World of Tanks

Cum e mai bine? Sa maximizez un singur tanc si sa joc doar cu el facand "experienta libera" pentru Tech Tree sau sa fac upgrade pas cu pas pana ajung la ceea ce vreau?

1. Un singur tanc e plictisitor.
2. Daca ai mai multe tancuri si joci pentru cate o victorie pe zi cu fiecare (1-2 misiuni) nu doar ca e mai variat, dar ai experienta dubla. Eu in permanenta am vreo 5-6 tancuri cu care joc, ca altfel ma sui pe pereti sa strang 80.000 XP cu VK3002 pentru a-l face elite (si sa studiez Tiger si Panther btw).
3. Daca joci cu un singur tanc nu ai cum sa descoperi ce strategii sunt mai bune pentru celelalte tancuri, care sunt punctele tari sau slabe, unde se pun oamenii pe harta de obicei (si apoi sa le tragi obuze in cap fara sa ii vezi, cum am facut pe o harta cu Bizon, din primele 2 focuri trase la nimereala in 2 tufe am ras 2 tancuri). Mai ales daca joci cu artileria nu inveti nimic din harta aia.
4. Cu mai multe tancuri poti avansa mai repede. Unele upgrades sunt greu de facut, de pilda la JgdPz IV pana nu cumperi alte senile nu poti pune pe el nici macar binoclu sau camo net; daca ai alte tancuri cu care faci free XP iei senile din prima, pui si motor (cercetat de la PzIV) si tun (de la Stug III) si deja ai un TD bun din prima misiune, apoi faci usor XP si recuperezi Free XP consumat. La alte tancuri nici nu e nevoie sa faci asemenea artificii, pastrezi tot free XP, nu stii cand e bun la casa omului (eu tot adun, am ajuns pe la 30k XP si am mai cheltuit pe drum destul).
 
Ai dreptate, m-am cam plictisit.
Am incercat cu PzIIIA dar in 20 de batalii n-am reusit nici macar un singur kill. Abia daca am scapat viu din 1 sau 2. Not fun.

Plictiseala + not fun sunt motivele pentru care am abandonat toate jocurile online de pana acum. Urmeaza si acesta imediat.
 
Pz IIIA e cam nasol ca tanc, dar e tier mic si folosit cum trebuie poate fi distractiv. Sunt tancuri mai bune si altele mai proaste, dar crezi ca aia de s-au intalnit acum 70 de ani cu un KV, ei fiind in PzII, s-au ofticat ca nu e distractiv si au dezinstalat (sau au fugit la mami in brate)?
 
Sper ca ai pastrat totusi un T127 din ala, ca e misto rau daca pici bine in meci, vezi mai sus... :)

LE: thx de tip, am produs si eu vreo 6, de pe toate adresele de mail pe care le-am gasit. :B
 
Ooooo, yeah, am vandut adineaori vreo 6 tancuti T-127 si din banii obtinuti am luat tot ce e mai scump pentru Minimaus. Dupa aia mi-a zis Error, ca nu poate vinde tancul, try later, asa ca m-am multumit sa pastrez T-127, 75% echipajul si accesorii gen small liner, etc. Colonelul Guguloi stie ce spune cand spune :) , multumim :) .
 
10 coduri in total sau tot pe zi? :)
Geniala faza, oricum. Cam cat credeti ca dureaza pana Wargaming decide ca e cazul sa incepem niste conturi noi? :hihi:
 
10 coduri per total si 5 tancuri pe zi poti vinde.
Nu cred ca WG o sa ne penalizeze intr-un fel deoarece daca vroiau sa fie numa' un cod puteau limita unul in loc de 10. :D
 
10 coduri de-un fel sau de toate si apoi nu mai poti introduce nimic niciodata? Nu de alta, dar am bagat vreo 7 pana acum din toate felurile si n-as vrea sa nu mai pot baga de-alea cu goldane pe viitor, poate poate oi strange candva de un Type 59... :D
 
10 coduri cu T-127. Din alea de pe Alienware a mers doar unul. Pe IGN tot unul. Depinde de "promotie". Sau mai bine zis depinde de cit de "ingaduitori" sunt rusnacii. :D
 
Back
Top