Am avut plăcerea de a viziona două părţi 3 săptămâna asta. Shrek şi Piraţii din Caraibe.
Shrek hmm, 2-ul a avut ceva interesant pe alocuri, însă 3-ul e la pământ rău de tot. Tot felul de lecţii de morală administrate ba de Mike, ba de dl. Lacul de lemn cu vocea-i de domnişorel, fazele funny au depăşit nivelul de poveste şi au ajuns la cel de desen animat de duminică dimineaţa. Per total, pierdere de vreme, poţi să dai fast forward peste mai mult de o treime din el.
Piraţii din Caraibe. Spre deosebire de Shrek, la ăsta am insistat să-l văd la cinema, versiunile alternative nefiind satisfăcătoare. Nu m-am dus cu mari aşteptări. Voiam doar aceleaşi aventuri, doar că în alt setting, un sentiment de familiaritate I guess. Am primit puţin altceva. Fazele cu adevărat interesante în tot maratonul de 168 de minute le poţi număra pe degete; unele refurbished după cele similare din episoadele anterioare, altele vrându-se inedite. Multe fire însă lăsate la voia întâmplării, cu o finalitate din topor, probabil pregătindu-se pentru a 4 parte. Au încercat ceva inedit pentru serie cu scena albă cu Jack Sparrow, însă rezultatul a fost cel puţin dureros. Corabia pe nisip pentru care primisem un heads up nu a fost nici pe departe la nivelul de "wow", darămite interesant. Încă nu-mi dau seama care a fost faza cu Calypso... Per total, un fiasco. Au fost episoade din 24 care mi s-au părut mult mai interesante.