Întrebări pe care ni le punem de mult

Discussion in 'Discuții cotidiene' started by takeda, Mar 9, 2004.

 1. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  Right. Şi pân' la urmă, de care Xonar? Sau de care extern?
   
 2. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Unde ai dormit pana acum?

  Xonar are 2 generatii si 2 variante, old-PCI si PCIe. Din cate am inteles cele PCIe sunt PCI cu bridge, nu native, dar nu prea mai conteaza, il iei pe ala de se infige in placa ta de baza si iti permite portofelul. DAC estern - vezi un review la Arcam pus de Cosmin_C saptamana trecuta, e un exemplu, mai exista si de la EMU (cumparat de Creative) si de la multi altii, acolo chiar variaza destul performantele si pretul, dar si cantitatea de bullshit servita in "reviews".
   
 3. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  În pat.

  Pân' acum am folosit doar plăci integrate, aşa că n-am fost interesat de restul plăcilor. Xonar DS, D1 sau DX? Merită diferenţa de preţ de la DS la D1/DX pt. căştile Senn HD215, având în vedere că nu-s extremist în ale sunetului?
  Restu' deja urcă prea mult la preţ, nu-s interesat să dau chiar atât.
   
 4. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  "Merita" e ceva relativ, care e diferenta intre alea pe castile respective habar nu am si nu cred ca te poate sfatui cineva intr-o chestie care e aproape imposibil de masurat, mult prea subiectiva. Daca pana acum ai avut doar onboard aproape orice placa mai spalata va fi un plus, cat de mult vrei sa mergi e doar treaba ta.
   
 5. Gabriela

  Gabriela Dominion Sugar daddy

  Găsesc undeva prin magazinele noastre de electro[cas]nice (gen Flanco, Media Galaxy etc) un adaptor de la ștecher românesc la cel folosit în UK?
   
 6. dreamer

  dreamer Little Devil

  Daca nu gasesti pe acolo (slabe sanse la ce oferta proasta au de obicei), vezi ce iti trebuie de aici.
   
 7. _~_

  _~_ Membru

  Nu lua de la Flanco sau Media Galaxy. Eu am văzut la Media Galaxy cu 50 de lei și de o calitate foarte slabă. Ia de pe site-ul de mai sus. De 10 ori mai ieftin și mult mai bun.
   
 8. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  Azi am luat unul din Dedeman, 7 lei.
   
 9. Gabriela

  Gabriela Dominion Sugar daddy

  Nu înțeleg o chestie, tho'. De fapt, două. :biggrin:

  Prima e că văd că majoritatea au 2 antene (sau cum se cheamă) la ieșire și înțeleg că ei le au cu 3. Înțeleg că a treia e înpământarea, e musai să fie pe adaptor? Ăsta vs. ăsta.

  A doua e că, la toate adaptoarele de acolo, nu înțeleg unde intră ștecherul meu. :biggrin: Găurile rotunde par ori prea mari ori prea mici, iar celelalte au o formă ciudată. A se vedea al doilea link, pentru referință.

  În alte cuvinte, nu ar trebui să fie ceva de genul ăsta?

  End of noobness, thanks. :biggrin:
   
 10. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Primul link de la Conex (ăla cu două lame paralele) e pentru US, nu UK. Scrie și UK pentru că e UK+EUR to US. Al doilea (ăla de 16 lei) e ce-ți trebuie. Ștecherul tău cu 2 chestii rotunde intră în găurile alea de formă extrem de ciudată (în care intră vreo 4 standarde de fapt).
   
 11. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  Cablu' coaxial vine "din perete" prin mufele F despre care m-aţi învăţat în trecut. Cum îi spune mufei cu care intră în TV?
   
 12. neaxu

  neaxu Rătăcit

 13. Pache

  Pache Administrator Sugar daddy

  Salut,
  Este unul dintre voi sau aveti o cunostinta in domeniul constructiilor civile? Am de verificat cateva preturi (operatiuni dar si materiale) si ma intereseaza o parere avizata.
  Multumesc!
   
 14. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  Păi spune despre ce e vorba și vedem.
   
 15. Pache

  Pache Administrator Sugar daddy

  Aici am publicat un exemplu al unei lucrari simple de refacerea accesului in incinta.
  PS: Am şters preţurile ofertei iniţiale pentru a nu vă induce în eroare :smile:
  E adevărat că şi cantităţile pot fi subiectul discuţiilor, dar în primă fază mă interesează preţurile.
   
 16. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  Eu unul n-am cum să te ajut fiindcă lista e prea vagă. Ştiu pe cineva care lucrează în domeniu şi ar putea să-mi facă o estimare cu preţuri actuale dar am nevoie de detalii, acolo e trecută doar lucrarea dar nu ştiu despre ce e vorba.
  De exemplu la săpătură, dacă se poate face mecanizat lucrarea se calculează la ora de lucru. Însă contează şi ce fel de teren este, dacă utilajul poate lua direct în cupă sau e nevoie de excavator. Pentru 10mc ai nevoie de cel mult 1 oră iar preţul variază în funcţie de ce spuneam mai devreme. Eu am săpat vreo 40mc de pământ în 3 ore dar la cupă, nu la excavator, iar ce am scos am vărsat în apropiere deci nu a fost nevoie de transport. M-a costat 80 lei ora, anul trecut în vară.
  Dacă poţi oferi mai multe detalii mă interesez şi te anunţ.
   
 17. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  @Pache: nu cunosti pe nimeni care a terminat Fac. de constructii? :goofy:

  Revenind ontopic: cunoasteti un calculator-comparator online de RCA care sa nu-mi solicite toate datele personale (CNP, Nr. de inmatriculare, Nr. sasiu, data dobandirii permisului, etc...)? Caut de doua zile si n-am gasit. :frown:
   
 18. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  Nici nu cred că o să găseşti, în funcţie de datele astea se calculează valoarea asigurării.

  Vă transformaţi toţi în personal data freaks? :angel:
   
 19. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  Nu este adevarat, datele respective sunt necesare pentru a afla coeficientul bonus/malus din baza de date CEDAM. Dar respectivul coeficient este trecut si pe RCA-ul vechi, deci e suficient sa te intrebe direct, nu sa-ti ceara zece date personale.
   
 20. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  Păi şi asta nu se reflectă în preţul asigurării, adică ce te interesează pe tine? Aşa poţi găsi valoarea maximă pentru categoria motorizării iar de acolo scazi în funcţie de coeficienţii daţi.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice