Filme, seriale, actori, popcorn

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,689
Neah... Pentru 27 de lei ca să închiriezi 3 DVD-uri și un al patrulea gratis nu merită bătaia de cap cu riscul piratării.
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Messages
5,248
Pai intentia mea era sa... sa... Offf, ca nu pot spune in sectiunea publica ce vroiam sa fac! :biggrin:
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Eu am descoperit că în ultima vreme (cca 2 ani) mai orice DVD e ori unplayable, ori parţial playable într-o unitate optică de PC. Combinaţia unitate proastă (nu una anume, ci toate) + disc prost/zgâriat (nu unul anume, ci toate) e ucigătoare pentru vizionatul pe PC. Paradoxal, aceleaşi discuri par a funcţiona flawless într-un DVD Player standalone (go figure!). CUm eu n-am, nu mai închiriez. Deci, Marius, nici pentru ce voiai tu să faci nu se pretează :smile:
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Felicitări, dar discurile sunt mai noi de doi ani, deci jumătate din problemă o să o ai. De doi ani am văzut eu problema, nu neapărat pe players mai noi de doi ani :smile:
Şi încă ceva: am eu impresia că un DVD-player standalone nu turează DVD-urile ca o unitate PC (nu ştiu, dau şi eu cu presupusul); aşa că e mai bine pregătită să le citească încet, dar bine dacă sunt zgâriate/strâmbe/ambele :smile:
Atenţie mare la planaritatea discului nowadays...
 

Sergent Rico

Membru
Joined
Nov 19, 2010
Messages
182
Eu am păţit ca DVD-RW să nu îmi citească unele dvd-uri pe Windows XP dar pe Windows 7 or mers fără probleme. E vorba de seria Brigada Diverse (Filmele Adevarul). Am un ASUS de vreo un an jumate. Nu ştiu exact modelul, e ceva cu Lightscribe 20x.
 

Velkan

Moderator
Joined
Oct 30, 2006
Messages
2,081
Din motive de neexplicat am văzut Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007). Cred că e primul pe care îl văd cap-coadă (dacă o mai fi fost vreunul - poate chiar ăsta?, a fost atît de bun încît l-am uitat) și mi s-a părut lung și plictisitor, cu efecte mediocre și scene de acțiune sforăitoare. Problema seriei, dpmdv, e că încearcă să construiască pe o idee mult prea copilăroasă, și oricît ar vrea să-l facă întunecat și să creeze tensiune, în momentul în care a scos ăla bagheta de dirijor și a început să recite rețete de prăjituri zburînd pe mătură, s-a tăiat tot. Poate am eu o problemă prin faptul că am trecut de 12 ani.

PS: N-am văzut colecție de actori mai respingători fizic ca ăștia nicăieri. Parcă i-ar fi luat pe toți din Scoția. :goofy:
 

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
1,573
Wow, nu credeam ca o sa scrie cineva atat de frumos toate gandurile mele despre Harry Potter. Am o singura mentiune insa, Hermione is hot :smile:.
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Messages
5,248
In film arata mai bine. Oricum, totul fiind fictiune, nu prea conteaza cum arata in realitate.
 

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
1,573
Ai gasit si tu poza cea mai urata :smile:. Nu-mi plac slabanoagele, dar Hermione imi place :biggrin:.
 
Top Bottom