EVE Online

Bre, nu mai face mișto, că am avut niște veri super faine în UK în ultimii 2 ani. Bine, locuiesc în Midlands, nu unde se-agață harta-n cui și unde plouă constant :D Plus, biletele de avion sunt prea scumpe ca să mă duc pentru un tricou, cel mai probabil o să apar pe la fanfest anul viitor că tot plănuiesc de vreo 3 ani să mă duc și tot amân :D
 
Am citit si eu articolul aseara, nu am inteles tot dar pare intr-adevar sa fi fost un macel. Cam nasol sa ai o batalie de o zi intreaga intr-o zi de luni cand unii chiar au serviciu de la care nu pot lipsi.
 
Asta-mi aduce aminte de un cunoscut cu ceafa groasa cat casa: "Bai cutare, nu cred ca ajung la tine la nunta, ca am o bataie la Roman..."
 
Am citit si eu articolul aseara, nu am inteles tot dar pare intr-adevar sa fi fost un macel. Cam nasol sa ai o batalie de o zi intreaga intr-o zi de luni cand unii chiar au serviciu de la care nu pot lipsi.

Practic au fost distruse nave in valoare de ~11 trilioane ISK (moneda in-game). Avand in vedere ca poti cumpara PLEX (pilot license extension) de la CCP si ii poti da trade in joc pentru ~600 mil ISK (pret curent), valoarea de 11 trilioane de ISK poate fi aproximata in USD - ~300-330.000$. A fost efectiv cel mai mare macel din istoria jocului, au fost distrusi Titani in numar absolut imens (59 de o parte si 16 de partea cealalta). Ca idee, un singur Titan costa ~80-100 miliarde ISK doar hull-ul, fittings inca 50-100 miliarde ISK si construirea acestei nave dureaza luni intregi in timp real, intr-o structura player-owned care poate fi deployed doar in spatiu unde respectivii jucatori detin sovereignity. Doar blueprintul pentru un titan costa ~75 miliarde ISK.

Partile combatante au fost doua coalitii - CFC (clusterfuck coalition, cea mai importanta alianta fiind Goonswarm Federation) si N3PL (dintre care cele mai importante aliante sunt Pandemic Legion si Northern Coalition.) - si razboiul care a culminat cu batalia de fata dura deja de luni intregi (a inceput de Halloween in 2013). PL a pierdut cel mai mult din batalia din B-R, ~4.5 trilioane ISK si s-a retras sa-si linga ranile momentan. Rezultatul este ca restul coalitiei va fi roflstomped, mai putin NCdot, care sunt protejati de un acord intre CFC si PL incheiat acum ~2 saptamani. Pastebin aici. Traducere pentru cei care nu stiu prea multe - NC. ar avea de infruntat in cel mai rau caz flote de subcapitals + maxim 5 triage Archons, ceea ce fata de fortele deployed in B-R sunt drop in the ocean.

Mai multe detalii pe intelesul tuturor aici.


Later edit: some footage, courtesy of my alliance - noi n-am fost implicati in conflict:
[video=youtube_share;RCK-E5AopVI]http://youtu.be/RCK-E5AopVI[/video]
 
Starting Solo PvP in EvE Online: Part Deux

So, it took a while...

Ships:
- Atron
- Incursus
- Executioner
- Thrasher
- Thorax
- Ishtar.

Music:
- Sabaton - Stalingrad
- Daft Punk - Harder, Better, Faster, Stronger
- Joe Satriani - Hands in the Air
- Firefox - Sex Shooter
- Bondage Fairies - He-man.

Part 1 here.

 
Last edited by a moderator:
Back
Top