Animale de companie!

void

Membru Senior
Oscar

Al meu cocker Oscar.
 

Attachments

 • 22-06-05_1956.jpg
  22-06-05_1956.jpg
  43.4 KB · Views: 600

Sir BDD

Membru
Un mâţ jigărit găsit acum 2 ani în faţa geamului într-un brad ce miorlăia de zor şi nu puteam să dorm (stau la etj 1 şi am un mic părculeţ în faţă). L-am adus în casă, i-am dat parizer şi lapte şi s-a culcat imediat. A doua zi a început să se învârtă nervos peste făcând ca o sirenă (era în jur de ora 5, 5:30). Nu am înţeles ce vrea până când după mai bine de o oră s-a dus după un fotoliu şi s-a uşurat în ghiveciul unui ficus :biggrin:
Pisica e de rasă şi a fost f bine crescută timp 3 ani până când se presupune că i-au fost daţi puii şi a fugit de acasă (doctorii au spus că tocmai fătase şi umblase brambura peste 2 săptămâni fiind epuizată datorită distanţei parcurse). I-am făcut card de identitate, am dat-o la "obiecte" găsite şi am zis că am grijă de ea până apare stăpânul...
La ora actuală mâţa e acasă la prietena mea, răsfăţată şi alintată, nu mănâncă decât whiskas de peşte şi lapte doar din lingură încălzit niţel în prealabil şi unde mai pui că are o cameră întreagă numai a ei cu pătuţ, masă, jucării, etc. iar greutatea ei s-a dublat (de la 2,5 la 5kg):cool:
A devenit un membru al familiei, este primită cu noi la masă şi nimeni nu se mai poate despărţi de ea. Numele ei este Bizou:
 

Attachments

 • img_0011.jpg
  img_0011.jpg
  68.3 KB · Views: 548

creizi

embedded intelligence
Este cunoscut faptul ca prezenta unui animal la masa ii poate provoca ulcer, asa ca ai grija cat timp petrece in jurul vostru in timp ce mancati.
 

Sir BDD

Membru
Nu prea avem de ales căci vine după miros/zgomot. Abia am învăţat-o să nu mai fure de pe masă doar că acum trebuie să-i dai şi ei mai din toate cele cu care te delectezi tu. Problema e că le miroase (nu e whiskas de peşte), strâmbă din nas şi pleacă având treburi mai importante de făcut precum: scărmănatul canapelei de catifea, alergatul pe scări sau dărămatul câtorva vase şi ghivece... :smile:
 

DevanG

Don Lupe's Owner
Cum gasesc scanner sau il fac pe al meu functional bag poze cu Don Lupe, Tzica, Tzicu(RIP:frown:), Tarcalet(RIP:frown:), Neagra(MIA:frown:) si Sarma (aici daca am).


Update: Mi-a murit scanner-ul .... RIP. (dupa 7-8 ani la ce te poti astepta ... ?)
 

L

factorul uman
Javra aia e criminala... o alintatura mai mare n-am vazut in viata mea... si traiesc printre pisici LOL. :biggrin:
 

Rabbit

Nebun
Birmaneză de prin vecini de care se sperie javra mea la fiecare întâlnire şi începe s-o latre precaut, de la distanţă:
 

Attachments

 • img_0219.jpg
  img_0219.jpg
  95.2 KB · Views: 390

tH1nk3r

gambling afficionado
Intrebare tehnico-tactica: birmanezele nu au varfurile labutelor albe? Asta pare impurificata cu ceva neam de siameza...
 

PigBrother

Membru Senior
In fact birmanezele nu exista (exista mai multe rase asemanatoare, cea mai celebra: Sacra de Birma). Iar siamezele sunt de fapt orientalele, care nu au nici o treaba cu ce e in poza: sample

CatLover ©
 

L

factorul uman
Bine... ăştia doi ce rasa sunt? :biggrin:

Ai mei Şobo (ăl mare) si Tane (ăl mic).

Scuze pentru calitate.
 

Attachments

 • picture(27).jpg
  picture(27).jpg
  68.3 KB · Views: 346
Top