Impresii si pareri, prin ianuarie 2025.
Au venit. Sunt OK-ish.
Au setari limitate, nu au mute, spre exemplu. Si nu au integrare in Teams. Si nu se poate schimba modul (normal-ambient-noise cancelling) in timpul unei conversatii, desi uneori chiar ai nevoie. Preseaza cam tare in urechi, dupa 1 ora devin incomode, posibil sa se rezolve incercand diverse marimi de cauciuce din alea vreo 5 seturi cu care vine. Dar astupa complet urechea si sunetul exterior, ceea ce poate fi bine daca asta vrei, dar poate fi si rau, modul ambient nu e realist.
Cred ca antena BT din laptopul meu e proasta, au cam acelasi range prin casa ca si casca Plantronics. Cu aia in birou vorbeam si la 25-30 de metri de laptop, cu pereti din rigips prin cladire, in casa abia merg pana in bucatarie la 5-6 metri sa imi pun de o cafea in timpul unei conferinte.
Calitatea sunetului e ok, nimic sa ma dea pe spate, dar la 300 de lei e ok. Microfoanele, cele 4, nu stiu cat de bine merg, dar cand am folosit doar casca dreapta nu ma mai auzeau, cu aia stanga era ok. Facusem schimbul ca sa mai odihnesc urechile intr-o conferinta de vreo 2 ore dupa alte vreo 4-5 ore inainte.
Comenzile touch nu sunt fiabile, merg cam aleator.
Concluzie: pentru 300 de lei sunt ok. Cine are nevoie de mai mult are oferte de la altii, pana la 1000-1500 de lei. A nu se folosi in masina ca sofer, ca nu se aude traficul, sirene, etc.