1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Filme, seriale, actori, popcorn

Discussion in 'Hobby-uri, artă, cultură, știință' started by Pisoi, Aug 6, 2004.

 1. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Dacă are neuroni e nasol :tongue:
   
 2. Sergent Rico

  Sergent Rico Membru

  :lol: Acuma depinde de preferinţele fiecăruia! Dar de obicei astea cu neuroni sunt mai rare deci More Precious! :hihi:
   
 3. war4peace

  war4peace Membru Senior

  More Wicked, perhaps...
  Ontopic, am văzut recent o parte din "City Under Siege". N-am rezistat până la final. E un film cretin din toate punctele de vedere, nu ştiu cine i-a dat note pe IMDB da' noah...
  Cică un grup de inşi legaţi de nişte dubioase relaţii de rudenie descoperă o peşteră în care japonezii făcuseră prin WW2 nu'ş ce experimente cu nu'ş ce gaz care transforma oamenii în nu'ş ce monştri. Bineînţeles că ăştia deschid recipienţii cu gaz şi ăia răi se transformă în monştri răi şi ăla bun (că e unul, genul tipic de underdog) capătă şi el super-puteri, da' tot bun rămâne. Urmează bătăi cu efecte de căcat, storyline uluitor de prost şi alte alea.
  De nerecomandat.
   
 4. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Pai scorul de pe IMDB e oricum "don't touch, crap or almost there", de ce te-ai mai chinuit?
   
 5. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Inception e pretty crap as far as I am concerned, uite notă pe IMDB. Am ratat filme excelente (pentru mine) şi le-am văzut prea târziu, fiindcă aveau note mici pe IMDB, şi The Godfather mi s-a părut aşa de prost că nu l-am văzut tot. Deci... de gustibus. Uneori nimereşti la ţintă, alteori dai pe lângă :smile:
   
 6. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Regula mea personala e ca nu ma uit la nici un film sub 6, nu ma uit la filme sub 7 daca nu vad macar o recomandare de la cineva in care sa am un pic de incredere si ma uit fara teama la filme care au peste 7. In general merge foarte bine, exceptiile sunt suficient de rare incat pot trai fara ele.
   
 7. radul

  radul Membru Senior Sugar daddy

  Că tot veni vorba de IMDB rating văd că The Pillars of the Earth are o notă foarte bună. Știți ceva despre serial, parcă m-ar tenta subiectul, dar nici n-aș vrea să fiu eu testerul... :smile:
   
 8. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Ce am observat e ca serialele au in general note mai mari decat filmele, adica limita mea la seriale e minim 8.
   
 9. Xllerator

  Xllerator Colţ Alb

  Am observat si eu, si mi se pare explicabil: te atasezi de seriale datorita lungimii lor. Dupa 1, 2, 7 sezoane urmarite, e greu sa mai fii obiectiv.
   
 10. Thor

  Thor Membru Senior Sugar daddy

  Mie mi se pare ca multe seriale isi pierd din savoare dupa 2-3 sezoane. De exemplu House a devenit o lalaiala trista in sezonul curent, Two and a half Men si-a pierdut din savoare, Dexter a avut un sezon 4 slab, dar si-a revenit in 5. Prison Break a fost continuat inutil cu 2 sezoane, Lost s-a filmat degeaba dupa episodul pilot.

  Ideea buna de la inceput se pierde si gata. Raman doar fanii inraiti care continua sa dea voturi.
   
 11. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Noway, mie House mi se pare funny as ever :biggrin:. Prison Break și Lost de acord cu tine, iar Two and a half Men mi s-a părut ghei de la primul episod văzut :smile:
   
 12. Marius '95

  Marius '95 Membru Senior Sugar daddy

  StarTrek TNG si Voyager (doar pe astea le-am vazut) au devenit tot mai bune cu fiecare sezon. Babylon 5 a avut un maxim in sezonul 4 dar ultimele episoade n-au fost mai bune sau mai proaste decat primele.
  BTW, Babylon 5 cred ca e cel mai bun serial al tuturor timpurilor. Depaseste cu putin chiar si pe Firefly.
   
 13. Velkan

  Velkan Moderator

  House încă merge deşi s-a mai pierdut pe drum. (Îmi place că, în sezonul în care o bagă pe Olivia Wilde la opening credits, nu mai apare. :goofy:) Dexter la fel, merge, dar începe să devină repetitiv - mai are să descopere sezonul următor că şi soră-sa e criminal în serie. Prison Break - de acord, două sezoane erau suficiente. Lost lasă o impresie excelentă dacă te opreşti după primele 5-6 episoade, cînd încă introduc mistere. Supernatural mi s-a părut decent throughout, la nivelul lui, evident. The Mentalist, la fel. Lie to Me, la fel. Two and a Half Men... :goofy:
   
 14. Sergent Rico

  Sergent Rico Membru

  My personal favorite is Stargate SG-1. Bine... primele 8 sezoane. I mean, O'Neill făcea toţi banii! Bine poate şi din cauză că am vizionat serialul ăsta în fragedă pruncie am fost aşa de impresionat de el dar totuşi... Jaffa Kre! :biggrin:
   
 15. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  It's Kree Jaffa :biggrin: Da, și mie mi s-a părut o tâmpenie ce au făcut în SG-1 în ultimele 2 sezoane, dar sentimentul de epic nu s-a pierdut chiar așa mult în opinia mea. Ultimul episod rămâne preferatul meu of all times :smile:
   
 16. Sergent Rico

  Sergent Rico Membru

  Şi mie mi-a plăcut ultimul episod, dar preferatul meu rămâne episodul în care O'Neill şi Teal'c erau prinşi într-o buclă temporală şi trebuiau să retrăiască aceeaşi zi de nenumărate ori. De s-or apucat ăştia de se dădeau cu bicicleta prin Cheyene Mountain, jucau golf prin Stargate, and offcorse we had the chance to see O'Neill kissing Samantha Carter. Partea cea mai bună era că doar ei ţineau minte trăznăile ce le făceau. La sfărşitul zilei (puf!) se reseta ceasu! Şi o luau iar de la început! :biggrin: Acolo distracţie!
   
 17. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Ce episod e ăla, că vreau să îl văd :smile:
  Eu am lacune grave la SG-1, am văzut pe sărite episoade pe ici-pe colo...
   
 18. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Poti sa vezi "Ziua cartitei", e la fel.
   
 19. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Da, e genial episodul ăla, mi-a plăcut faza cu jucat golf prin Stargate :biggrin:
   
 20. Sergent Rico

  Sergent Rico Membru

  Window of oportunity S4 Ep 06. A fost votat cel mai bun episod Stargate SG-1. Deci nu prea ai ce sa pierzi! Enjoy!

  Question: Exista technologie touch screen in 2000? Pe CRT?