Un mâţ jigărit găsit acum 2 ani în faţa geamului într-un brad ce miorlăia de zor şi nu puteam să dorm (stau la etj 1 şi am un mic părculeţ în faţă). L-am adus în casă, i-am dat parizer şi lapte şi s-a culcat imediat. A doua zi a început să se învârtă nervos peste făcând ca o sirenă (era în jur de ora 5, 5:30). Nu am înţeles ce vrea până când după mai bine de o oră s-a dus după un fotoliu şi s-a uşurat în ghiveciul unui ficus

Pisica e de rasă şi a fost f bine crescută timp 3 ani până când se presupune că i-au fost daţi puii şi a fugit de acasă (doctorii au spus că tocmai fătase şi umblase brambura peste 2 săptămâni fiind epuizată datorită distanţei parcurse). I-am făcut card de identitate, am dat-o la "obiecte" găsite şi am zis că am grijă de ea până apare stăpânul...
La ora actuală mâţa e acasă la prietena mea, răsfăţată şi alintată, nu mănâncă decât whiskas de peşte şi lapte doar din lingură încălzit niţel în prealabil şi unde mai pui că are o cameră întreagă numai a ei cu pătuţ, masă, jucării, etc. iar greutatea ei s-a dublat (de la 2,5 la 5kg):cool:
A devenit un membru al familiei, este primită cu noi la masă şi nimeni nu se mai poate despărţi de ea. Numele ei este Bizou: