World of Warcraft

Gata, m-am capped la hit şi-s specced ffb pentru raids şi arcane pentru pvp. Făcut Naxx25, incredibil ghinion, luat un chest nefolositor şi T7.5 pants, deşi la Gothik au picat şi sabia şi head-ul, rolls nu m-au ajutat.

Mai rămâne EoE. Ce mi se pare fantastic este cât de puternic este magul în pvp pe spec deep arcane + fire, instant pyro odată la 2 minute, dacă mai prind şi un paladin să-i fur aripile crituie cam 15k :biggrin:

Apropos de paladini şi DK, mi se par stupid de OP pvp-wise. Fie ai nuke puternic + silence de la imp cs să nu-şi dea bula cât se termină CD la abarr, fie eşti splat. DK cu anti-magic shit, strangulate, deathgrip combinate cu 99 resilience cât am momentan = ice block + pray că vine cineva să te ajute altfel iar splat. Rogues sunt ok cu improved blink îşi dau palme probabil, casterii sunt child play - mai puţin warlocks (dacă deschide cu lolcoil iar sunt splat), iar warriorii sunt lol - slow -> abarr -> fireblast (impact) -> abarr -> refresh slow -> abarr -> dead -> if not rinse and repeat :biggrin:
 
Pai ba, PVP nu e 1v1 decat daca e 1v1. Invatati dreaq sa va ajutati intre voi si cand se lasa cu poceala, tineti healerii langa voi.
 
Nu prea intră nimeni prin bg`s holy/resto pe la noi :frown: Doar prin AV ce-am mai văzut.
 
BGs daca nu-s premade, nu-s PvP, e macel. Si evident ca marea majoitare a healerilor vin in BGs sa le rupa parul alora care i-au gankat :smile:
 
Premade = eu cu un prieten warlock. Instant rape cum zicea un amic :smile:

Sincer de-aia vreau să fac pve cu magul şi pentru pvp să cresc o popiţă, menită să fie discipline şi să facă 2v2 cu un warlock. Deocamdată are heirloom shoulders luate cu emblems şi heirloom mace luat cu shards. Şi la lvl 9 dă melee mai tare decât cu spells :biggrin:
 
Premade in opinia mea = macar 5 insi, cu cel putin 1 healer, si cu voce pe vent. Sau tot WSG, AB sa fie toti in acelasi raid, sa asculte de raid leader si sa stie fiecare ce e de facut, nu sa alerge de bezmetici.
 
Neo, go go disc priest + rogue (featured op combos of the season), dacă ții să crești priest. Iar în 3v3 RMP încă se ține binișor.

De asemenea, confirm ce spune Dashu. Eu m-am distrat copios în niște WSG-uri făcute cu ~10/10 prieteni și Vent up and running. Și asta inclusiv cu făcut achievement-uri și toate cele. Păcat că nu mai suntem pe același battlegroup, vă stăteam la dispoziție cu un PvP spec resto dru (Alli) sau disc priest (Horde), dacă tot vă plângeți atât de lipsă de healeri. :biggrin:
 
Unu' care să nu fie endgame, ci în bracket [40-49], astfel încît să o punem de un (battle)grup în WSG sau AB nu iaște...?
 
Gabriela am incercat intr-o seara un grup de 4 rogi si 1 shaman resto, shamanu pe post de moameala & heal. A fost super :smile:
 
Neo, go go disc priest + rogue (featured op combos of the season), dacă ții să crești priest. Iar în 3v3 RMP încă se ține binișor.

De asemenea, confirm ce spune Dashu. Eu m-am distrat copios în niște WSG-uri făcute cu ~10/10 prieteni și Vent up and running. Și asta inclusiv cu făcut achievement-uri și toate cele. Păcat că nu mai suntem pe același battlegroup, vă stăteam la dispoziție cu un PvP spec resto dru (Alli) sau disc priest (Horde), dacă tot vă plângeți atât de lipsă de healeri. :biggrin:

O să mă bag 2v2 cu warlock care deja e în hateful + deadly + furious (bless Emalon`s stone heart), 561 resilience şi încă mai pune, 22k HP unbuffed şi ştie să joace excelent clasa.

3v3 probabil intră şi un rogue în ecuaţie, deşi aş prefera mag tbh.

Din păcate Deja Vu a devenit cam casual şi nu prea se pune problema deocamdată de premades, deşi ar fi persoane disponibile, dar nu toate la aceeaşi oră :biggrin: Ventrilo e folosit pentru chit-chat şi cam atât :biggrin:

Oricum, dacă îţi transferi popiţa te primim cu braţele deschise, brothas and sistaz alike here in DV :biggrin:

motanu_de_serviciu said:
Unu' care să nu fie endgame, ci în bracket [40-49], astfel încît să o punem de un (battle)grup în WSG sau AB nu iaște...?
Bre, sincer îţi spun, prima oară când am jucat WoW m-am împotmolit cu un mag la lvl49 şi n-am mai levelat, pe urmă am dat contul. End-game e cel mai fun, ai toate abilităţile posibile şi se cere ++ skill. E mult mai satisfăcător să dai de pământ cu un paladin de 80 decât de un prăpădit de lvl 45 care e juma în greens juma în blues şi clickăie pe abilităţi. Survival hunter (parcă jucai hunter) la lvl 80 e wtf, dă de pământ cu oricine aproape cu ceva skill.



Apropos de paladin OP, am avut encounter eu + resto druid cu paladin retribution. Ne-am chinuit 5 minute să-l omorâm - bine, era şi tembel, dădea cyclone fix când dădeam missle barrage, de-mi venea să-l împuşc. Asta până a venit alt pala retri hoardă şi am reuşit să-l omorâm. Eu 159 resilience + 1761 spell power. Mi se pare aberant să fie necesari 3 oameni pe unul ca să omori un paladin, dacă asta nu e OP nu ştiu ce altceva e.

Cu DKs am început să mă descurc mai bine cu cât stackez resilience - luat hateful shoulders, socketed + enchanted, medallion epicz şi urmează gloves + legs + head şi chest-ul pe WG tokens. Sper, pentru că honor se face extrem de uşor. :biggrin:

Furious este pe WG marks şi îmi iau DC de fiecare dată când mă apropii prea mult de zona acţiunii, questurile completed sunt pure luck cu excepţia celor cu componentă PvE.

Prezint popiţa, yay lvl 10. Shoulders heirloom pot să zic că sunt total OP cu ăia 10% XP în plus, mace începe să-mi pară rău că l-am luat, mai bine prestam mammoth mount pe mag :frown:


Get a life.
We`re gamers, we have many lives :biggrin:
 
Copy-paste. :goofy:




In other news...
korby said:
Ce server... Sylvanas, Neptulol sau Jaedenar? Mă gândeam să încep un DK, şi cum n-am nici un Alliance char, mă gândeam să încerc pe unu' din aceste servere. Pt. cei care jucaţi acolo, ce îmi puteţi spune despre ele? Nu-s neapărat interesat să ajung să raidez, dar totuşi experienţa nu e o problemă: TBC cleared, pre-3.1 cleared (inclusiv OS10 & 25 cu 3 drakes), ajuns până la YS în Ulduar (fără să-l încerc încă... poate săptămâna asta).
korby said:
Pe Sylvanas mi-ar fi oarecum uşor pt. că mai ştiu 2-3 oameni. Românii chiar nu mă interesează. :smile: Şi din ce am căutat până acum, Neptulol pare să pice din start.
Încercasem Outland între timp, iniţial a părut destul de OK şi activ. Asta a fost în prima zi. De atunci, pustiu.


Cineva cu idei, pl0x? :biggrin:
 
Dacă vii pe Neptulon, în principiu te mai pot ajuta eu cu bani, bags & boosts (în limita plictiselii și a timpului disponibil). Dacă îți știi binișor clasa și n-ai pretenții să fii dus anume și echipat în epice direct din verzi, se găsesc și ghilde (bine, mai greu, că e plin peste tot de dks, but still).

However, n-aș mai recomanda nimănui să vină pe Neptulon la ora actuală. S-a umplut de bulgari cretini (scuze puținilor care se ridică deasupra, sunt și ăștia ca și românii) ce încep încet - încet să dea faimoasa tentă de rus-song, iar overall server progress e destul de încet. Puținele ghilde serioase care mai rămân ciclează în permanență cam aceiași oameni și se lovesc de eternele probleme cu lumea care vine la farm bosses și lipsește cu desăvârșire la progress encounters (aka wipefests).

Pe Sylvanas/Jaedenar am horde, acolo pot doar să-ți ofer doar pets la Neutral AH. :biggrin: În schimb, excelează ca server progress (preponderent la Alli - vezi Method, TDE). Sylvanas e plin de români, în schimb, mulți din ei aterizați de pe servere private. Și după cum se știe, 90% din români sunt... români. :eek: Nu știu cum e on the other side, dar la Hoardă sunt pline /1 /2 /4 &co de înjurături, nubisme, epeen fights &such, de mai că-ți vine să intri în pământ când tre' să scrii că ești din România într-un apply la o ghildă serioasă. Also, vezi că pe Sylvanas e o problemă cu lag-ul. Nu știu dacă prin raid-uri se simte așa des, dar în Wintergrasp cele câteva minute cât durează battle, nu prea te poți mișca decât la ore obscene din noapte/dimineață.

Cam atât cu inside info, din experiențele personale. :smile:
 
Back
Top