Am un proiect care sună cam aşa:
Trebuie să capturez imagini sub formă de film din anumite jocuri la rezoluţie HD (dacă se poate) şi framerate mare. Pasajele capturate nu sunt lungi (15 secunde-2 minute).
Dacă folosesc FRAPS, bottleneck-ul este dat de viteza de scriere pe HDD şi framerate. Framerate-ul maxim este 60 FPS, iar pentru anumite pasaje am nevoie de framerate mai mare (120 FPS), fiindcă secvenţele (scurte, de altfel) vor fi redate în slow-motion.
Deci am nevoie de următoarele:
- un program pentru creat RAM Disk, am găsit
aşa ceva, cred că e suficient. Dacă ştiţi soluţii mai bune, nu ezitaţi

- Un soft de video capture care să ştie să captureze la framerate mare, preferabil să nu coste cât zece organe interne, sau măcar să aibă unrestricted trial de 15 zile (în 2-3 zile aflu eu dacă mi se potriveşte).
Compresia real-time papă destul de multă putere de procesare, dar generează secvenţe video mai mici, pe când captura necompresată rupe la capacitate; o secundă de captură 1920*1200 la 120 fps rade 791 MB, deci în 4 GB încap... 5 secunde

La jumătate din valoarea asta (960*600*120 FPS), o secundă cere 198 MB, adică 20 de secunde de captură.
În afară de "un sistem mult mai rapid" şi "forget about it", există vreo soluţie viabilă pentru aşa ceva?