Filme, seriale, actori, popcorn

Pisoi

Monsieur Pussycat
Sugar daddy
Ultimul film văzut

Am văzut aseară House Of Sand And Fog, cu Jennifer Connelly şi Ben Kingsley. Filmul acela şi-a meritat nominalizările la Oscar. Este deosebit, deşi unora s-ar putea să nu le placă. Ambii actori principali joacă bine, dar Ben Kingsley este fenomenal. Dacă ar fi să îi dau o notă, ar fi 8-9/10.
 
Tot aseară :smile:)) am văzut The Butterfly Effect. Drăguţ film. Mi-a plăcut ideea, mi s-a părut bine realizat şi chiar m-a lăsat cu gura căscată.
Cu două zile înainte am văzut Starsky & Hutch. Nu prea am ce să comentez la el. A fost drăguţ, şi-au ales bine actorii din rolurile principale.


Later edit: L-am copiat pe Bill şi am pus link-uri către imdb.com
 
Last edited:
Taking Lives un thriller decent cu Ethan si Angelina. Un pic cam previzibil, ca mai toate filmele americane. La capitolul thriller, astept cu interes The Ring 2. Primul mi-a placut foarte mult.
Shrek 2 inca un sequel care nu se ridica la inaltimea asteptarilor. La acest capitol, astept Ice Age 2. Cred ca e suficient sa pastreze aceleasi caractere si voci si va fi super. :smile:
 
Aseara am revazut Aliens. James Cameron a realizat cel mai bun film horror SF. Este singurul film care reuseste sa ma sperie de fiecare data, plin de efecte speciale bune (tinand cont ca a fost realizat in 1986), suspans si actiune. Nu se compara cu nici un film din zilele noastre (majoritatea sunt de duzina, scoase ca pe banda rulanta). Astept cu nerabdare partea a 5-a din serie, care isi va face aparitia in 2005 (cel putin asa s-a anuntat, dar personal nu cred). Sigourney Weaver va primi 25 milioane $ daca va accepta rolul principal.
 
[...] partea a 5-a din serie, care isi va face aparitia in 2005 (cel putin asa s-a anuntat, dar personal nu cred).
Sa nu crezi, Wolfie! Este doar un zvon. Oficial, nu s-a anuntat nimic...
Multi cred, insa, ca cea de-a 5-a parte Alien va fi viitorul "Alien vs. Predator" regizat de Paul W.S. Anderson... ceea ce este total gresit.

Chiar daca s-ar mai produce inca un film pt colectie... ar semana foarte mult cu filmele de duzina din zilele noastre.

Dam it! They don`t make them like they used to.
 
Spiderman 2

Spiderman 2 Mi-am irosit vreo doua ore uitandu-ma la imbecilitatea asta de film. Pana si desenele animate pe aceeasi tema sunt mai bine realizate, si cu siguranta sunt mai amuzante. Mai bine dormeam:frown:.
 
Merci Bill, de recomandare. :smile:
Îl aveam de vreo trei luni pe aici şi nu-l văzusem.

Spy Game - 8/10

Helen of Troy - 7/10

N-am văzut încă Troy, dar după ăsta chiar sunt curios cum sună sursa de inspiraţie. :smile:
 
Serendipity - 10/10
Deşi are un final cât se poate de previzibil îmi place foarte mult. A, şi dacă eşti plictisit de poveştile de dragoste gen "Ileana Cosânzeana şi Făt-Frumos", mai bine stai liniştit şi vezi un "SeFe".
 
Jeepers Creepers II, se vrea a fi un film de groază dar e penibil, lipseşte până şi atmosfera pe care au reuşit s-o creeze în primul. :mad: Nu are cine ştie ce efecte, iar actorii sunt iluştri necunoscuţi pentru mine. 6/10, cu indulgenţă.
 
Mystic River - un film mediocru (deşi e plin de actori valoroşi), construit în jurul rezolvării unei crime. Cred că Tim Robbins şi Sean Penn au luat Oscar mai degrabă pentru întreaga carieră de până acum, decât pentru rolurile din acest film.

Gothika - un film interesant, cu suspans, cu o interpretare neobişnuit de bună din partea lui Halle Berry. Penelope Cruz e perfectă. M-am bucurat şi că Robert Downey Jr. a reintrat în zona A.
 
Am vazut multe porcarii in ultima vreme, dar aseara am nimerit un film bun:

Man on Fire 9/10 - un film deosebit si ca poveste si ca realizare. Titlul este imbecil si cred ca trage filmul in jos la prima vedere. Denzel Washington face din nou un rol de zile mari.
 
Eu m-am delectat zilele acestea cu două din filmele mele preferate:
Crouching Tiger, Hidden Dragon
Hero

Baletul în care au transformat Ang Lee şi Yimou Zhang artele marţiale este una din cele mai interesante abordări ale tradiţionalelor filme cu "Bruzli" pe care le-am văzut. Spre surprinderea mea (bazată pe reacţiile celor din cinematografe) sunt cotate (imdb) printre cele mai bune 250 de filme.

PS. Pentru amatorii horror: Exorcistul revine !!!
 
Originally posted by Bill
Mystic River - un film mediocru (deşi e plin de actori valoroşi), construit în jurul rezolvării unei crime. Cred că Tim Robbins şi Sean Penn au luat Oscar mai degrabă pentru întreaga carieră de până acum, decât pentru rolurile din acest film.
Afirmatia ca este un film mediocru mi se pare usor exagerata, nu cred ca Academia Americana de Film si-a coborat asa de mult standardele incat sa dea Oscarul unui film slab. Da, subiectul filmului este unul neinteresant, finalul este oarecum previzibil, insa mie mi-a placut atmosfera. Eu ii dau 8.5-9/10.
 
Afirmaţia nu este exagerată, mai ales pe acest forum, pentru că reprezintă o simplă părere personală, iar rolul acestui thread nu este să discutăm despre gusturi, ci doar să prezentăm impresii. Eu îţi respect părerea; te rog, acceptă şi tu gusturile mele.

Dincolo de aceasta, AAF a acordat Oscarul actorilor şi nu filmului. Filmul în sine nu a primit nici un Oscar. Pentru nimic.
 
No flame intended, stiu ca ti-ai spus parerea personala, ti-o respect, eu mi-am spus-o pe a mea. Si am mai zis ceva: Afirmatia ca este un film mediocru mi se pare usor exagerata. :smile:

Mea culpa despre Oscar.
 
Brother Bear - film de animaţie de la Disney, în genul lui Lion King. Dacă v-a plăcut, o să vă placă şi Fratele Urs. Dacă credeţi că desenele animate sunt doar pentru copii, puteţi să apăsaţi pe Next. :smile:
 
Back
Top