Browserul integrat este vandut de amazon ca fiind EX PE RI MEN TAL asa ca n-as trece-o pe asta la minusuri.
Din cauza userilor ca voi GMail a fost beta ani de zile. Nu merge ceva? Este ceva aberant? Este BE TA. Bă. Ce pretenții ai? Well, am pretenția ca la 5 ani de la lansare Gmail să nu mai fie beta și să n-aibă probleme stupide
L a fost dezamăgit pentru că n-a citit specs la ecranele e-ink

Consumă extrem de puțin curent (un Kindle îl încarci de 2 ori pe an), este perfect lizibil la lumină puternică și am spus cam tot. Dar are și un timp de răspuns execrabil.
Cu toate astea, eu sunt de acord cu
L. Ideea este că lui, ca și mie, îi plac devices care să facă multe chestii. Sunt perfect convins, fără a fi fost ever la el acasă, că nu are DVD player, mp3 player, e-book reader sau alte chestii din astea specializate. Aș deduce că are mai multe computere și plănuiește să-și ia un iPad
Fiecare cu gusturile lui, nu se discută, clar. Dar când o tabletă o iei pe la 300$ și numai că nu te șterge la fund și singurul dezavantaj este bateria (și pentru unii sensibiloși ca
lai ecranul) și Kindle 3G este 150 lire sterline și face 1/100 din chestiile care le poate face tableta... well, think about it.
Apropos, încă citesc 4-5 cărți/săptămână și nu mă deranjează ecranul de la Galaxy Tab. Uite cum se poate supraviețui fără e-ink