Întrebări pe care ni le punem de mult

1. Nu inteleg daca sunt circumaurale sau supraaurale.
2. 60 de ohmi? Destul de greu de condus, mai ales de o placa de sunet...
3. Sfaturi eu nu am, imi este imposibil sa ascult ceva la casti. Fiecare cu pasaricile lui.
 
Sennheiser

Eu recomand circumauriculare și deschise, dar nu știu dacă găsești în banii ăia. Dacă vrei să mai urci umpic bugetul, îți recomand Sennheiser. :D

În concluzie, eu tind să recomand Sennheiser pentru că 1) am; 2) îmi plac; 3) nu am ascultat multe alte chestii și mi se pare că Sennheiser sună fix cum trebuie.
 
Acum am un Sennheiser HD 212Pro de care sunt multumit cum suna, insa as vrea sa le duc la servici si acasa sa iau altele.

Si eu tot Senn-uri as fi vrut, dar ceva mai rasarit decat am acum, sa fie un fel de upgrade.

In fine ma mai uit, mai vad, mai meditez, poate cresc si bugetul pana la urma.

Oricum Quark m-a cam turtit cu aia 60 de ohmi si gama la care ma uit eu cam toate au 50-60 de ohmi.

PS: Astea mi se par faine, insa trebuie sa mai meditez asupra pretului.
 
Un preamplificator dedicat pt. casti? Rezolvi o groaza de lucruri cu el, dar cam costa (cat castile sau chiar ++). Sau urca la Muzica la etaj si asculta-le. Nu te lua dupa niste chestii teoretice expuse de un individ care nu asculta la casti nici sa-l arzi cu fierul rosu. :D
 
Quark daca tu zici ca individul de care spui este afon la casti, te cred, insa individul ala este a naibii de credibil cand vorbeste de ohmi.

Inseamna ca sunt condamnat la casti de 32 de ohmi.

O sa merg si la Muzica.

Merci inca o data pentru raspunsurile date.

PS: Preamplificator pentru casti nu-mi iau nici mort. Asta ar fi primul pas in audiofilie si, sincer sa fiu, imi ajung bolile pe care le am deja.
 
Geee, pai nu vezi ce zice?

HD 650 sunt in topul castilor dinamice de tip deschis. Dezvoltata din HD 600, castigatoare a numeroase premii, HD 650 este construita din materiale imbunatatite pentru reproducerea unui sunet natural. Ascultatorul este captivat de expresivitatea si emotia transmisa, pastrandu-se in acelasi timp precizia si naturaletea sunetului.

Io zic ca-s ieftine :P
 
Idem. Sa vezi Senn HD 800 cat costa. :D

LE: Exista si aici, pe XF, destule review-uri la casti. Eu le-as da crezare, avand in vedere ca cei care le-au ascultat sunt persoane de incredere. Decat sa aleg o casca dupa impedanta, mai bine ii dau o bere lui Cosmin si am rezolvat problema. :)
 
Pe vremea ISA o grămadă de componente care acum sunt pe placa de bază erau disponibile doar sub formă de plăci de extensie: controller de disc, porturi seriale și paralel, plăci de sunet, rețea, video etc. De aceea plăcile de bază din acea vreme aveau 7 sloturi de extensie. Între timp cu excepția plăcii video totul s-a mutat pe placa de bază, iar astăzi în afară de placă video, uneori sunet și eventual TV tuner nu prea mai folosește nimeni sloturi PCIe, AGP sau PCI. De ce majoritatea plăcilor de bază au tot 7 sloturi de extensie și de ce majoritatea cumpărătorilor avizați preferă plăci full-ATX celor micro-ATX cu 4 sloturi?
 
Unii nici nu bagă de seamă sau le e indiferent (cazul meu, unde preţul plăcii de bază a fost totul), cred, alţii, ca să aibă ditamai magaoaia de PC, cu mii de ventilatoare şi LED-uri (complex testosteronic, adică), alţii, din cauze psihologice. De exemplu unul căruia îi recomand AcceleroS1 şi se teme că pierde 2 sloturi. Degeaba-i spun că nu le va folosi niciodată, că el vrea să le ştie acolo, libere. Deh, fiecare cu piticii lui. Şi-ar mai fi şi marketingul (?) firmelor, ca să nu schimbe tehnologii (?) Zic şi eu... :)
 
Diferenta de pret intre ATx si mATX e, de cele mai multe ori, cat diferenta de pret intre cutia de carton mai mare si cutia mai mica. In conditiile alea, daca tot dau banii sa vina cu zorzonele si sloturi pe care nu le folosesc. :)
 
De ce majoritatea plăcilor de bază au tot 7 sloturi de extensie și de ce majoritatea cumpărătorilor avizați preferă plăci full-ATX celor micro-ATX cu 4 sloturi?

Probabil ca producatorii baga 7 sloturi de extensie pur si simplu "pentru ca au unde" pe o placa de baza format full-ATX si mai e si chestie de marketing - face placa sa para mai dotata. Cat despre partea a doua a intrebarii tale, ia incearca sa faci "wire management" pe o placa de baza micro-ATX cand ai 3 discuri, doua unitati optice, floppy si mai stiu eu ce minuni de monitorizare a temperaturilor prin carcasa. Pur si simplu o placa de baza micro-ATX e prea aglomerata.
 
IceCub, wire managementul nu e un scop în viață, e ultima chestie pe care o faci înainte de a închide carcasa, iar 3 discuri, 2 unități optice și floppy sună a computer freak, nu mai sunt mulți în libertate în zilele noastre.

Dacă toată lumea ar trece la plăci microATX s-ar găsi și carcase mai multe și mai ieftine, în carcase mai mici e un pic mai ușor de făcut wire management și eventual se poate merge pe compactizare până scoate cineva carcasă cu backplane SATA (costă 2$ dacă îl produci în masă) și minim de fire.

Apropos, un laptop nu are niciodată probleme de wire management, nu are sloturi libere și nimeni nu se plânge de asta. Oare de ce?
 
... iar 3 discuri, 2 unități optice și floppy sună a computer freak, nu mai sunt mulți în libertate în zilele noastre.

Eu zic ca xf.ro e plin de astfel de "freaks". :D


Apropos, un laptop nu are niciodată probleme de wire management, nu are sloturi libere și nimeni nu se plânge de asta. Oare de ce?

Laptopul chiar le are incluse pe toate! La portabile importanta e conectica: USB, FireWire, S-VIDEO, PCMCIA, ExpressCard, etc., care pana la urma au acelasi rol ca si sloturile de extensie dintr-o placa de baza.
 
Eu zic ca xf.ro e plin de astfel de "freaks". :D

Nope, aici e elita, cei ce au atins Nirvana ( :hihi: ) în ale sistemelor şi s-au convins că nu întotdeauna mult e şi bine. Ăia de care vorbeşti sunt pe la forumurile de magazine online. Ia fă un search acolo... să vezi specimene. :D
 
Back
Top