Animale de companie!

Oscar

Al meu cocker Oscar.
 

Attachments

  • 22-06-05_1956.jpg
    22-06-05_1956.jpg
    43.4 KB · Views: 600
Un mâţ jigărit găsit acum 2 ani în faţa geamului într-un brad ce miorlăia de zor şi nu puteam să dorm (stau la etj 1 şi am un mic părculeţ în faţă). L-am adus în casă, i-am dat parizer şi lapte şi s-a culcat imediat. A doua zi a început să se învârtă nervos peste făcând ca o sirenă (era în jur de ora 5, 5:30). Nu am înţeles ce vrea până când după mai bine de o oră s-a dus după un fotoliu şi s-a uşurat în ghiveciul unui ficus :biggrin:
Pisica e de rasă şi a fost f bine crescută timp 3 ani până când se presupune că i-au fost daţi puii şi a fugit de acasă (doctorii au spus că tocmai fătase şi umblase brambura peste 2 săptămâni fiind epuizată datorită distanţei parcurse). I-am făcut card de identitate, am dat-o la "obiecte" găsite şi am zis că am grijă de ea până apare stăpânul...
La ora actuală mâţa e acasă la prietena mea, răsfăţată şi alintată, nu mănâncă decât whiskas de peşte şi lapte doar din lingură încălzit niţel în prealabil şi unde mai pui că are o cameră întreagă numai a ei cu pătuţ, masă, jucării, etc. iar greutatea ei s-a dublat (de la 2,5 la 5kg):cool:
A devenit un membru al familiei, este primită cu noi la masă şi nimeni nu se mai poate despărţi de ea. Numele ei este Bizou:
 

Attachments

  • img_0011.jpg
    img_0011.jpg
    68.3 KB · Views: 548
Este cunoscut faptul ca prezenta unui animal la masa ii poate provoca ulcer, asa ca ai grija cat timp petrece in jurul vostru in timp ce mancati.
 
Nu prea avem de ales căci vine după miros/zgomot. Abia am învăţat-o să nu mai fure de pe masă doar că acum trebuie să-i dai şi ei mai din toate cele cu care te delectezi tu. Problema e că le miroase (nu e whiskas de peşte), strâmbă din nas şi pleacă având treburi mai importante de făcut precum: scărmănatul canapelei de catifea, alergatul pe scări sau dărămatul câtorva vase şi ghivece... :smile:
 
Cum gasesc scanner sau il fac pe al meu functional bag poze cu Don Lupe, Tzica, Tzicu(RIP:frown:), Tarcalet(RIP:frown:), Neagra(MIA:frown:) si Sarma (aici daca am).


Update: Mi-a murit scanner-ul .... RIP. (dupa 7-8 ani la ce te poti astepta ... ?)
 
Javra aia e criminala... o alintatura mai mare n-am vazut in viata mea... si traiesc printre pisici LOL. :biggrin:
 
Birmaneză de prin vecini de care se sperie javra mea la fiecare întâlnire şi începe s-o latre precaut, de la distanţă:
 

Attachments

  • img_0219.jpg
    img_0219.jpg
    95.2 KB · Views: 390
Intrebare tehnico-tactica: birmanezele nu au varfurile labutelor albe? Asta pare impurificata cu ceva neam de siameza...
 
In fact birmanezele nu exista (exista mai multe rase asemanatoare, cea mai celebra: Sacra de Birma). Iar siamezele sunt de fapt orientalele, care nu au nici o treaba cu ce e in poza: sample

CatLover ©
 
Bine... ăştia doi ce rasa sunt? :biggrin:

Ai mei Şobo (ăl mare) si Tane (ăl mic).

Scuze pentru calitate.
 

Attachments

  • picture(27).jpg
    picture(27).jpg
    68.3 KB · Views: 346
Back
Top