Filme, seriale, actori, popcorn

Velkan

Moderator
Joined
Oct 30, 2006
Messages
2,081
Sper că nu se va baza pe povestea din joc şi-atât. Aşa ar putea la fel de bine să-i zică Hellboy the Third.
 

Velkan

Moderator
Joined
Oct 30, 2006
Messages
2,081
Secret Window (2004) – Nu tocmai originală ideea, dar plăcut.
Full Metal Jacket (1987) – Bun. (If you're in for the whole Vietnam thing, that is.)
The Brothers Grimm (2005) – Film de 'n-am ce face două ore', ca şi următorul.
Harry Potter and the Goblet of Fire (2005) – Nu sunt fan, nu-mi place ideea cu baghetele magice, nu prea fac diferenţa între filmele din seria Harry Potter, dar ăsta nu e chiar insuportabil.
Epic Movie (2007) – Gunoi. Mai bine mă holbam la o farfurie de ciorbă o oră jumate. Nu vă uitaţi decât dacă aveţi ca alternativă sinuciderea. Nici aşa nu sunt prea sigur.
 

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
10,655
King`s Ransom.
Râs cu lacrimi. Deja cred că ăştia de pe IMDB chiar nu au idee în ce constau comediile cu negri :frown:
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Bloodlines, cică horror. Mă rog, to be avoided. Bad acting, bad everything. Scenaristul are o manie pentru gâturi rupte şi cam atât.
 

molia

Membru
Joined
Jul 2, 2005
Messages
16
Daca vrei comedie cu negri, Deliver Us from Eva merita vazut la plictiseala.
 

fishy

Membru Senior
Joined
Jul 14, 2007
Messages
462
Cica HITMAN este un asasin profesionist care curata lumea de rau. Subiectul pare destul de interesant mai ales ca jocul este la cautare printre fanii genului action.
 

Tora

Membru Senior
Joined
Mar 24, 2004
Messages
720
Sper să fie un action flick, nu vreo porcărie moralistă and such.
Văzui Reign over me în două reprize, aseară şi sfârşitul acum dimineaţă. Motivul e că am adormit pe la jumătate. Obositor film cam 80% din el. Adam Sandler trece şi el la altceva decât roluri în comedii dubioase unde umorul se face pe seama faptului că personajul principal e un retardat, dar care se termină cu incredibile lecţii de morală şi principii umane, eventual tipul şi însurându-se or something.
Anyway, mi-am amintit cel mai idiot clişeu folosit în filme cu tentă dramatică, perioada pe la 60-70% din film unde sunetul acţiunii trece în surdină, lăsându-ne pe un fond muzical specific să medităm la ce tocmai s-a întâmplat. Nota de pe imdb nu are nici o treabă cu părerea mea despre film, cred că trebuia să fie undeva cu 1 punct mai jos cel puţin. Filmul per total e boring în mare parte, nu are absolut nici o finalitate previzibilă şi coerentă, te lasă la sfârşit întrebându-te "So what?!". Ai văzut dragă ce băiat sensibil?

Mai devreme am văzut şi Ocean's 13 şi nu pricep unde naiba a jucat Natascha McElhone în el... anyway, atâta timp cât ştii la ce să te aştepţi de la el (şi ar trebui, din moment ce e la a treia ediţie), filmul e chiar ok. Nu zic să aruncaţi un ochi pe el neapărat, dar dacă aţi fost măcar puţin interesaţi de ediţiile anterioare, merită văzut.
 

Rabbit

Nebun
Joined
Oct 10, 2003
Messages
2,210
Mi s-a pus pata să văd filme ocolite de-a lungul vremii pentru că au fost cândva la modă. După ce am trecut prin Titanic (unde n-am plâns :tongue:), am ajuns la American Pie. Primele 3 mi s-au părut OK, cu umor relativ decent, deşi gen Vacanţa Mare, astfel încât să nu ai nevoie de IQ prea mare pentru a le digera. Ultimele (Naked Mile şi Band Camp) sunt de un prost gust enervant, cu glume pe care le pot scorni şi eu după câteva sticle de bere.

Urmează Gladiator şi LOTR. :biggrin:
 

fishy

Membru Senior
Joined
Jul 14, 2007
Messages
462
Dar cite American Pie sunt? Nu-s 3 de toate?
Le-ai lasat pe cele mai bune la sfirsit... nu vei regreta.
 

Spawn

Membru Senior
Joined
Apr 7, 2006
Messages
552
Ocean's Thirteen a reuşit să mă dezamăgească, în ciuda prezenţei lui Pacino... Lipseşte suspansul, răsturnările de situaţie din primele...
Asta-i tare:
Sunshine: chiar are o tentă thriller la un moment dat. Bunicel (asta dacă treci cu vederea fazele gen "The Core" de la sfârşit).
 

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
1,573
Blades of Glory - chiar isi merita nota, am fost foarte surprins, aveam asteptari mai scazute. Daca ai chef de comedie watch it :smile:.
 
Top Bottom