whiskas said:Ce-i aia .mbp?
whiskas said:Eu folosesc colecțiile pentru organizare și mi se pare foarte în regulă.
whiskas said:De unde cumperi cărți în română?
miahi said:După ce că sunt scumpe, calitatea e proastă și la multe din cărțile de pe Amazon.
Dacă tot sunt proaste, prefer să fie gratis. Nu cred că autorul chiar primește ceva din vânzarea asta, iar faptul că eu dau banii și pe urmă trebuie să caut altă versiune care poate fi citită (unele originale au probleme serioase, adică nu apar paragrafe de la începutul capitolelor, nu sunt afișate corect anumite caractere, spațierea e ca naiba) nu mă face să încurajez în vreun fel lăcomia editurilor. Iar atunci când pretinzi mai mulți bani pe o ediție digitală care pe tine nu te costă absolut nimic (și mai e și proastă), față de una pe hârtie (unde la un exemplar te costă hârtia, imprimatul, transportul, depozitarea, etc) vândută în exact același loc (Amazon) nu poate fi altceva decât lăcomie.De asta eu rezolv chestia asta într-un mod care împacă şi capra şi varza: cumpăr de pe Amazon, după care iau o copie de bună calitate şi fără DRM din sălbăticie. Dacă găsesc.