Filme, seriale, actori, popcorn

Așezați-vă. Urmează/se zvonește să apară/înceapă filmările la: Spider-Man (reboot), Superman (reboot), The Thing (remake sau prequel, puțin îmi pasă), Robocop (reboot), Green Lantern, Thor, The Avengers, Iron Man 3, Wolverine 2, Batman 3, Lethal Weapon 5. Ăștia sînt sănătoși la cap? :capu:

Am văzut așa:

Kiss Kiss Bang Bang (2005), care e bun bun, cu Robert Downey Jr. în rol de Robert Downey Jr. - măcar se pricepe să aleagă filmele în care să se interpreteze -, Val Kilmer și Michelle Monaghan. :inlove:

Gone Baby Gone (2007), care iar e bun baby bun, cu Casey Affleck, Michelle Monaghan :inlove:, Morgan Freeman și Ed Harris, în regia lui Ben Affleck, care pare să se descurce mult mai bine (și) ca regizor decît ca actor. (Din cîte am auzit, The Town e un alt film excelent regizat de el.)

PS: Michelle Monaghan :inlove:
 
Band of Brothers (2001) e într-adevăr excelent, și surprinde foarte bine violența războiului și camaraderia soldaților - cel puțin asta am înțeles eu. Scena parașutării în Normandia e incredibil de realistă, de la primele salve de artilerie în depărtare, la emoțiile oamenilor, la intensificarea focurilor odată cu apropierea de DZ și saltul propriu-zis. Bastogne e un alt moment excelent, cu brazii distruși de artilerie, zăpada înroșită de sînge și deznădejdea soldaților.

Dpmdv, filmul are două probleme minore, care, mă rog, nu țin de film în sine - prea multe personaje, pe deasupra înlocuite periodic, ceea ce face destul de greu să te atașezi de cineva, și acțiunea ușor anticlimatică, în sensul că, după Bastogne, evenimentele prezentate sînt de mai mică amploare/intensitate decît cele anterioare. Dar, per total, excelent.

(Miniseriile mi se par, în general, compromisul ideal între un film de 2 ore, care poate nu apucă să abordeze toate elementele dorite, și un serial, care diluează prea mult respectivele elemente.)
 
Tocmai am terminat Deadwood. Decoruri, autenticitate, actori excelenti, detalii peste detalii.
Cel mai bun serial vazut, daca n-ar fi fost Battlestar Galactica.
 
Coming soon, Conan (2011), cu gagiul pletos din SGA. :notsureifserious:

Acuma pe bune, am impresia că 2008-??? o să fie cunoscută drept perioada în care nu s-a făcut nici un film original.
 
Coming soon, Conan (2011), cu gagiul pletos din SGA. :notsureifserious:

Acuma pe bune, am impresia că 2008-??? o să fie cunoscută drept perioada în care nu s-a făcut nici un film original.

Conan fără Arnie e ca saorma fara usturoi si ceapa. Fad si prost :biggrin:
 
Ia mai uite-te inca odata la Conan acum, in 2010 si mai spune dupa aia ca nu-s fade si proaste cu spume. :biggrin: Tipul ala din SGA este atletic, are abilitatea de a se misca frumos in niste scene de cafteala nu ca Arnold care doar poza misto cu muschii lui imensi, cred ca o sa iasa un film de actiune decent daca producatorii or sa-si dea nitel osteneala.
 
My opinion as well. Conan nu trebuie să se mişte cu talent, că nu-i dansator pe sârmă, ăla trebuie să sfarme piatra-n pumn şi ţestele inamicilor între deşte. Raw power FTW.
 
Exact, Conan e cât muntele, cu mușchii cât casa, nu "atletic". De-aia l-au și folosit pe Schwartzy :smile:
 
Văzut The Sorcerer's Apprentice. Bunicel, cam 9/10, dacă îl vezi open-minded și râzi la el. Filmul nu se ia în serios și nici n-are pretenția asta nicio clipă de la spectator.

Cats and Dogs: The Revenge of Kitty Galore. Fain rău, mi-a plăcut primul foarte mult și partea a doua nu se dezminte. Râs sănătos :smile:
 
Tocmai am văzut From Paris, With Love - bunicel, distractiv, iar John Travolta ras în cap și cu cioc de bad boy e complet neașteptat :biggrin: Mi se pare că scorul pe IMDB e un pic cam prea mic.

Înaintea lui am văzut Brooklyn's Finest - nume bune pe listă, dar după vreo oră jumate de întrebat „wtf” deja mă uitam nerăbdător la ceas sperând că it makes a point, ceva... Dezamăgire, nu face așa ceva, se termină subit și stupid. De data asta, scorul pe IMDB e prea generos, după mine.

Urmează In the electric mist cu Tommy Lee Jones și Ninja Assassin.

Ce să fac, astea le-am mai prins la centrul de închiriat DVD, dacă am ajuns sâmbăta târziu...
 
Back
Top