Filme, seriale, actori, popcorn

Discussion in 'Hobby-uri, artă, cultură, știință' started by Pisoi, Aug 6, 2004.

 1. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  Da, dar e 3D? E! :biggrin:
   
 2. Velkan

  Velkan Moderator

  Neo, prin State lumea huiduie trailerele la filme de Shyamalan. Există și un termen pentru asta.
   
 3. Velkan

  Velkan Moderator

  Așezați-vă. Urmează/se zvonește să apară/înceapă filmările la: Spider-Man (reboot), Superman (reboot), The Thing (remake sau prequel, puțin îmi pasă), Robocop (reboot), Green Lantern, Thor, The Avengers, Iron Man 3, Wolverine 2, Batman 3, Lethal Weapon 5. Ăștia sînt sănătoși la cap? :capu:

  Am văzut așa:

  Kiss Kiss Bang Bang (2005), care e bun bun, cu Robert Downey Jr. în rol de Robert Downey Jr. - măcar se pricepe să aleagă filmele în care să se interpreteze -, Val Kilmer și Michelle Monaghan. :inlove:

  Gone Baby Gone (2007), care iar e bun baby bun, cu Casey Affleck, Michelle Monaghan :inlove:, Morgan Freeman și Ed Harris, în regia lui Ben Affleck, care pare să se descurce mult mai bine (și) ca regizor decît ca actor. (Din cîte am auzit, The Town e un alt film excelent regizat de el.)

  PS: Michelle Monaghan :inlove:
   
 4. Velkan

  Velkan Moderator

  Band of Brothers (2001) e într-adevăr excelent, și surprinde foarte bine violența războiului și camaraderia soldaților - cel puțin asta am înțeles eu. Scena parașutării în Normandia e incredibil de realistă, de la primele salve de artilerie în depărtare, la emoțiile oamenilor, la intensificarea focurilor odată cu apropierea de DZ și saltul propriu-zis. Bastogne e un alt moment excelent, cu brazii distruși de artilerie, zăpada înroșită de sînge și deznădejdea soldaților.

  Dpmdv, filmul are două probleme minore, care, mă rog, nu țin de film în sine - prea multe personaje, pe deasupra înlocuite periodic, ceea ce face destul de greu să te atașezi de cineva, și acțiunea ușor anticlimatică, în sensul că, după Bastogne, evenimentele prezentate sînt de mai mică amploare/intensitate decît cele anterioare. Dar, per total, excelent.

  (Miniseriile mi se par, în general, compromisul ideal între un film de 2 ore, care poate nu apucă să abordeze toate elementele dorite, și un serial, care diluează prea mult respectivele elemente.)
   
 5. spooky51

  spooky51 Obi-Wan Kenobi's cousin

  Machete (2010) Pentru cine a gustat seria Kill Bill probabil e un film cu un substrat psihologic adanc. Eu il consider pur si simplu un film cretin.
  The Expendables (2010) Nu e ceva ce ai vedea a doua oara.
  The American (2010) Cand filmul e anost, degeaba joaca in el George Clooney. Filmul e facut parca sa iasa la norma.
   
 6. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Ah, ce m-a uns pe suflet remarca asta! Subscriu!
   
 7. Xllerator

  Xllerator Colţ Alb

  Tocmai am terminat Deadwood. Decoruri, autenticitate, actori excelenti, detalii peste detalii.
  Cel mai bun serial vazut, daca n-ar fi fost Battlestar Galactica.
   
 8. Velkan

  Velkan Moderator

  Coming soon, Conan (2011), cu gagiul pletos din SGA. :notsureifserious:

  Acuma pe bune, am impresia că 2008-??? o să fie cunoscută drept perioada în care nu s-a făcut nici un film original.
   
 9. Spawn

  Spawn Membru Senior

 10. Velkan

  Velkan Moderator

  Tron.
  Din trailer pare shit, sincer, dar meh... Olivia Wilde în spandex în 3D. I'd pay to see that. :tongue:
   
 11. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Conan fără Arnie e ca saorma fara usturoi si ceapa. Fad si prost :biggrin:
   
 12. Cosmin_C

  Cosmin_C melomaniac

  Ia mai uite-te inca odata la Conan acum, in 2010 si mai spune dupa aia ca nu-s fade si proaste cu spume. :biggrin: Tipul ala din SGA este atletic, are abilitatea de a se misca frumos in niste scene de cafteala nu ca Arnold care doar poza misto cu muschii lui imensi, cred ca o sa iasa un film de actiune decent daca producatorii or sa-si dea nitel osteneala.
   
 13. SCViper

  SCViper Membru Senior Sugar daddy

  You're missing the point. Conan era un munte de om, puternic cat 10, bla bla, asta era farmecul lui. Atletici sunt cu caruta, ii vezi peste tot. Besides, the new guy looks kinda ghey. Not that there's anything wrong with that :biggrin:.
   
 14. war4peace

  war4peace Membru Senior

  My opinion as well. Conan nu trebuie să se mişte cu talent, că nu-i dansator pe sârmă, ăla trebuie să sfarme piatra-n pumn şi ţestele inamicilor între deşte. Raw power FTW.
   
 15. Spawn

  Spawn Membru Senior

  The Sorcerer's Apprentice. Teribil de enervant copchilu ală. Cam asta e diferenţa dintre generaţii... Cu părere de rău pt Cage, că n-a jucat rău, deşi cam fad, I really miss his shows... maybe next time.
  Mă simt deja dinozaur...
  Btw, aştept Red.
   
 16. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Exact, Conan e cât muntele, cu mușchii cât casa, nu "atletic". De-aia l-au și folosit pe Schwartzy :smile:
   
 17. whiskas

  whiskas Chronic suicidal

 18. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Văzut The Sorcerer's Apprentice. Bunicel, cam 9/10, dacă îl vezi open-minded și râzi la el. Filmul nu se ia în serios și nici n-are pretenția asta nicio clipă de la spectator.

  Cats and Dogs: The Revenge of Kitty Galore. Fain rău, mi-a plăcut primul foarte mult și partea a doua nu se dezminte. Râs sănătos :smile:
   
 19. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  Tocmai am văzut From Paris, With Love - bunicel, distractiv, iar John Travolta ras în cap și cu cioc de bad boy e complet neașteptat :biggrin: Mi se pare că scorul pe IMDB e un pic cam prea mic.

  Înaintea lui am văzut Brooklyn's Finest - nume bune pe listă, dar după vreo oră jumate de întrebat „wtf” deja mă uitam nerăbdător la ceas sperând că it makes a point, ceva... Dezamăgire, nu face așa ceva, se termină subit și stupid. De data asta, scorul pe IMDB e prea generos, după mine.

  Urmează In the electric mist cu Tommy Lee Jones și Ninja Assassin.

  Ce să fac, astea le-am mai prins la centrul de închiriat DVD, dacă am ajuns sâmbăta târziu...
   
 20. Mistral

  Mistral Alien

  Dude, seriously?
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice