Filme, seriale, actori, popcorn

Gabriela

Dominion
Sugar daddy
Nu, nu dubs, nu-mi plac. Mi se pare mult mai interesant să aud limba cu intonaţiile originale, chiar dacă nu o înţeleg. Dar de subtitrări am nevoie, şi în general le prefer în engleză.
 

Gabriela

Dominion
Sugar daddy
Citit + uitat la şi plăcut. :biggrin:

Şi pentru că tot menţionasem de Neil Gaiman mai sus, a fost lansat un frumos site oficial al filmului Stardust, adaptare după romanul fantasy scris de acesta. Filmul va fi prezent în cinematografe începând cu 10 august 2007 pentru USA şi 19 octombrie pentru UK.
 

Bila

Membru Senior
L-am vazut intr-un zbor transatlantic acum vreo 5 luni. M-a tinut foarte treaz si mi-a placut, mi-a ruinat urmatoarele 2 zile (oboseala) :biggrin: Nu e un film extraordinar dar in suvoiul de mizerii de pe piata este totusi de remarcat.
 

Velkan

Moderator
Văzut şi eu Pirates of the Caribbean: At World's End şi plăcut (ca toată seria, de altfel). Finalul e ceva mai acceptabil decât la Dead Man's Chest (ciclic, aş putea spune :goofy:), chiar dacă au lăsat loc de continuări.

Nu mi-a plăcut că au alambicat încet dar sigur seria, în stilul LotR (prima parte: un singur fir narativ, a doua: două, a treia: n'şpe). But that may just be me.
 

Xllerator

Colţ Alb
Cam asta a fost si impresia mea, doar ca ceva mai acuta. Filmul este mai greu de urmarit, dar anumite secvente sunt bestiale (corabia in desert, up&down etc.). Foarte frumos luat bucata cu bucata, cam dezlinat per total.
 

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
Vazut Ghost Rider. Daca va plac filmele facute dupa comics si sunteti fan Cage atunci uitati-va la el, e decent. Daca nu probabil ca nu merita :biggrin:.
 

Spawn

Membru Senior
Nu e deloc stilul lui; deşi ştiam la ce să m-aştept, tot m-a dezamăgit. "Next" :biggrin: (nu ştiu, nu l-am văzut încă; probabil ceva între Minority Report şi Gone in 60 Seconds)
 

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
"Next" :biggrin: (nu ştiu, nu l-am văzut încă; probabil ceva între Minority Report şi Gone in 60 Seconds)

Văzut, plăcut, mai vreau odată. Dar nu place la toată lumea, mai ales populaţiei feminine. Dacă are IQ ridicat, nu îi place că i se pare neînchegat, dacă e blondă oricum nu va înţelege nimic :biggrin:
Exact stil Lee Tamahori, atenţie extremă la detalii (uitaţi-vă dacă nu credeţi cum se derulează creditele de final :wink:), efecte speciale deosebite (the matrix style, dar numai că mai îndepărtat de John Woo, a.k.a. slo-mo director - scenele sunt rapide, efectele deosebite, încetinirea doar cu anumite ocazii chiar speciale).
Oricum, nu este un film de acţiune, nu este un film SF, nu este un thriller psihologic. Nici unul, dar într-un fel toate la un loc. Genul o să-l descoperiţi voi :wink:
 

satov

Membru Senior
Am vazut si eu Next .. Mi-a parut de duzina.
Are insa si un plus, din punctul meu de vedere: Jessica Biel :biggrin:
 

Pisoi

Monsieur Pussycat
Sugar daddy
Cool Hand Luke (1967) - Unul din actorii mei preferaţi, Paul Newman, at his best. Absolut superb. 9,5/10. Uitându-mă la filmul acesta, mi se rupea sufletul că acest actor deosebit şi-a anunţat recent retragerea, inclusiv de pe scenă. Da' măcar o să-i cumpăr sosurile... :sad:
 

war4peace

Membru Senior
Mda, m-am uitat şi eu la Next. Bun pentru omorârea timpului într-un week-end. Nu pot să spun că m-a impresionat, dar nici că mi-a displăcut.

Şi-am mai văzut un film în week-end: What Dreams May Come (1998). Weird. Bun pentru omorât neuroni...
 

bausto

The year of grace, 2007
Vazut si eu Next aseara. Mi-a adus aminte de un oarecare episod din Dallas :biggrin:. Macar nu are finalul previzibil. In sensul ca nu are final de poveste Hollywood-iana.
 

Scytale

Twisted Mentat
Daca nu prea va uitati pe AXN (sau AXN Sci-fi, nu stiu unde a fost preluat in Romania), merita sa puneti mana pe The Lost Room (2006), un TV-sci-fi in stilul Zona Crepusculara si The Outer Limits, cu o cota buna pentru un miniseries: 8,4/10.
 

Pisoi

Monsieur Pussycat
Sugar daddy
Prea puţine (2200) voturi ca acea notă să fie relevantă. :wink:

Personal, mi s-a părut tras de păr(ul meu).
 
Top