Am călcat și eu în ceva și-ascult de ~1 săptămână o pereche de Sennheiser 380 Pro. Pe lângă faptul că în 2 aeroporturi m-au băgat la forensics analysis cu tot cu căști, HDD și ce mai aveam pe la mine, mi se par superbe, dar doar în combinație cu Xonar DX (din ce am eu). Cu Realtek integrat (laptop) se aud decent, dar îmi vine să mă sinucid cu ritual, iar Galaxy Tab are un output complet infect.
Overall mulțămit. Dar din păcate deși-s closed tot se aude că ești fan <insert stupid artist here> când sunt date pe la 75% din volum.
Update:
- după 2 săptămâni de "hauditzii" pe Realtek-ul integrat în Alienware m11x R2, am venit acasă la "apa cea bună" Xonar DX. Mi s-au desfundat urechile, se aud chestii care nu le auzeam, etc, etc, etc. De ce naiba nu pun pe un laptop de
gaming o placă de sunet decentă? Bine că are 2 (două!) ieșiri de căști bleah;
- încercat căștile pe HTC HD-mini. Pot spune că-i dă clasă Galaxy Tab-ului cu brio, sunetul este undeva pe la 60% din Xonar ca idee (unde Realtek-ul e pe la 30% și Galaxy Tab-ul pe la 40%). Păcat că accesarea cardului se face extrem de greu cu procesorul ăla prăpădit;
- am avut tendințe suicidale; dat la maxim foobar, apoi dat la maxim Xonarul. Explozia din căști a fost pe măsură, dar culmea nimic distorsionat. Perceput o ușoară schimbare în sunet, parcă dinamică mai slabă, dar aia cel mai probabil e de la placa de sunet.
Overall impresionat și recomand.
@
puterfixer - cu bentița prind bulgarii. Și sârbii.