Întrebări pe care ni le punem de mult

Discussion in 'Discuții cotidiene' started by takeda, Mar 9, 2004.

 1. hulubei

  hulubei questionable intruder

  Am primit ce e scris mai sus, din mai multe surse. Mi se pare putin brainfart cea cu un milion de litri de apa. Cel mai mare brainfart este acela ca EMOkidsi de mess nu cred ca mai sunt in lumea noastra sa invete ca uleiul nu se amesteca cu apa. La purificarea apei mi se pare un agent foarte usor de eliminat in comparatie cu nebunii de acizi, saruri si baze care se amesteca usor cu apa.
   
 2. Marius '95

  Marius '95 Membru Senior Sugar daddy

  Si in plus, va fi degradat urgent de bacterii.
   
 3. bausto

  bausto The year of grace, 2007

  Da mah da' resturile de cartofi si carnati prajiti? :biggrin: Hranesti inamicul cu ele?

  Oricum, din moment ce prajesti mancarea in uleiul ala inseamna ca e tocmai bun de bagat in stomac. Deci indivizii ca aia care compun astfel de mass-uri pot sa nu arunce deloc uleiul in gunoi in sticle de plastic sau sticla cu dopul pus ci sa il bea amestecat cu apa ca sa aiba acelasi sentiment ca aia care citesc aberatiile lor :smile:.
   
 4. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Mie îmi râcâie toți neuronii, nu știu cum poți s-o asculți :d
   
 5. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Tocmai am avut de mutat niște mașini într-o parcare ca să o extrag pe a mea. Am adunat cheile și am început permutările (parcare mică și lungă, mașinile în șir nu una în laterala alteia). Întrebarea este:
  - de ce mama naibii fiecare mașină are propriile metode de a băga în marșarier? În dreapta jos, în stânga sus, în stânga jos, tragi de manetă în sus și o duci în poziție, apeși și o duci, tragi de ceva de pe manetă în sus sau nu tragi și nu împingi și o duci direct
  - la fel cu farurile: manetă în stânga volanului de care învârți, rozetă pe bord de care învârți, manetă pe bord de care tragi, de am reușit să pornesc ștergătoarele la toate încercând să aprind farurile. La urmă când să plec am observat pozițiile laterale aprise la o mașină, m-am întors să le sting - rozeta care aprindea farurile când era rotită spre dreapta aprindea pozițiile laterale dacă era rotită prea mult înapoi spre stânga. :mad: :mad: :mad: :climb: :capu: :insane:
   
 6. Azazel

  Azazel Barbar

  Probabil doar primele 5 viteze au fost "standardizate", la restul fiecare a facut ce a vrut.

  Prima data cand am condus un Cayenne am stat jumatate de ora in parcare cautand maneta franei de mana. Lumea trecea, se uita, se mira, eu o fortam ("poate se deblocheajza naibii automat"). Am tras de tot ce se putea tragea si in final vine alt sofer de jip la mine si-zice: "Daca vreti sa lasati frana de mana, vedeti ca e pedala in stanga..."
   
 7. hulubei

  hulubei questionable intruder

  Azazel, nu te-ai dat cu nici un Mercedes veritabil cu frana de mana la picior? :biggrin:
   
 8. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Mda, și frâna de mână era în 3 locuri diferite. La Fiat era în stânga, la Mercedes era pedală și la restul era în dreapta între scaune :frown: Și afară era întuneric, ca să fie căutarea mai plăcută.
   
 9. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  Azazel, nu te-a întrebat dacă e a ta? :biggrin:
   
 10. Azazel

  Azazel Barbar

  In Romania? Mi-am incuiat cheile din greseala in masina, doua ore m-am chinuit sa "sparg" masina, langa o piata aglomerata, doua echipaje de politie au trecut, cativa gardieni si nimei nu m-a intrebat nimic desi eu fortam geamurile cu rigla, guta sau surubelnita. In final am scos butucul la portbagaj si am intrat pe acolo, si atunci a venit alt sofer sa ma intrebe daca ma poate ajuta cu ceva. Unei vecine i-au spart casa in miezul zilei si s-au oferit alti vecini sa-i ajute sa care electronicele si mobila. Hotii nu au fost prinsi.
   
 11. hulubei

  hulubei questionable intruder

  Era un clip pe undeva pe net cu unul care incerca in drumul mare intr-un loc aglomerat sa fure o bicicleta legata cu lant, prin diferite metode. Aceeasi reactie. Ba chiar atunci cand a incercat sa rupa lantul prin lovire cu un ciocan, a venit unul sa-i dea sfaturi cum sa loveasca sa il rupa mai usor.

  Faza cu caratul electronicelor e veche. Nu stiu cum poti avea vecini atat de binevoitori numai la hoti.
   
 12. SCViper

  SCViper Membru Senior Sugar daddy

  Chestia cu electronicele e cam stupida, teoretic vecinii ar trebui sa-si poata da seama daca e ceva in neregula sau nu (adica ce-au presupus, ca te-ai decis brusc sa te muti fara sa anunti pe nimeni si fara sa fii prezent?), dar cea cu bicicleta sau masina e chiar destul de normala cu oamenii de pe strada. Nu cu gardienii sau politistii, aia ar trebui sa te ia la intrebari, dar e oarecum mai probabil si mai credibil faptul ca ti-ai pierdut cheile decat ca ai tupeul sa furi o masina sau o bicicleta ziua in amiaza mare intr-un loc aglomerat. Bine, eventual mai e si frica...
   
 13. bausto

  bausto The year of grace, 2007

  Cu masina se mai rezolva, vine organul si iti cere actele. Daca masina nu-i a ta, nasol. Dar la bicicleta ce faci? Daca proprietarul adevarat nu e prin zona, poti sa o tii linistit pe a ta ca ai pierdut cheia.
   
 14. sabertooth

  sabertooth Membru Senior

  Ce specializare ai cand termini facultatea de Management? Manager?

  Sursa aici

  ========================================================

  De ce ceasurile mecanice de pe strazile Londrei afiseaza ora 4 IIII in loc de IV?
   
 15. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Nu am remarcat chestia cu ceasurile, nici nu prea mă uit la ceasurile de pe stradă fiind obișnuit cu ora de la metrou (cea care se tipărește pe cartele) care e mai puțin precisă ca timpul probabil.

  Londonezii au o problemă cu Roma (a se vedea biserica anglicană), or avea o problemă și cu scrierea romană :biggrin:
   
 16. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Englezii sunt pe dos în muulte privinţe, de ce n-ar fi şi la ceasuri?
   
 17. ursamajor

  ursamajor Toruk Makto

  Eu ştiam că ambele variante sunt corecte, cea reprezentând IIII fiind tolerată.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Roman_numerals
  Culţii noştri ziarişti (şi nu numai) de la diverse publicaţii (vezi pe net) chiar râd de ceasul din Caracal care are scris IIII în loc de IV.

  PS: bine mai era când se făcea (pe bune) şi latina în şcoli!
   
 18. Velkan

  Velkan Moderator

  Şi eu ştiam la fel.

  Am şi eu un ceas cu IIII. :smile:
   
 19. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Ăăăă... eu cică's viitor manager. Si nu stiu sa fac nimic.
   
 20. ursamajor

  ursamajor Toruk Makto

  Şi eu. E cumva Poljot? :wink:
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice