Filme, seriale, actori, popcorn

Discussion in 'Hobby-uri, artă, cultură, știință' started by Pisoi, Aug 6, 2004.

 1. Pisoi

  Pisoi Monsieur Pussycat

  Ultimul film văzut

  Am văzut aseară House Of Sand And Fog, cu Jennifer Connelly şi Ben Kingsley. Filmul acela şi-a meritat nominalizările la Oscar. Este deosebit, deşi unora s-ar putea să nu le placă. Ambii actori principali joacă bine, dar Ben Kingsley este fenomenal. Dacă ar fi să îi dau o notă, ar fi 8-9/10.
   
 2. Lord Death

  Lord Death Membru

  Tot aseară :smile:)) am văzut The Butterfly Effect. Drăguţ film. Mi-a plăcut ideea, mi s-a părut bine realizat şi chiar m-a lăsat cu gura căscată.
  Cu două zile înainte am văzut Starsky & Hutch. Nu prea am ce să comentez la el. A fost drăguţ, şi-au ales bine actorii din rolurile principale.


  Later edit: L-am copiat pe Bill şi am pus link-uri către imdb.com
   
  Last edited: Aug 6, 2004
 3. ladima

  ladima Membru Senior

  Taking Lives un thriller decent cu Ethan si Angelina. Un pic cam previzibil, ca mai toate filmele americane. La capitolul thriller, astept cu interes The Ring 2. Primul mi-a placut foarte mult.
  Shrek 2 inca un sequel care nu se ridica la inaltimea asteptarilor. La acest capitol, astept Ice Age 2. Cred ca e suficient sa pastreze aceleasi caractere si voci si va fi super. :smile:
   
 4. Azazel

  Azazel Barbar

  Shrek 2 - 7/10, simpatic, sub primul.
  I, Robot - 7.5/10, merge măcar pentru efecte speciale. Will Smith în alt Men in Black.
  National Security - 8.5/10, o comedie drăguţă.
  Blind Horizon - 7/10, acţiune cu Val Kilmer.
  The Day After Tomorrow - 8/10, notă pentru cvasi-originalitate & efecte speciale.
  Troy - 7.5/10, e cam ceea ce aştepţi, Brad Pitt îi bate pe toţi, mitologia greacă e coborâtă la mintea spectatorului american, etc.
   
 5. Wolfie

  Wolfie ulf de mare

  Aseara am revazut Aliens. James Cameron a realizat cel mai bun film horror SF. Este singurul film care reuseste sa ma sperie de fiecare data, plin de efecte speciale bune (tinand cont ca a fost realizat in 1986), suspans si actiune. Nu se compara cu nici un film din zilele noastre (majoritatea sunt de duzina, scoase ca pe banda rulanta). Astept cu nerabdare partea a 5-a din serie, care isi va face aparitia in 2005 (cel putin asa s-a anuntat, dar personal nu cred). Sigourney Weaver va primi 25 milioane $ daca va accepta rolul principal.
   
 6. Andreyu`

  Andreyu` Banned

  Sa nu crezi, Wolfie! Este doar un zvon. Oficial, nu s-a anuntat nimic...
  Multi cred, insa, ca cea de-a 5-a parte Alien va fi viitorul "Alien vs. Predator" regizat de Paul W.S. Anderson... ceea ce este total gresit.

  Chiar daca s-ar mai produce inca un film pt colectie... ar semana foarte mult cu filmele de duzina din zilele noastre.

  Dam it! They don`t make them like they used to.
   
 7. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Spiderman 2

  Spiderman 2 Mi-am irosit vreo doua ore uitandu-ma la imbecilitatea asta de film. Pana si desenele animate pe aceeasi tema sunt mai bine realizate, si cu siguranta sunt mai amuzante. Mai bine dormeam:frown:.
   
 8. Tora

  Tora Membru Senior

  Merci Bill, de recomandare. :smile:
  Îl aveam de vreo trei luni pe aici şi nu-l văzusem.

  Spy Game - 8/10

  Helen of Troy - 7/10

  N-am văzut încă Troy, dar după ăsta chiar sunt curios cum sună sursa de inspiraţie. :smile:
   
 9. Alter Ego

  Alter Ego PEDs, EPO & More.

  Serendipity - 10/10
  Deşi are un final cât se poate de previzibil îmi place foarte mult. A, şi dacă eşti plictisit de poveştile de dragoste gen "Ileana Cosânzeana şi Făt-Frumos", mai bine stai liniştit şi vezi un "SeFe".
   
 10. Rabbit

  Rabbit Nebun

  Autumn in New York, un fel de Love Story cu final mai puţin previzibil şi cu doi actori mari: Richard Gere şi Winona Ryder.
   
 11. popetes

  popetes Unbreakable

  Jeepers Creepers II, se vrea a fi un film de groază dar e penibil, lipseşte până şi atmosfera pe care au reuşit s-o creeze în primul. :mad: Nu are cine ştie ce efecte, iar actorii sunt iluştri necunoscuţi pentru mine. 6/10, cu indulgenţă.
   
 12. Rabbit

  Rabbit Nebun

  Angel Eyes. Bunicel, dramă relativ banală dar destul de bine pusă în scenă. A, şi Jennifer rulz. :biggrin:
   
 13. Pisoi

  Pisoi Monsieur Pussycat

  Mystic River - un film mediocru (deşi e plin de actori valoroşi), construit în jurul rezolvării unei crime. Cred că Tim Robbins şi Sean Penn au luat Oscar mai degrabă pentru întreaga carieră de până acum, decât pentru rolurile din acest film.

  Gothika - un film interesant, cu suspans, cu o interpretare neobişnuit de bună din partea lui Halle Berry. Penelope Cruz e perfectă. M-am bucurat şi că Robert Downey Jr. a reintrat în zona A.
   
 14. ladima

  ladima Membru Senior

  Am vazut multe porcarii in ultima vreme, dar aseara am nimerit un film bun:

  Man on Fire 9/10 - un film deosebit si ca poveste si ca realizare. Titlul este imbecil si cred ca trage filmul in jos la prima vedere. Denzel Washington face din nou un rol de zile mari.
   
 15. Scytale

  Scytale Twisted Mentat

 16. HabarNam

  HabarNam Membru

  Eu m-am delectat zilele acestea cu două din filmele mele preferate:
  Crouching Tiger, Hidden Dragon
  Hero

  Baletul în care au transformat Ang Lee şi Yimou Zhang artele marţiale este una din cele mai interesante abordări ale tradiţionalelor filme cu "Bruzli" pe care le-am văzut. Spre surprinderea mea (bazată pe reacţiile celor din cinematografe) sunt cotate (imdb) printre cele mai bune 250 de filme.

  PS. Pentru amatorii horror: Exorcistul revine !!!
   
 17. Black Mamba

  Black Mamba Membru Senior

  Afirmatia ca este un film mediocru mi se pare usor exagerata, nu cred ca Academia Americana de Film si-a coborat asa de mult standardele incat sa dea Oscarul unui film slab. Da, subiectul filmului este unul neinteresant, finalul este oarecum previzibil, insa mie mi-a placut atmosfera. Eu ii dau 8.5-9/10.
   
 18. Pisoi

  Pisoi Monsieur Pussycat

  Afirmaţia nu este exagerată, mai ales pe acest forum, pentru că reprezintă o simplă părere personală, iar rolul acestui thread nu este să discutăm despre gusturi, ci doar să prezentăm impresii. Eu îţi respect părerea; te rog, acceptă şi tu gusturile mele.

  Dincolo de aceasta, AAF a acordat Oscarul actorilor şi nu filmului. Filmul în sine nu a primit nici un Oscar. Pentru nimic.
   
 19. Black Mamba

  Black Mamba Membru Senior

  No flame intended, stiu ca ti-ai spus parerea personala, ti-o respect, eu mi-am spus-o pe a mea. Si am mai zis ceva: Afirmatia ca este un film mediocru mi se pare usor exagerata. :smile:

  Mea culpa despre Oscar.
   
 20. Rabbit

  Rabbit Nebun

  Brother Bear - film de animaţie de la Disney, în genul lui Lion King. Dacă v-a plăcut, o să vă placă şi Fratele Urs. Dacă credeţi că desenele animate sunt doar pentru copii, puteţi să apăsaţi pe Next. :smile:
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice