...Fiindcă Ishtarul meu îmi place din ce în ce mai mult (Drones: 500 DPS FTW!) şi fiindcă se cam adunaseră LPs pentru Federal Intelligence Office, am zis că e cazul să fac cumpărături, aşa că am luat 2x
Federation Navy Medium Armor Repairer. Fiindcă reduc din CPU, am pus un T2 Sentry Damage Augmentor şi un mix de 2 railguns pentru little buggers who manage to get close.
[Ishtar, L4 Runner]
Federation Navy Medium Armor Repairer
Federation Navy Medium Armor Repairer
Energized Adaptive Nano Membrane II
Energized Adaptive Nano Membrane II
True Sansha Armor Explosive Hardener
Shadow Serpentis 10MN Afterburner
True Sansha Cap Recharger
True Sansha Cap Recharger
Large Capacitor Battery II
Omnidirectional Tracking Link I
Dual 150mm Railgun I, Uranium Charge M
Dual 150mm Railgun I, Uranium Charge M
[empty high slot]
[empty high slot]
[empty high slot]
Medium Sentry Damage Augmentor II
Medium Capacitor Control Circuit I
Garde II x5
Hammerhead II x5
Warrior II x5
---
EFT zice
549 DPS total (519 fără weapons). Adică DPS de battleship,
sans drawbacks.
Pentru cei interesaţi, experienţe de primă mână în privinţa T2 Sentries mai jos.
-
Trebuie să stai lângă ele şi să le bibileşti. Nu prea merge cum zic alţii, aka să orbitezi în jurul lor, din cauza ariei teribil de mici în interiorul căreia poţi să le iei în drone bay (2500 m). Rişti să le pierzi sau să dea damage de cacao, fiindcă ajung NPC-ii out of range.
-
Au tank nesimţit, de T1 frigate; asta înseamnă că le poţi lăsa să tankeze în locul tău. Stai cu ochii pe ele, când shield-ul ajunge la 30% le tragi în drone bay şi dai imediat deploy iar. Pierzi 5 secunde dar îi laşi pe rats cu ochii în soare. Au fost misiuni în care n-am tankat deloc.
-
Au volley nesimţit, fac oneshot la majoritatea navelor mici if the distance is right.
- Eu am asignat Ctrl+2 pentru attack, Ctrl+1 pentru return şi ctrl+3 pentru orbit. Asta îmi permite să fiu foarte rapid când e vorba de
atac, deploy, şi return la sentries.
-
Optimal range şi
accuracy falloff sunt bancuri când e vorba de
the real shit. Adică e mult mai bine în realitate: Garde II au optimal range la 24 km şi accuracy falloff de 12 km. Asta rezultă cel puţin 50% damage între 12 şi 36 km. Dar dronele încep să dea damage de pe la 50 km (slab, e drept) şi le scade eficienţa pe la 7-8 km (dacă e vorba de cruisers or bigger) sau 13-14 km (frigates). ceea ce înseamnă o arie mult mai largă de damage decât speram.
Acuma, adunând totul la un loc, iată cam ce se poate face cu un Ishtar pimped şi nişte drone vesele:
- Warp in, preferabil la > 50 km de inamici. Max targeting range la Ishtar este 75 km, deci 70 km ar fi excelent.
- Dacă distanţa e 50 km or less, stop and deploy drones. Dacă e între 50 şi 70 km, deploy drones, target closest enemy ship, fire guns (pentru zgândărit rats).
- Target la 2-3 din cei mai apropiaţi rats care vin către tine, fire drones.
- Rinse and repeat.
Dacă rats se apropie la mai puţin de 20 km, drones in, scot Hammerheards IIs, le trimit la atac şi fug de ei până pe la 50 km, chem Hammerheads şi dau iar deploy la sentries.
În altă ordine de idei, ieri şi alaltăieri am făcut misiuni dual-boxing, cu
Jean în Raven pentru extra DPS. Pe Jean îl concentram pe enemy BS şi cu sentries curăţam restul.
O singură misiune până acum e de rahat,
Stop the Thief: dacă faci warp in la 0, au ăia un DPS formidabil, şi ishtar-ul e prea "nimble" pentru a tanka toată grămada. Se rezolvă cu un warp at 50 km.
Raven-ul e praf la tras în small rats cu Cruise Missiles şi trebuie bibilit mult la missile launchers ca să nu faci overshoot. La 100-110 km distanţă pierzi 2 volleys dacă nu eşti atent, şi cum eu fac alt+Tab... Mă rog, e de fun. Am avut un aggro şi pe Raven, i-am dat align la star, dar n-a fost nevoie să dau warp out, că i-am killerit pe ăia mici cu Ishtar-ul şi de ăia mari s-a ocupat nenea
Jean fain-frumos. E o mare satisfacţie (psihologic vorbind) să vezi cum se duce din prima aşa jumate din shield-ul
şobolanului când îl nimeresc missiles