Întrebări pe care ni le punem de mult

ursamajor

Doubting Thomas
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Location
BR
Din ce am înţeles eu, updatează poziţia mouse-lui (cursorului) la fiecare 5 ms, pentru 200Hz.
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
Ah, deci primeste informatia, dar o ignora pana trec cele 5ms. :rotf:
LOOOOL, inca un lucru care nu-mi place la XP.


Si ca sa nu fiu total offtopic, raspund inca o data la intrebarea initiala:
In XP, nu conteaza ce mouse ai, ca oricum va fi ignorat timp de 5ms.


---------
Si am si eu o intrebare pentru voi:
Unde gasesc in Bucuresti o cofetarie cu prajituri cu frisca adevarata, facuta din lapte/smantana, nu vegetala? Peste tot unde am intrat am gasit doar frisca vegetala.
 

Thor

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Dec 6, 2004
Location
/dev/null
Intrebare ajutatoare la cea a lui Marius: unde gasesc in Bucuresti o cofetarie cu prajituri bune?
La TipTop sunt nesatisfacatore (ori prea uscate, ori prea insiropate, uneori au gust dubios - sintetic), cele din supermarket-uri sunt sub orice critica, facute pe banda rulanta, iar cele de la cofetariile particulare sunt proaste (zona Turda, Pipera unde am incercat eu) - uscate, pline de zahar (practic simti doar gustul de dulce, fara nici o alta aroma) si margarina/unt.

Acceptabile am gasit la un laborator din Constanta ("Giorginio"). In urma cu vreo 2 ani mi se pareau senzationale, acum le-a mai scazut calitatea, dar tot sunt mai bune (si mai ieftine) decat cele din Bucuresti.
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Location
Unreal Estate, Ankh-Morpork, Discworld
Marius '95, nu mai sări la concluzii. Un mouse PS/2 nu poate (hardware) să dea updates în mai puţin de 5ms. Un mouse USB poate, şi poţi vedea rata de update cu tool-uri Windows. Citeşte şi asta.

Cât despre prăjituri, mie-mi plac cele de la Agapitos.
 

whiskas

Chronic suicidal
Joined
Jan 19, 2005
Agapitos

+1 pentru Agapitos, -1 pentru (deja obișnuitul) rant al lui Marius '95. :biggrin:
Eu n-am mîncat prăjituri de cofetărie foarte multă vreme. Mai exact, pînă cînd am descoperit Agapitos. :biggrin:
 

hulubei

questionable intruder
Joined
Aug 1, 2004
Location
Ploiesti
La ce folos se fabrica hartii igienice parfumate?
Parfumul nu este suficient de puternic pentru a improspata mirosul unei bai, inainte de folosire ca dupa folosire nici nu-mi trece prin cap sa o mai miros.
 

florin

Membru Senior
Joined
Jun 28, 2006
Location
Bucureşti
Si am si eu o intrebare pentru voi:
Unde gasesc in Bucuresti o cofetarie cu prajituri cu frisca adevarata, facuta din lapte/smantana, nu vegetala? Peste tot unde am intrat am gasit doar frisca vegetala.
Nu știu exact diferența între vegetală și cea "adevărată", dar știu că la Liliana (Ion Mihalache colț cu Turda) folosesc o frișcă foarte bună, cum nu prea găsești în altă parte. Au și frișcă la pahar dacă vrei. Prăjiturile sunt destul de bune, erau și mai bune acum câțiva ani.
 

Quark

zis şi Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Location
the past.
Ati fi uimiti sa aflati cat de usor se fabrica frisca de casa (din ingrediente naturale, nu din prafuri cu amidon). :smile: Si nu-i musai sa faci prajitura cu ea, o puteti arunca direct peste niste bucati de ananas (preferabil d'ala cumparat intreg si pus la copt vreo doua saptamani in camara, pana se inmoaie). Mmm... :biggrin:
 

ursamajor

Doubting Thomas
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Location
BR
Nimic nu mai e ca pe vremuri. :frown: Numai surogate peste tot. Până şi copiii din ziua de azi au părinţi-surogat. Quo vadis, Opus Dei?
 

lai

meh
Joined
Aug 1, 2004
Location
sub masă
+1 Agapitos
+1 Liliana
+cofetarie arabeasca pe strada CA Rosseti colt cu Dionisie (parca). Prajituri super dulci, super bune, cu fistic. :biggrin:
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
Frisca ca frisca, dar nu ma pot duce la cofetarie sa mananc savarina cu frisca de acasa, iar prajituri nu ma pricep sa fac.
 

Quark

zis şi Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Location
the past.
Se ia una bucata cozonac cu stafide (d'ala rotund) de preferinta italienesc, se taie se insiropeaza, se umple cu frisca <- savarina de casa. :smile:
 
Top Bottom