Întrebări pe care ni le punem de mult

Este profilul de monitor de la Dell buşit. Am avut şi eu problema asta, zbiară toţi pe forum-uri, am pus la loc profilul generic şi totul e OK.
 
Info. Se aplică pentru mai multe monitoare Dell, anyway.
Am şi eu o întrebare:
Am un sistem cu slot AGP şi placă video GeForce 4 MX4000 (ştiu, oldies) pe care vreau să instalez un Windows 7. Problema e că nu recunoaşte placa video. Nu vreau Aero, ci măcar să se vadă filmele pe el. Este posibil ceea ce cer sau mă paşte un upgrade serios?
 
Din câte îmi aduc aminte, şi GF4/GF4MX sunt în aceeaşi căruţă cu restul geforce-urilor vechi (eu am un GF3 cu aceeaşi problemă) care nu au şi nu vor avea drivere pentru W7/Vista (nvidia nu mai face suprt pentru ele, EOL bbye). Deci XP sau schimbi tot.
 
Eu pe un laptop FS cu video integrat n-am reuşit să instalez driverele video decât prin Windows Update. Încearcă aşa şi vezi ce iese...
 
Nu se găsesc prin WU.
OK, deci XP all over again. Nu-i bai, măcar să ştiu. Partea nasoală e că e AGP+DDR1, că altfel azvârleam o ieftineală de 7200GS în el şi eram rezolvat.
 
Nu sunt drivere nici pentru fx5200, nici pentru Radeon 9200. Eu reusisem pe variantele initiale de win7 sa pun drivere de xp. Filmele mergeau, orice altceva care avea nevoie de video genera insa o eroare si restart.
 
260 pe la Domo şi d'alea de gen, dar la fel de greu de găsit. :biggrin:
Aşea, deci...
Am fost pe la Domo, Altex, Media Galaxy... canci. Între timp a şi dispărut "oferta" de la Domo. Am fugit azi până la Auchan... 298 de lei şi erau destule pt. toată lumea. :biggrin: Încă n-am luat pt. că nu am bani, văd io spre sfârşitu' săptămânii. :goofy:
 
In functie de ce vrei sa faci cu respectivul calculator, poate o sa fie de ajuns driverele generice din Win 7.
 
Si eu am incercat sa pun Windows 7 si m-am lovit de problema driverelor MX440. Rezolvarea a fost usoara, o placa video AGP ieftina, second-hand, Ati Radeon 9600 (m-a costat doar 30 de lei). Nu am motive sa fac vreun upgrade, sistemul este un second-hand, un Compaq Evo CMT 2266 Mhz, 1024 RAM, si m-am bucurat sa descopar ca si Windows 7 merge ok, desi nu aveam nici o problema cu XP-ul sau cu Ubuntu.
 
Dacă aveţi scule care folosesc aşa ceva, cum merge sincronizarea cu emiţătorul de la Mainflingen (Anthorn este deja mai departe)?

Mă gândeam să-mi cumpăr un ceas de mână de soiul ăsta (deşi nu neapărat Casio, mai fac şi Citizen sau Junghans), dar, din câte am mai căutat pe forumuri, părerile sunt împărţite cu privire la calitatea recepţiei semnalului şi deci a sincronizării. Prin Timişoara mai mergea pe când în Bucureşti, dacă reţin corect, erau probleme mai frecvente.

Oricum, România este cam la limita celor 1500 km de care se face vorbire ca reception range - un calcul Mainflingen - Bucureşti a dat 1426,68 km.

Poate cineva să împărtăşească din experienţa proprie? Mulţumesc.
 
Eu am unul de perete. Se sincronizeaza pus in anumite pozitii si pe anumiti pereti. Altfel nu. Plus ca atunci cand schimbi bateria sta mort pana primeste semnalul de syncro. Poate sa stea asa si 24 de ore. Semnalul vine o data pe zi, pe la ora 20.00. Arata GMT+1 in loc de GMT+2 iar cand incepe nebunia cu ora de vara / ora de iarna e o bulibaseala cumplita cateva zile la rand.

In rest n-am ce sa-i reprosez, fiind water-proof si inox, il tin in baie. Foarte util.
 
Am primit acum câţiva ani un ceas de perete de tipul ăsta. N-a funcţionat niciodată. Uneori se sincroniza cu ore ciudate, alteori se tot rotea fără sens. Până la urmă i-am scos bateria, l-am demontat şi... l-am aruncat.
 
Eu am o "staţie meteo" care foloseşte acel semnal pt oră. Probabil singura chestie care funcţionează corect. :biggrin: Semnalul într-adevăr e mai greu de prins, dar până la urmă am găsit un perete convenabil cu semnal constant (din câte ştiu semnalul este tranmis la intervale regulate, nu doar la ora 20,00). Bucureşti, nord-vest, etajul 2 între blocuri mai mari.
 
Am şi eu unul de masă cu aceeaşi "funcţie", merge ca al lui Quark (arată GMT+1 şi se sincronizează doar dacă-l pui în anumite locuri).
 
Back
Top