1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Filme, seriale, actori, popcorn

Discussion in 'Hobby-uri, artă, cultură, știință' started by Pisoi, Aug 6, 2004.

 1. Marius '95

  Marius '95 Membru Senior

  Si io vreau! FTP?
   
 2. Neo

  Neo Motan agresif

  Am luat Star Wars Rogue One să mă mai uit iar la el pentru că atunci când l-am văzut anul trecut la cinematograf nu m-a prins deloc. Personaje fade, nu te poți atașa de ele nicicum, evoluție hm. În fine, după primele 5 minute tot nu pot să simt nimic în legătură cu filmul ăsta.

  Mi-am adus aminte de ziua în care am văzut primele trei Star Wars pe casetă video și nu mă mai săturam, eram lipit de TV ca marca de scrisoare și sorbeam efectiv fiecare cuvânt și emoțiile au fost mereu acolo. La fel și când am văzut Ep VII The Force Awakens. Cumva am trăit filmul ăla și nu puține au fost momentele când mi s-a ridicat părul pe ceafă și mi-au venit lacrimi în ochi.

  Pentru mine Star Wars este cam mort și îngropat dar tot încercăm să resuscităm scroafa moartă. Să vedem Ep VIII anul ăsta, poate-poate.

  "Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us and binds us. Luminous beings are we, not this crude matter." Yoda
   
 3. Quark

  Quark zis şi Brucan

  Eu am tot amanat Arrival. L-am vazut, a trecut pe langa mine. :frown:
   
 4. Neo

  Neo Motan agresif

  Arrival e fain de văzut o dată. Cam la fel ca Interstellar.
   
 5. puterfixer

  puterfixer Administrator

  Am văzut aseară John Wick: Chapter 2. Keanu se împușcă cu mulți, în câteva rânduri, cu o precizie senzațională - două gloanțe-n piept și unul în cap la fiecare, da' el nici măcar nu-și murdărește hainele. Mkay. Și apoi se termină într-o coadă de pește. Mkay. Deci probabil urmează și a treia parte, care să sperăm că măcar închide povestea, deși mă aștept să o facă la fel de previzibil cu multă cafteală și asasini care atacă și mor unul câte unul. Dezamăgitor chiar și pentru un film cu împușcături.
   
 6. Neo

  Neo Motan agresif

  Am văzut Kingsman the Golden Circle. Au stricat tot ce a fost fain în primul.

  John Wick 2 pare făcut la fel, deci prefer să rămân cu primul şi atât.


   
 7. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot

  Ramai cu primul, nu pierzi nimic.

  La Kingsman 2 am fost la cinema, s-a ars proiectorul pe la 75% din film, probabil nici el n-a mai suportat. Asa ca am primit bilete gratis la orice alt film pe care le-am si folosit deja, o sa-l vad acasa restul cand o fi, macar sa pot spune ca l-am vazut.
  Recent am vazut Crima din Orient Express, merita vazut. Poate doar Johny Depp cam sters, dar restul au jucat bine.
   
 8. Velkan

  Velkan Moderator

  Regizorul seriei John Wick e un cascador dezamăgit de modul în care se fac filmele de acțiune în Vest, și care a căutat scenarii cît mai simple și flexibile pe care să le completeze cu atmosferă, coregrafie și stil. Atît și nimic mai mult.

  Problema nu e dacă John Wick e comparabil cu Casablanca, ci dacă a reușit să creeze ce și-a propus. Eu zic că da, și că Chapter 2 e peste primul. Evident, dacă nu asta cauți, ambele sînt la fel de neinteresante.
   
  SCViper likes this.
 9. Neo

  Neo Motan agresif

  Mie primul mi-o plăcut foarte mult. Al doilea mi-e să nu fie jaf©.
   
 10. jarod

  jarod Super Moderator

  Dacă ți-a plăcut primul, nu văd de ce nu ți-ar plăcea și al doilea.
   
  SCViper likes this.