Întrebări pe care ni le punem de mult

Din ce am înţeles eu, updatează poziţia mouse-lui (cursorului) la fiecare 5 ms, pentru 200Hz.
 
Ah, deci primeste informatia, dar o ignora pana trec cele 5ms. :rotf:
LOOOOL, inca un lucru care nu-mi place la XP.


Si ca sa nu fiu total offtopic, raspund inca o data la intrebarea initiala:
In XP, nu conteaza ce mouse ai, ca oricum va fi ignorat timp de 5ms.


---------
Si am si eu o intrebare pentru voi:
Unde gasesc in Bucuresti o cofetarie cu prajituri cu frisca adevarata, facuta din lapte/smantana, nu vegetala? Peste tot unde am intrat am gasit doar frisca vegetala.
 
Intrebare ajutatoare la cea a lui Marius: unde gasesc in Bucuresti o cofetarie cu prajituri bune?
La TipTop sunt nesatisfacatore (ori prea uscate, ori prea insiropate, uneori au gust dubios - sintetic), cele din supermarket-uri sunt sub orice critica, facute pe banda rulanta, iar cele de la cofetariile particulare sunt proaste (zona Turda, Pipera unde am incercat eu) - uscate, pline de zahar (practic simti doar gustul de dulce, fara nici o alta aroma) si margarina/unt.

Acceptabile am gasit la un laborator din Constanta ("Giorginio"). In urma cu vreo 2 ani mi se pareau senzationale, acum le-a mai scazut calitatea, dar tot sunt mai bune (si mai ieftine) decat cele din Bucuresti.
 
Marius '95, nu mai sări la concluzii. Un mouse PS/2 nu poate (hardware) să dea updates în mai puţin de 5ms. Un mouse USB poate, şi poţi vedea rata de update cu tool-uri Windows. Citeşte şi asta.

Cât despre prăjituri, mie-mi plac cele de la Agapitos.
 
Agapitos

+1 pentru Agapitos, -1 pentru (deja obișnuitul) rant al lui Marius '95. :biggrin:
Eu n-am mîncat prăjituri de cofetărie foarte multă vreme. Mai exact, pînă cînd am descoperit Agapitos. :biggrin:
 
La ce folos se fabrica hartii igienice parfumate?
Parfumul nu este suficient de puternic pentru a improspata mirosul unei bai, inainte de folosire ca dupa folosire nici nu-mi trece prin cap sa o mai miros.
 
Si am si eu o intrebare pentru voi:
Unde gasesc in Bucuresti o cofetarie cu prajituri cu frisca adevarata, facuta din lapte/smantana, nu vegetala? Peste tot unde am intrat am gasit doar frisca vegetala.

Nu știu exact diferența între vegetală și cea "adevărată", dar știu că la Liliana (Ion Mihalache colț cu Turda) folosesc o frișcă foarte bună, cum nu prea găsești în altă parte. Au și frișcă la pahar dacă vrei. Prăjiturile sunt destul de bune, erau și mai bune acum câțiva ani.
 
Ati fi uimiti sa aflati cat de usor se fabrica frisca de casa (din ingrediente naturale, nu din prafuri cu amidon). :smile: Si nu-i musai sa faci prajitura cu ea, o puteti arunca direct peste niste bucati de ananas (preferabil d'ala cumparat intreg si pus la copt vreo doua saptamani in camara, pana se inmoaie). Mmm... :biggrin:
 
Nimic nu mai e ca pe vremuri. :frown: Numai surogate peste tot. Până şi copiii din ziua de azi au părinţi-surogat. Quo vadis, Opus Dei?
 
+1 Agapitos
+1 Liliana
+cofetarie arabeasca pe strada CA Rosseti colt cu Dionisie (parca). Prajituri super dulci, super bune, cu fistic. :biggrin:
 
Frisca ca frisca, dar nu ma pot duce la cofetarie sa mananc savarina cu frisca de acasa, iar prajituri nu ma pricep sa fac.
 
Se ia una bucata cozonac cu stafide (d'ala rotund) de preferinta italienesc, se taie se insiropeaza, se umple cu frisca <- savarina de casa. :smile:
 
Back
Top