Esti un caz fericit sau nu simti.Diferenta fata de un butuc normal bun este enorma.De multe ori am facut diferenta pe propia piele, apropo, eu vorbesc de atunci cand este in functiune.Si nu vorbesc de alfine care este comercial si nu il am ci de nemtii aia de la Son, care echipeaza toate bicicletele de expeditie de mii de euro si care fac pereche cu Rohloffu de spate de obicei.Iar eu mi am luat si o chestie care scoate curent din el si incarca laptop, telefon etc.Apropo, bicla de expeditie cu rohloff si son este de vanzare, cauta un propietar care sa o duca drumuri lungi, nu cateva sute de km ai mei intr o vara.
Puter, magazinul va fi langa Himalaya, se va numi Himalaya Bike Shop, si se vrea un magazin pentru toti, voi avea biciclete echipate cu hidraulice la 1700 de lei, fuluri la 3600 de lei, voi avea titane si carboane, handmade uri, si va oferi un servici unic in lume ;test bike pentru fuluri de la 4-5 firme pentru a alege sistemul care iti place, nu in urma prostiilor de marketing.