Întrebări pe care ni le punem de mult

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
Este profilul de monitor de la Dell buşit. Am avut şi eu problema asta, zbiară toţi pe forum-uri, am pus la loc profilul generic şi totul e OK.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
Info. Se aplică pentru mai multe monitoare Dell, anyway.
Am şi eu o întrebare:
Am un sistem cu slot AGP şi placă video GeForce 4 MX4000 (ştiu, oldies) pe care vreau să instalez un Windows 7. Problema e că nu recunoaşte placa video. Nu vreau Aero, ci măcar să se vadă filmele pe el. Este posibil ceea ce cer sau mă paşte un upgrade serios?
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Location
Unreal Estate, Ankh-Morpork, Discworld
Din câte îmi aduc aminte, şi GF4/GF4MX sunt în aceeaşi căruţă cu restul geforce-urilor vechi (eu am un GF3 cu aceeaşi problemă) care nu au şi nu vor avea drivere pentru W7/Vista (nvidia nu mai face suprt pentru ele, EOL bbye). Deci XP sau schimbi tot.
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2007
Location
NL
Eu pe un laptop FS cu video integrat n-am reuşit să instalez driverele video decât prin Windows Update. Încearcă aşa şi vezi ce iese...
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
Nu se găsesc prin WU.
OK, deci XP all over again. Nu-i bai, măcar să ştiu. Partea nasoală e că e AGP+DDR1, că altfel azvârleam o ieftineală de 7200GS în el şi eram rezolvat.
 

JustIn

Membru Senior
Joined
Jun 6, 2005
Location
Iasi
Nu sunt drivere nici pentru fx5200, nici pentru Radeon 9200. Eu reusisem pe variantele initiale de win7 sa pun drivere de xp. Filmele mergeau, orice altceva care avea nevoie de video genera insa o eroare si restart.
 

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Location
Cluj-Napoca
260 pe la Domo şi d'alea de gen, dar la fel de greu de găsit. :biggrin:
Aşea, deci...
Am fost pe la Domo, Altex, Media Galaxy... canci. Între timp a şi dispărut "oferta" de la Domo. Am fugit azi până la Auchan... 298 de lei şi erau destule pt. toată lumea. :biggrin: Încă n-am luat pt. că nu am bani, văd io spre sfârşitu' săptămânii. :goofy:
 

IceCub

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Jun 27, 2005
Location
/dev/urandom
In functie de ce vrei sa faci cu respectivul calculator, poate o sa fie de ajuns driverele generice din Win 7.
 

spooky51

Obi-Wan Kenobi's cousin
Joined
Jan 5, 2007
Location
Giurgiu
Si eu am incercat sa pun Windows 7 si m-am lovit de problema driverelor MX440. Rezolvarea a fost usoara, o placa video AGP ieftina, second-hand, Ati Radeon 9600 (m-a costat doar 30 de lei). Nu am motive sa fac vreun upgrade, sistemul este un second-hand, un Compaq Evo CMT 2266 Mhz, 1024 RAM, si m-am bucurat sa descopar ca si Windows 7 merge ok, desi nu aveam nici o problema cu XP-ul sau cu Ubuntu.
 

Gandalf

Membru
Joined
Jan 20, 2006
Dacă aveţi scule care folosesc aşa ceva, cum merge sincronizarea cu emiţătorul de la Mainflingen (Anthorn este deja mai departe)?

Mă gândeam să-mi cumpăr un ceas de mână de soiul ăsta (deşi nu neapărat Casio, mai fac şi Citizen sau Junghans), dar, din câte am mai căutat pe forumuri, părerile sunt împărţite cu privire la calitatea recepţiei semnalului şi deci a sincronizării. Prin Timişoara mai mergea pe când în Bucureşti, dacă reţin corect, erau probleme mai frecvente.

Oricum, România este cam la limita celor 1500 km de care se face vorbire ca reception range - un calcul Mainflingen - Bucureşti a dat 1426,68 km.

Poate cineva să împărtăşească din experienţa proprie? Mulţumesc.
 

Quark

zis şi Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Location
the past.
Eu am unul de perete. Se sincronizeaza pus in anumite pozitii si pe anumiti pereti. Altfel nu. Plus ca atunci cand schimbi bateria sta mort pana primeste semnalul de syncro. Poate sa stea asa si 24 de ore. Semnalul vine o data pe zi, pe la ora 20.00. Arata GMT+1 in loc de GMT+2 iar cand incepe nebunia cu ora de vara / ora de iarna e o bulibaseala cumplita cateva zile la rand.

In rest n-am ce sa-i reprosez, fiind water-proof si inox, il tin in baie. Foarte util.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
Am primit acum câţiva ani un ceas de perete de tipul ăsta. N-a funcţionat niciodată. Uneori se sincroniza cu ore ciudate, alteori se tot rotea fără sens. Până la urmă i-am scos bateria, l-am demontat şi... l-am aruncat.
 

florin

Membru Senior
Joined
Jun 28, 2006
Location
Bucureşti
Eu am o "staţie meteo" care foloseşte acel semnal pt oră. Probabil singura chestie care funcţionează corect. :biggrin: Semnalul într-adevăr e mai greu de prins, dar până la urmă am găsit un perete convenabil cu semnal constant (din câte ştiu semnalul este tranmis la intervale regulate, nu doar la ora 20,00). Bucureşti, nord-vest, etajul 2 între blocuri mai mari.
 
Top Bottom