinui degeaba. :biggrin:
 

radul

Membru Senior
Joined
Sep 8, 2004
Messages
2,241
Ok multumesc mult tuturor, acum cred ca am toate informatiile necesare!
 

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
Messages
2,527
Voi despre ce CA si CC vorbiti? Formatia? :biggrin:
Alimentatorul ala e de 18V AC. Eu l-am alimentat si la 24 si nu a avut probleme... just don't quote me on that :biggrin:.

radul, ai PM. Am gasit o sacosa plina de alimentatoare (literally) dar nimic de 18VAC. Astia de la Thomson/Alcatel au diferente pe partea de alimentare chiar si la aceeasi revizie dar si intre modele. 514/546 folosesc ceva mai clasic 12V/1A. Cum au pus o antena pe router... Dumnezeu cu mila. Unele au 15 sau 16V, unele 18V AC.

L.E. Pentru cultura generala si usurinta in calcule.
 
Last edited:

Azazel

Barbar
Joined
Nov 26, 2003
Messages
880
Nu stiu daca s-a mai intrebat: exista cumva un site unde introduci o adresa de email care vrei sa fie spamata masiv? E vorba de cativa spameri pe care i-am raportat in mod repetat dar nu s-a luat nici o masura (spamcop.net) si as vrea sa le intorc serviciul.

Daca nu exista ar trebui creata... Nici nu e foarte greu, un programel care sa inregistreze adresa de email pe cateva situri pr0n, warez, etc...
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,683
Dar de ce pr0n și warez? Poate-s buni prieteni și se au în filtre reciproce. Sugerez cu îndrăzneală saituri obscure de deviații ciudate, donkey secs pix, daily gay feșăn, KKK public execution calendar și, desigur, newsletterul cu editorialul România Mare.
 

Azazel

Barbar
Joined
Nov 26, 2003
Messages
880
Am gasit un programel (spam-me . net) care te inscrie in "National Gay and Lesbian Task Force", "Holistic Wisdom", "Fertility News", "World of Dyslexia" si alte vreo 30 de situri dragute. 25 mi-au intrat direct in inboxul de proba de pe Iahu, 10 ca spam. O parte cer confirmarea adresei, restul nu. O sa folosesc initial programelul asta sa le trimit spamerilor o "avertizare". Sper sa priceapa aluzia, altfel va trebui sa fac eu unul mai adecvat.

PS: România Mare e o sugestie buna, dar baietii de la PeNaLe si PeDaLe s-au dovedit a fi chiar maestrii ai spamului.
 
Last edited:

_~_

Membru
Joined
May 6, 2005
Messages
667
exista cumva un site unde introduci o adresa de email care vrei sa fie spamata masiv? E vorba de cativa spameri pe care i-am raportat in mod repetat dar nu s-a luat nici o masura (spamcop.net) si as vrea sa le intorc serviciul.

Erm, that's not how spam works. Ceea ce vrei să faci e absolut inutil și nu deranjează pe nimeni, doar pierzi din timpul tău (și mai e și ilegal).
 

Azazel

Barbar
Joined
Nov 26, 2003
Messages
880
Eu n-o sa-mi pierd timpul sa-i raportez catre MCTI cum au facut niste naivi cu senatorul/spammerul PD-L si s-au trezit amenintati ...

Ilegal? Brrrr, ce ma speriasi.... ce lege/articol incrimineaza fapta asta mai exact? :what:
Timp pierdut? Sa joci curat e timp pierdut, sa-i raportezi, sa-i rogi sa te scoata din lista de spamat ca tot nu au unsubscribe.
Nu deranjeaza? Pai nu le-am bagat in liste de spam adresa de email newsletter@spammer.ro ci am luat manual de pe site suport.tehnic@spammer.ro, oana.xulescu@spammer.ro, vanzari@gazduirespammer.ro, tehnic@gazduirespammer.ro, etc.
 

_~_

Membru
Joined
May 6, 2005
Messages
667

Azazel

Barbar
Joined
Nov 26, 2003
Messages
880
La naiba, eu nu vorbeam de spam "profesionist", de ala se ocupa cu brio filtrul de spam de pe serverul de email, ce-mi scapa mie in inbox e de genul:
Received: from gabriela (unknown [89.238.225.178])
...
To: <Undisclosed-Recipient:;>
...
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180
....
RBL: SORBS: sender is an abusable web server
[89.34.232.2 listed in dnsbl.sorbs.net]
BODY: Bayes spam probability is 20 to 40% [score: 0.3307]
Adica vaca trimite manual prin BCC mailuri de 3-6MB cu poze atasate. Iar filtrul de spam considera ca e imposibil ca un spammer sa fie atat de idiot si-l lasa sa treaca. :smile:
 

Foxter

Membru Senior
Joined
Aug 22, 2006
Messages
1,784
Apropo de Linked in, exista o metoda de dezabonare de la reminderele Linked in pe care le primesti atunci cand ignori o invitatie pt Linked in care ti-a fost data de cineva din lista ta de contacte ?

In loc sa refuz (daca se putea, nu mai tin minte, am sters pur si simplu mailul in cauza) si acum sunt asaltat de remindere agasante.

Ma refer la o metoda pt cei care nu au cont Linked in, am descoperit procedura pt cei care au.
 
Top Bottom