Wire management [Poze cu sculele noastre]

Arată relativ bine dar cam stau în vânt, aşază-le cumva.

korby, carcasa vopsită. :biggrin:
 
Dust management today şi, cu ocazia asta, am făcut nişte poze. Sunt deschis la sfaturi de WM (mai puţin d-alea gen shoot MSI board layout designers :biggrin:).

 
Se poate rezolva foarte fain, dar iti trebuie un kit de matisare pentru cabluri pronto. Cel de 10 metri la 5 RON nu mai e adus de Vitacom afaik, deci o sa trebuiasca unul d-ala mai scump, recomand ACRyan :smile: Dar e pretty easy :smile:
 
Sfatul 1... pune pozele vertical, ca sa nu ne rupem gatul uitandu-ne la ele :smile:.
La partea de WM, din punctul meu de vedere un WM reusit nu e neaparat ala la care stau toate cablurile ascunse pe dupa sursa, pe sub cage-ul hardurilor, etc. Este destul sa grupezi cablurile (le legi cu soricei/cravate/coliere) cat sa nu incomodeze airflow-ul. Apoi incerci sa prinzi manunchiurile cat mai aproape de marginile carcasei.
Acum, daca la alimentarile hardului si unitatii optice si la cablul IDE mai poti sa faci ceva, cu conectorul ala ATX e cam nasoala treaba :smile:. Ala o sa iti stea peste placa de baza oricum ai incerca sa il ascunzi. Eventual sa incerci sa il separi de restul alimentarilor si sa il treci pe sub sursa, apoi peste conectorii de pe back-panel.
 
Rezolvat cu pozele. :smile:

Hmm, conectorul ATX... Iniţial am vrut să-l trec pe sub sursă, dar mi s-a părut că stă şi mai naşpa şi că împiedică air-flow-ul. Iar conectorul pentru vent-ul de sistem e la fel de aiurea pus, tocmai în partea opusă a plăcii (dar s-ar putea să meargă tras pe dedesubt). Ok, să văd ce fac cu mănunchiul ăla de alimentări+IDE+SATA. Gotta buy some accessories că scotch nu mai am. :biggrin: :goofy: Mersi de sfaturi.
 
Poze din carcasa mea:




Trebuie neaparat mentionat faptul ca wire managementul e facut de Varzmaster si colegul lui de la IT Direct in proportie de 99%.
 
Dar cu HDD-ul ce ai avut :frown: ? AM2 si 5400rpm... Sau nu e Seagate ala, ca mie asa imi pare.
 
De ce nu postaţi pozele direct pe forum? Imageshack se încarcă greu iar peste timp, pozele vor fi şterse şi forumul va avea găuri.
 
La munca am sute de harduri de-alea (au fost practic in fiecare statie) si nu mai stie lumea ce sa faca sa scape de ele...
 
Asa... back ontopic.

Asamblare usoara in NSK6500. Nu e nimic special... s-au folosit doar bride si o chestie pe care o vedeti lipita de sursa. Scopul a fost sa nu existe cable-clutter, fara ca asamblarea sa dureze mai mult de 30 min. Cablul de floppy e tras pe sub placa de baza iar cel PATA pe langa cusca unitatilor optice.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg
 
8600GT. Da.

WM-ul ala e ceva standard, fara nici un fel de briz-briz. Doar ca sa demonstrez cam cum ar trebui sa arate un sistem in NSK6500.

Si inca unul in NSK4400... ca tot zice lumea ca ar fi inghesuita.
 

Attachments

  • sus_temp.jpg
    sus_temp.jpg
    111 KB · Views: 465
  • tot_temp.jpg
    tot_temp.jpg
    162.4 KB · Views: 533
  • jos_temp.jpg
    jos_temp.jpg
    139.3 KB · Views: 358
  • sus_final.jpg
    sus_final.jpg
    104 KB · Views: 378
  • tot_final.jpg
    tot_final.jpg
    152.2 KB · Views: 557
Ziceti bă ceva.

1. Esti prost du-te dracu.
2. Arata bine you suck.
3. Te fac muci this is Spartaaaaaa.
 
SPARTAAAAAAAAA!!! :hihi:

E OK, mie îmi place, deşi sunt curios cum s-ar împăca cu X1900 XT-ul actual. Sau cu un 8800 GTS.
 
Back
Top