Filme, seriale, actori, popcorn

Sper că nu se va baza pe povestea din joc şi-atât. Aşa ar putea la fel de bine să-i zică Hellboy the Third.
 
Secret Window (2004) – Nu tocmai originală ideea, dar plăcut.
Full Metal Jacket (1987) – Bun. (If you're in for the whole Vietnam thing, that is.)
The Brothers Grimm (2005) – Film de 'n-am ce face două ore', ca şi următorul.
Harry Potter and the Goblet of Fire (2005) – Nu sunt fan, nu-mi place ideea cu baghetele magice, nu prea fac diferenţa între filmele din seria Harry Potter, dar ăsta nu e chiar insuportabil.
Epic Movie (2007) – Gunoi. Mai bine mă holbam la o farfurie de ciorbă o oră jumate. Nu vă uitaţi decât dacă aveţi ca alternativă sinuciderea. Nici aşa nu sunt prea sigur.
 
Bloodlines, cică horror. Mă rog, to be avoided. Bad acting, bad everything. Scenaristul are o manie pentru gâturi rupte şi cam atât.
 
Cica HITMAN este un asasin profesionist care curata lumea de rau. Subiectul pare destul de interesant mai ales ca jocul este la cautare printre fanii genului action.
 
Sper să fie un action flick, nu vreo porcărie moralistă and such.
Văzui Reign over me în două reprize, aseară şi sfârşitul acum dimineaţă. Motivul e că am adormit pe la jumătate. Obositor film cam 80% din el. Adam Sandler trece şi el la altceva decât roluri în comedii dubioase unde umorul se face pe seama faptului că personajul principal e un retardat, dar care se termină cu incredibile lecţii de morală şi principii umane, eventual tipul şi însurându-se or something.
Anyway, mi-am amintit cel mai idiot clişeu folosit în filme cu tentă dramatică, perioada pe la 60-70% din film unde sunetul acţiunii trece în surdină, lăsându-ne pe un fond muzical specific să medităm la ce tocmai s-a întâmplat. Nota de pe imdb nu are nici o treabă cu părerea mea despre film, cred că trebuia să fie undeva cu 1 punct mai jos cel puţin. Filmul per total e boring în mare parte, nu are absolut nici o finalitate previzibilă şi coerentă, te lasă la sfârşit întrebându-te "So what?!". Ai văzut dragă ce băiat sensibil?

Mai devreme am văzut şi Ocean's 13 şi nu pricep unde naiba a jucat Natascha McElhone în el... anyway, atâta timp cât ştii la ce să te aştepţi de la el (şi ar trebui, din moment ce e la a treia ediţie), filmul e chiar ok. Nu zic să aruncaţi un ochi pe el neapărat, dar dacă aţi fost măcar puţin interesaţi de ediţiile anterioare, merită văzut.
 
Mi s-a pus pata să văd filme ocolite de-a lungul vremii pentru că au fost cândva la modă. După ce am trecut prin Titanic (unde n-am plâns :tongue:), am ajuns la American Pie. Primele 3 mi s-au părut OK, cu umor relativ decent, deşi gen Vacanţa Mare, astfel încât să nu ai nevoie de IQ prea mare pentru a le digera. Ultimele (Naked Mile şi Band Camp) sunt de un prost gust enervant, cu glume pe care le pot scorni şi eu după câteva sticle de bere.

Urmează Gladiator şi LOTR. :biggrin:
 
Dar cite American Pie sunt? Nu-s 3 de toate?
Le-ai lasat pe cele mai bune la sfirsit... nu vei regreta.
 
Ocean's Thirteen a reuşit să mă dezamăgească, în ciuda prezenţei lui Pacino... Lipseşte suspansul, răsturnările de situaţie din primele...
Asta-i tare:
Sunshine: chiar are o tentă thriller la un moment dat. Bunicel (asta dacă treci cu vederea fazele gen "The Core" de la sfârşit).
 
Back
Top