Filme, seriale, actori, popcorn

Am văzut "Next". Spooky! :biggrin:
Văzut, plăcut, mai vreau odată.
Exact asta e şi impresia mea. Iniţial din fraza asta se înţelege că e un film de excepţie, super etc, dar acum după ce l-am văzut îi găsesc un alt înţeles: parcă mi s-a părut prea scurt. Sunt multe chestii la care te gândeşti în timpul filmului, multe care te surprind, în fine... E ok.
Poate au lăsat loc de continuare.
 
Am avut plăcerea de a viziona două părţi 3 săptămâna asta. Shrek şi Piraţii din Caraibe.
Shrek hmm, 2-ul a avut ceva interesant pe alocuri, însă 3-ul e la pământ rău de tot. Tot felul de lecţii de morală administrate ba de Mike, ba de dl. Lacul de lemn cu vocea-i de domnişorel, fazele funny au depăşit nivelul de poveste şi au ajuns la cel de desen animat de duminică dimineaţa. Per total, pierdere de vreme, poţi să dai fast forward peste mai mult de o treime din el.

Piraţii din Caraibe. Spre deosebire de Shrek, la ăsta am insistat să-l văd la cinema, versiunile alternative nefiind satisfăcătoare. Nu m-am dus cu mari aşteptări. Voiam doar aceleaşi aventuri, doar că în alt setting, un sentiment de familiaritate I guess. Am primit puţin altceva. Fazele cu adevărat interesante în tot maratonul de 168 de minute le poţi număra pe degete; unele refurbished după cele similare din episoadele anterioare, altele vrându-se inedite. Multe fire însă lăsate la voia întâmplării, cu o finalitate din topor, probabil pregătindu-se pentru a 4 parte. Au încercat ceva inedit pentru serie cu scena albă cu Jack Sparrow, însă rezultatul a fost cel puţin dureros. Corabia pe nisip pentru care primisem un heads up nu a fost nici pe departe la nivelul de "wow", darămite interesant. Încă nu-mi dau seama care a fost faza cu Calypso... Per total, un fiasco. Au fost episoade din 24 care mi s-au părut mult mai interesante.
 
Recomandaţi-mi şi mie câteva filme distractive, la care să pot zâmbi pe parcursul lor, să mă amuze, să fie interesante. Am o droaie de filme care te pun să gândeşti dar la 1 noaptea când parcă mai îţi vine să adormi, numai de filme grele nu-ti e mintea, plus că parcă am chef să mai mă şi relaxez cu ceva.
 
Recomandaţi-mi şi mie câteva filme distractive, la care să pot zâmbi pe parcursul lor, să mă amuze, să fie interesante.

Daca cauti numai amuzament .. ai vazut toate seriile din South Park, Simpsons, Futurama, Family Guy etc? Weeds prezentat de Pisoi si Mistral e entertaining si nu f grav (decat daca esti tu exagerat de sado-maso).
 
Ah, să fac o menţiune, nu vreau seriale. Vreau filme cu o medie de 90 minute pe care se le pot vedea seara/noaptea înainte de culcare şi apoi să adorm relaxat.
Seriile sunt bune, dar au farmecul lor aparte.
 
Man On Fire.
Un film de acţiune. Multă violenţă şi un stil de filmare care să introducă spectatorul în atmosferă şi care, totodată, să respecte motto-ul: dreptatea e mai bine servită rece. Un criminal profesionist este pus să păzească un copil. Povestea clasică. Dakota Fanning ajunge una din multele victime ale răpirilor în masă pentru răscumpărări, organizate de membrii unei reţele de crimă organizată. Însă până a fi luată, acea fetiţă îi retrezeşte asasinului dorinţa de a trăi. Şi apoi de a se răzbuna. Restul e... Denzel Washington şi puţin Christopher Walken. Aşa cum sunt ei. În seara asta efectiv aveam chef de savurat un film şi acesta s-a dovedit a fi excelent, faţă de o grămadă de prostii pe care le-am nimerit în ultimul timp. 10/10
 
Les Invasions Barbares (2003) - 9/10. Oscar pentru cel mai bun film străin. Un film superb. Îl las pe Roger Ebert (care i-a dat scorul maxim) să comenteze:
Dying is not this cheerful, but we need to think it is. "The Barbarian Invasions" is a movie about a man who dies about as pleasantly as it's possible to imagine; the audience sheds happy tears. The man is a professor named Remy, who has devoted his life to wine, women and left-wing causes, and now faces death by cancer, certain and soon. His wife divorced him years ago because of his womanizing, his son is a millionaire who dislikes him and everything he stands for, many of his old friends are estranged, and the morphine is no longer controlling the pain. By the end of the story, miraculously, he will have gotten away with everything, and be forgiven and beloved.
 
Brick - Basically a noir detective movie. N-am mai văzut aşa ceva demult şi nu pot spune că mi-am pierdut timpul cu el, decât chinuindu-mă să prind unele replici bălmăjite. Singura diferenţă faţă de clasici e că acţiunea se petrece în lumea adolescenţilor (sună cam ciudat formularea, dar asta e :goofy:).

Uh, almost forgot.

Văzui şi Next, intrigat fiind de părerea bună despre el citită pe undeva pe un forum, nu-mi amintesc care. E de menţionat că în perioada respectivă (săptămâna trecută) mă delectam cu 24. Ei bine, cu excepţia unei faze la începutul filmului, care reuşea să te pună puţin pe gânduri în legătură cu posibilităţile pe care le-ai avea dacă ai fi fost în locul personajului principal, tot filmul nu depăşeşte 50% ca grad de interes faţă de un singur episod din serialul amintit. Chiar din sezonul 6, fiind privit în general ca cel mai plictisitor dintre toate sezoanele de până acum. Aş vrea să spun noroc cu Jessica Biel, dar nu a dres mai deloc busuiocul. Ohwell :frown:
 
The condemned este un film cum se facea pe vremuri cu Van Damme sau Arnold. Exista baiatul bun, care a facut inchisoare, este adus intr-un concurs inventat de un milionar in dolari care vrea sa devina miliardar. Tema concursului e simpla: only one survives (din cei 10 combatanti). Pentru iubitorii de wrestling, se fac si vreo doua-trei scheme in film care sa ne aminteasca de former world champion etc. etc.
Per total, daca n-ai ce viziona altceva, uita-te la el. In rest, nu o sa va rupa gura targului.
 
Valmont (1989)

Am văzut de două ori Dangerous Liaisons (1988) şi, în afară de simpatia pentru Malkovich şi Close şi admiraţia pentru geniul lui Choderlos de Laclos, nu am rămas cu multe amintiri, decât senzaţia că am văzut un film bun, uşor tras de păr la casting (Malkovich un Don Juan? Close o amantă?). Valmont e un film pe aceeaşi temă, de calitate Forman at his best, care curge. Pentru cine a văzut Being Julia (2004), Annette Bening e o madame de Merteuil foarte convingătoare, poate puţin prea tânără. Colin Firth joacă şi el un rol bun, frumuseţea şi seriozitatea sa mucalită îmbinându-se fericit. Filmul e de 8/10. Cele două ore zboară.
 
Transformers. Nu are cine ştie ce poveste, dar acţiunea şi efectele sunt... scumpe. Mi-a plăcut, a fost cum m-am aşteptat.
 
Idem.
Vazut si eu Transformers. Placut. Film excelent cand cauti motiv sa bei vreo 2 beri si sa mananci o punga de floricele. Plus ca povestea si voice actingul sunt atat de trase de par (cartoon like) incat sunt foarte tari, frate. :biggrin:
Isi merita nota de pe imdb. :smile:
 
Spider man 3
Cam dezamagitor, dealtfel specific oricarui sequel (mai sunt si exceptii dar rare). Poveste plictisitoare, copiata fidel din desen. In orice moment ghiceam ce se va intampla, e facut ca pentru prosti:damn:
Mai mult mi-au placut efectele speciale.
 
Transformers aduce mai mult a reclama la american muscle cars decat a transpunere pe marele ecran a "povestii" robotilor masina... :goofy:
 
Cred că d-aia îmi şi place, că tot caut motivele pentru care m-a prins în faţa monitorului :biggrin:
 
Back
Top