Din pacate, Tavarischi Herr Standartenfuhrer Polkovnic Guguloi, Tier 3 e cam cel mai groaznic loc unde se poate afla un om cilivizat
. De obicei acolo esti fraierul care alearga in fundul gol pe autostrada groazei intr-o zi de duminica.
Tier 2 e locul ala verde si frumos unde cel mult poti nimerii cu desteptii aia de Tier 3, care chiar daca te mai curata, nu-i poti invidia, sti ca a fost batalia lor norocoasa. Dar in general joci pe Mines si Malinovka, cunosc boschetii norocosi, chiar daca nu joc mai mult de 20 min pe zi, deja am comandantul la 100%, asa ca 2-3 kill-uri pe batalie tot fac cu Minimaus. Adversarii cei mai multi sint MS-1 tancul conserva, Loltraktor si T1 Cunnilingus Tank.
Stau bine aici in Tier 2, chiar daca nu am fusta blindata peste senile pot spune pa Pz38H735(f) are niste izmene de tabla foarte serioase. Acu' daca e un premium de Tier 3 moca n-o sa plang, o sa alerg si eu nitel cu el pe harta, insa tot Minimaus ramane tancul de baza. Prefer mai repede sa joc in Tier 1 cu Loltraktorul decat in Tier 3, ba chiar mi-ar place sa se dea cadou un Goldtraktor
decat vreun Panther obosit.