Cum e mai bine? Sa maximizez un singur tanc si sa joc doar cu el facand "experienta libera" pentru Tech Tree sau sa fac upgrade pas cu pas pana ajung la ceea ce vreau?
1. Un singur tanc e plictisitor.
2. Daca ai mai multe tancuri si joci pentru cate o victorie pe zi cu fiecare (1-2 misiuni) nu doar ca e mai variat, dar ai experienta dubla. Eu in permanenta am vreo 5-6 tancuri cu care joc, ca altfel ma sui pe pereti sa strang 80.000 XP cu VK3002 pentru a-l face elite (si sa studiez Tiger si Panther btw).
3. Daca joci cu un singur tanc nu ai cum sa descoperi ce strategii sunt mai bune pentru celelalte tancuri, care sunt punctele tari sau slabe, unde se pun oamenii pe harta de obicei (si apoi sa le tragi obuze in cap fara sa ii vezi, cum am facut pe o harta cu Bizon, din primele 2 focuri trase la nimereala in 2 tufe am ras 2 tancuri). Mai ales daca joci cu artileria nu inveti nimic din harta aia.
4. Cu mai multe tancuri poti avansa mai repede. Unele upgrades sunt greu de facut, de pilda la JgdPz IV pana nu cumperi alte senile nu poti pune pe el nici macar binoclu sau camo net; daca ai alte tancuri cu care faci free XP iei senile din prima, pui si motor (cercetat de la PzIV) si tun (de la Stug III) si deja ai un TD bun din prima misiune, apoi faci usor XP si recuperezi Free XP consumat. La alte tancuri nici nu e nevoie sa faci asemenea artificii, pastrezi tot free XP, nu stii cand e bun la casa omului (eu tot adun, am ajuns pe la 30k XP si am mai cheltuit pe drum destul).