Wire management [Poze cu sculele noastre]

CQ

<img src="/images/rating/0stars.gif" alt=""><br>Ba
Joined
Jul 31, 2005
Location
Galaţi, România
Arată relativ bine dar cam stau în vânt, aşază-le cumva.

korby, carcasa vopsită. :biggrin:
 

Velkan

Moderator
Joined
Oct 30, 2006
Location
Bucureşti
Dust management today şi, cu ocazia asta, am făcut nişte poze. Sunt deschis la sfaturi de WM (mai puţin d-alea gen shoot MSI board layout designers :biggrin:).

 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Se poate rezolva foarte fain, dar iti trebuie un kit de matisare pentru cabluri pronto. Cel de 10 metri la 5 RON nu mai e adus de Vitacom afaik, deci o sa trebuiasca unul d-ala mai scump, recomand ACRyan :smile: Dar e pretty easy :smile:
 

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
Sfatul 1... pune pozele vertical, ca sa nu ne rupem gatul uitandu-ne la ele :smile:.
La partea de WM, din punctul meu de vedere un WM reusit nu e neaparat ala la care stau toate cablurile ascunse pe dupa sursa, pe sub cage-ul hardurilor, etc. Este destul sa grupezi cablurile (le legi cu soricei/cravate/coliere) cat sa nu incomodeze airflow-ul. Apoi incerci sa prinzi manunchiurile cat mai aproape de marginile carcasei.
Acum, daca la alimentarile hardului si unitatii optice si la cablul IDE mai poti sa faci ceva, cu conectorul ala ATX e cam nasoala treaba :smile:. Ala o sa iti stea peste placa de baza oricum ai incerca sa il ascunzi. Eventual sa incerci sa il separi de restul alimentarilor si sa il treci pe sub sursa, apoi peste conectorii de pe back-panel.
 

Velkan

Moderator
Joined
Oct 30, 2006
Location
Bucureşti
Rezolvat cu pozele. :smile:

Hmm, conectorul ATX... Iniţial am vrut să-l trec pe sub sursă, dar mi s-a părut că stă şi mai naşpa şi că împiedică air-flow-ul. Iar conectorul pentru vent-ul de sistem e la fel de aiurea pus, tocmai în partea opusă a plăcii (dar s-ar putea să meargă tras pe dedesubt). Ok, să văd ce fac cu mănunchiul ăla de alimentări+IDE+SATA. Gotta buy some accessories că scotch nu mai am. :biggrin: :goofy: Mersi de sfaturi.
 

Foxter

Membru Senior
Joined
Aug 22, 2006
Location
Bucuresti
Poze din carcasa mea:
Trebuie neaparat mentionat faptul ca wire managementul e facut de Varzmaster si colegul lui de la IT Direct in proportie de 99%.
 

hulubei

questionable intruder
Joined
Aug 1, 2004
Location
Ploiesti
De ce nu postaţi pozele direct pe forum? Imageshack se încarcă greu iar peste timp, pozele vor fi şterse şi forumul va avea găuri.
 

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
La munca am sute de harduri de-alea (au fost practic in fiecare statie) si nu mai stie lumea ce sa faca sa scape de ele...
 

L

factorul uman
Joined
Oct 11, 2003
Asa... back ontopic.

Asamblare usoara in NSK6500. Nu e nimic special... s-au folosit doar bride si o chestie pe care o vedeti lipita de sursa. Scopul a fost sa nu existe cable-clutter, fara ca asamblarea sa dureze mai mult de 30 min. Cablul de floppy e tras pe sub placa de baza iar cel PATA pe langa cusca unitatilor optice.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg
 

L

factorul uman
Joined
Oct 11, 2003
Ziceti bă ceva.

1. Esti prost du-te dracu.
2. Arata bine you suck.
3. Te fac muci this is Spartaaaaaa.
 

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Location
Cluj-Napoca
SPARTAAAAAAAAA!!! :hihi:

E OK, mie îmi place, deşi sunt curios cum s-ar împăca cu X1900 XT-ul actual. Sau cu un 8800 GTS.
 
Top Bottom