Filme, seriale, actori, popcorn

Discussion in 'Hobby-uri, artă, cultură, știință' started by Pisoi, Aug 6, 2004.

 1. Gabriela

  Gabriela Dominion Sugar daddy

  Nu, nu dubs, nu-mi plac. Mi se pare mult mai interesant să aud limba cu intonaţiile originale, chiar dacă nu o înţeleg. Dar de subtitrări am nevoie, şi în general le prefer în engleză.
   
 2. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  Last edited by a moderator: Feb 16, 2016
 3. Gabriela

  Gabriela Dominion Sugar daddy

  Citit + uitat la şi plăcut. :biggrin:

  Şi pentru că tot menţionasem de Neil Gaiman mai sus, a fost lansat un frumos site oficial al filmului Stardust, adaptare după romanul fantasy scris de acesta. Filmul va fi prezent în cinematografe începând cu 10 august 2007 pentru USA şi 19 octombrie pentru UK.
   
 4. Tora

  Tora Membru Senior

  In other news, a murit Ralu Filip. Infarct :frown:. Fie-i ţărâna uşoară.
   
 5. laurstef

  laurstef Membru

 6. Bila

  Bila Membru Senior

  L-am vazut intr-un zbor transatlantic acum vreo 5 luni. M-a tinut foarte treaz si mi-a placut, mi-a ruinat urmatoarele 2 zile (oboseala) :biggrin: Nu e un film extraordinar dar in suvoiul de mizerii de pe piata este totusi de remarcat.
   
 7. Stek`Ra

  Stek`Ra Membru

  Pirates of the Caribbean: At World's End -> 8/10
  I-as fi dat mai mult dar nu mi-a placut Elizabeth Swann pe post de "King of Pirates". :eek:
  Si, bineinteles, se putea ei sa nu lase loc si pentru partea a patra!!! :biggrin:


  Daca ti-a placut asa mult, incearca sa vezi si The Prestige. :wink:
   
 8. Velkan

  Velkan Moderator

  Văzut şi eu Pirates of the Caribbean: At World's End şi plăcut (ca toată seria, de altfel). Finalul e ceva mai acceptabil decât la Dead Man's Chest (ciclic, aş putea spune :goofy:), chiar dacă au lăsat loc de continuări.

  Nu mi-a plăcut că au alambicat încet dar sigur seria, în stilul LotR (prima parte: un singur fir narativ, a doua: două, a treia: n'şpe). But that may just be me.
   
 9. Xllerator

  Xllerator Colţ Alb

  Cam asta a fost si impresia mea, doar ca ceva mai acuta. Filmul este mai greu de urmarit, dar anumite secvente sunt bestiale (corabia in desert, up&down etc.). Foarte frumos luat bucata cu bucata, cam dezlinat per total.
   
 10. Velkan

  Velkan Moderator

  Plus că e cu Marcel Iureş. :goofy: Şi cu Keith Richards. „The code is the law.” :biggrin:
   
 11. Marius '95

  Marius '95 Membru Senior Sugar daddy

  LotR are o scuza: cartea are mai multe fire narative. Filmul nu putea fi altfel.
   
 12. SCViper

  SCViper Membru Senior Sugar daddy

  Vazut Ghost Rider. Daca va plac filmele facute dupa comics si sunteti fan Cage atunci uitati-va la el, e decent. Daca nu probabil ca nu merita :biggrin:.
   
 13. Spawn

  Spawn Membru Senior

  Nu e deloc stilul lui; deşi ştiam la ce să m-aştept, tot m-a dezamăgit. "Next" :biggrin: (nu ştiu, nu l-am văzut încă; probabil ceva între Minority Report şi Gone in 60 Seconds)
   
 14. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Văzut, plăcut, mai vreau odată. Dar nu place la toată lumea, mai ales populaţiei feminine. Dacă are IQ ridicat, nu îi place că i se pare neînchegat, dacă e blondă oricum nu va înţelege nimic :biggrin:
  Exact stil Lee Tamahori, atenţie extremă la detalii (uitaţi-vă dacă nu credeţi cum se derulează creditele de final :wink:), efecte speciale deosebite (the matrix style, dar numai că mai îndepărtat de John Woo, a.k.a. slo-mo director - scenele sunt rapide, efectele deosebite, încetinirea doar cu anumite ocazii chiar speciale).
  Oricum, nu este un film de acţiune, nu este un film SF, nu este un thriller psihologic. Nici unul, dar într-un fel toate la un loc. Genul o să-l descoperiţi voi :wink:
   
 15. satov

  satov Membru Senior

  Am vazut si eu Next .. Mi-a parut de duzina.
  Are insa si un plus, din punctul meu de vedere: Jessica Biel :biggrin:
   
 16. Pisoi

  Pisoi Monsieur Pussycat

  Cool Hand Luke (1967) - Unul din actorii mei preferaţi, Paul Newman, at his best. Absolut superb. 9,5/10. Uitându-mă la filmul acesta, mi se rupea sufletul că acest actor deosebit şi-a anunţat recent retragerea, inclusiv de pe scenă. Da' măcar o să-i cumpăr sosurile... :sad:
   
 17. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Mda, m-am uitat şi eu la Next. Bun pentru omorârea timpului într-un week-end. Nu pot să spun că m-a impresionat, dar nici că mi-a displăcut.

  Şi-am mai văzut un film în week-end: What Dreams May Come (1998). Weird. Bun pentru omorât neuroni...
   
 18. bausto

  bausto The year of grace, 2007

  Vazut si eu Next aseara. Mi-a adus aminte de un oarecare episod din Dallas :biggrin:. Macar nu are finalul previzibil. In sensul ca nu are final de poveste Hollywood-iana.
   
 19. Scytale

  Scytale Twisted Mentat

  Daca nu prea va uitati pe AXN (sau AXN Sci-fi, nu stiu unde a fost preluat in Romania), merita sa puneti mana pe The Lost Room (2006), un TV-sci-fi in stilul Zona Crepusculara si The Outer Limits, cu o cota buna pentru un miniseries: 8,4/10.
   
 20. Pisoi

  Pisoi Monsieur Pussycat

  Prea puţine (2200) voturi ca acea notă să fie relevantă. :wink:

  Personal, mi s-a părut tras de păr(ul meu).
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice