Animale de companie!

Sir BDD

Membru
Joined
Feb 11, 2005
Messages
8
Un mâţ jigărit găsit acum 2 ani în faţa geamului într-un brad ce miorlăia de zor şi nu puteam să dorm (stau la etj 1 şi am un mic părculeţ în faţă). L-am adus în casă, i-am dat parizer şi lapte şi s-a culcat imediat. A doua zi a început să se învârtă nervos peste făcând ca o sirenă (era în jur de ora 5, 5:30). Nu am înţeles ce vrea până când după mai bine de o oră s-a dus după un fotoliu şi s-a uşurat în ghiveciul unui ficus :biggrin:
Pisica e de rasă şi a fost f bine crescută timp 3 ani până când se presupune că i-au fost daţi puii şi a fugit de acasă (doctorii au spus că tocmai fătase şi umblase brambura peste 2 săptămâni fiind epuizată datorită distanţei parcurse). I-am făcut card de identitate, am dat-o la "obiecte" găsite şi am zis că am grijă de ea până apare stăpânul...
La ora actuală mâţa e acasă la prietena mea, răsfăţată şi alintată, nu mănâncă decât whiskas de peşte şi lapte doar din lingură încălzit niţel în prealabil şi unde mai pui că are o cameră întreagă numai a ei cu pătuţ, masă, jucării, etc. iar greutatea ei s-a dublat (de la 2,5 la 5kg):cool:
A devenit un membru al familiei, este primită cu noi la masă şi nimeni nu se mai poate despărţi de ea. Numele ei este Bizou:
 

Attachments

creizi

embedded intelligence
Joined
Oct 14, 2003
Messages
365
Este cunoscut faptul ca prezenta unui animal la masa ii poate provoca ulcer, asa ca ai grija cat timp petrece in jurul vostru in timp ce mancati.
 

Sir BDD

Membru
Joined
Feb 11, 2005
Messages
8
Nu prea avem de ales căci vine după miros/zgomot. Abia am învăţat-o să nu mai fure de pe masă doar că acum trebuie să-i dai şi ei mai din toate cele cu care te delectezi tu. Problema e că le miroase (nu e whiskas de peşte), strâmbă din nas şi pleacă având treburi mai importante de făcut precum: scărmănatul canapelei de catifea, alergatul pe scări sau dărămatul câtorva vase şi ghivece... :smile:
 

DevanG

Don Lupe's Owner
Joined
Mar 19, 2005
Messages
64
Cum gasesc scanner sau il fac pe al meu functional bag poze cu Don Lupe, Tzica, Tzicu(RIP:frown:), Tarcalet(RIP:frown:), Neagra(MIA:frown:) si Sarma (aici daca am).


Update: Mi-a murit scanner-ul .... RIP. (dupa 7-8 ani la ce te poti astepta ... ?)
 

L

factorul uman
Joined
Oct 11, 2003
Messages
818
Javra aia e criminala... o alintatura mai mare n-am vazut in viata mea... si traiesc printre pisici LOL. :biggrin:
 

Rabbit

Nebun
Joined
Oct 10, 2003
Messages
2,210
Birmaneză de prin vecini de care se sperie javra mea la fiecare întâlnire şi începe s-o latre precaut, de la distanţă:
 

Attachments

tH1nk3r

gambling afficionado
Joined
Oct 7, 2004
Messages
46
Intrebare tehnico-tactica: birmanezele nu au varfurile labutelor albe? Asta pare impurificata cu ceva neam de siameza...
 

PigBrother

Membru Senior
Joined
Aug 9, 2004
Messages
531
In fact birmanezele nu exista (exista mai multe rase asemanatoare, cea mai celebra: Sacra de Birma). Iar siamezele sunt de fapt orientalele, care nu au nici o treaba cu ce e in poza: sample

CatLover ©
 

L

factorul uman
Joined
Oct 11, 2003
Messages
818
Bine... ăştia doi ce rasa sunt? :biggrin:

Ai mei Şobo (ăl mare) si Tane (ăl mic).

Scuze pentru calitate.
 

Attachments

Top Bottom