Naiba să-i ia, dar într-adevăr, nu am pățit-o la desktop
Nu am încercat cu CPU affinity, la ce fac eu (Max de exemplu) am nevoie de toate cores posibile la o frecvență cât mai mare. Discuția cu Dell support la telefon was fucking hilarious, mi-a spus să fac roll back la BIOSes. Ain't nobody got time for that ffs
Nu este doar vorba de limita setată, am discutat cu tipul care a scris Throttlestop, pe care-l folosesc și acum, ci de modul în care Intel permite integratorilor să enforce limitarea. Practic mi-a spus că este imposibil să impui via software un TDP mai mare decât cel de la Intel.
Procul meu este un 2860QM, citește mai atent. Este fix același procesor ca 2920XM, numai că are 10TDP în minus față de varianta extreme. La început, mergea perfect, cu o versiune mai nouă de BIOS enforcementul TDPului este oribil de bine implementat și practic ești obligat să upgradezi la 2920XM ca să păstrezi aceeași frecvență cu care erai obișnuit (3.6GHz în cazul meu în full load VS 2.7GHz la cât poate ajunge acum).
O mizerie, considerând cât costă un M6600. Mi-au dat și upgrade moca de la Quadro 3000 la Quadro 4000 ca să mă îndulcească... Fags.